טראק חדש על מנגינה מפורסמת של המלחין - Hans Zimmer
-
שלום לכולם!
אני שמח לשתף אתכם בטראק אלקטרוני על המנגינה ‘‘TIME’’
המנגינה המקורית מאוד מפורסמת, ומעובדת לעיבוד תזמורתי.
החלטתי לעשות ביצוע אלקטרוני ליצירה הזו, עם טראק נעים ועדין יחסית. עם צלילים עמוקים ויפים.
השתדלתי לשמור על אווירה עדינה, כי זה לא טרנס גס, זה יותר סגנון Deep house.קרדיט מיוחד לידידנו @SHLNX על המאסטרינג שעשה במקצועיות רבה!!
אשמח אם תיכנסו לסרטון ותתנו לייק לסרטון, וגם תגובה למי שיכול.
מקווה שאהבתם.
תודה רבה! -
שלום לכולם!
החלטתי לעשות ביצוע אלקטרוני ליצירה הזו, עם טראק נעים ועדין יחסית. עם צלילים עמוקים ויפים.
השתדלתי לשמור על אווירה עדינה, כי זה לא טרנס גס, זה יותר סגנון Deep house.קרדיט מיוחד לידידנו @SHLNX על המאסטרינג שעשה במקצועיות רבה!!
מקווה שאהבתם.
תודה רבה! -
ואללללה מטורף שכמותך אין עליך .תוציא כבר חומרים תעשה משהו עם הכישרון ההזוי הזה[הרקע מטורף] ותשלח קישור לאתר שלך
כתב בטראק חדש על מנגינה מפורסמת של המלחין - Hans Zimmer:
ותשלח קישור לאתר שלך
-
כתב בטראק חדש על מנגינה מפורסמת של המלחין - Hans Zimmer:
ותשלח קישור לאתר שלך
-
שלום לכולם!
מקווה שאהבתם.
תודה רבה! -
@el-m וואו! אין עליך! הכל פשוט מושלםםם!
אבל… זה מנגינה שאני כל כך אוהב במקור ואני חושב שאם היית מתזמר אותה (משהו שקצת נטשת לאחרונה וחבל) זה היה יוצא מטורף! -
@el-m כתב בטראק חדש על מנגינה מפורסמת של המלחין - Hans Zimmer:
והאמת… קצת התחברתי לז’אנר מסויים במוזיקה האלקטרונית.
גם אני מאוד מחובר לז’אנר הזה אבל עם ידע ויכולות כמו שלך אתה יכול להגיע רחוק בעולם התזמור וזה הרבה יותר מרשים ומוזיקלי והרבה פחות קל ונפוץ.
-
@el-m כתב בטראק חדש על מנגינה מפורסמת של המלחין - Hans Zimmer:
והאמת… קצת התחברתי לז’אנר מסויים במוזיקה האלקטרונית.
גם אני מאוד מחובר לז’אנר הזה אבל עם ידע ויכולות כמו שלך אתה יכול להגיע רחוק בעולם התזמור וזה הרבה יותר מרשים ומוזיקלי והרבה פחות קל ונפוץ.