דחוף דחוף!!! מחיקת סאונדים
-
אם מישהו יכול לענות לי דחוף איך אני מוחק את כל הסאונדים שיש לי כעת באורגן כי הם פגומים ומשמיעים רעשים ואפקטים מהתופים ואני רוצה להתקין אותם מחדש תודה.
@קורג
נכנס לסמפלר ובדלייט בוחר את האפשרות השלישית -
איפה נכנסים לסמפלר (סליחה על הבורות), כשאני נכנס לדליט הוא נותן לי למחוק רק דברים שעל האורגן לא כולל הסט
@קורג
אתה מעוניין למחוק סאונדים או PCM? -
@קורג
או קיי.
למחיקת הסאונדים:
תבחר בנק (1/2/3/4/DRUM1 וכד’) ובמשלולש למעלה בצד ימין תלחץ על SELECT ALL BANK מה שיבחר לך את כל הסאונדים ואז תעשה מחיקה.למחיקת הPCM (דגימות):
תכנס לSOUND תלחץ על RECORD משלולש צד ימין למעל תלחץ על delete ותבחר באפשרות השלישית.זה מהזיכרון את אני מקווה שצדקתי
-
@קורג
או קיי.
למחיקת הסאונדים:
תבחר בנק (1/2/3/4/DRUM1 וכד’) ובמשלולש למעלה בצד ימין תלחץ על SELECT ALL BANK מה שיבחר לך את כל הסאונדים ואז תעשה מחיקה.למחיקת הPCM (דגימות):
תכנס לSOUND תלחץ על RECORD משלולש צד ימין למעל תלחץ על delete ותבחר באפשרות השלישית.זה מהזיכרון את אני מקווה שצדקתי
@הקלידן-הצפוני כתב בדחוף דחוף!!! מחיקת סאונדים:
@קורג
או קיי.
למחיקת הסאונדים:
אחרי זה כשאני יתקין את הסאונדים מחדש הPCM יותקן ביחד או שאני צריך להתקין אותו בנפרד
-
@הקלידן-הצפוני כתב בדחוף דחוף!!! מחיקת סאונדים:
@קורג
או קיי.
למחיקת הסאונדים:
אחרי זה כשאני יתקין את הסאונדים מחדש הPCM יותקן ביחד או שאני צריך להתקין אותו בנפרד
@קורג
בנפרד
ותתקין את הPCMלפני הסאונדים