טראק אורגן קורג
-
@יהודה-עדן-יופה
התכוונתי להנמיך את האזור הזה (לא האזור של הבס אלא לפני הבס שרק מתחילים להרגיש את הבס מקווה שהסברתי טוב)

ולא אהבתי את האקורדיון והסאונד שהיה איתו@יהודה-עדן-יופה עריכה בתגובה להודעה הבאה: לפי מה שהבנתי משאר חבריי הפרום שגם יוצרים באורגן זה אפשרי
אבל לא משנה רק אמרתי את דעתי@יוני-בר אחי אני על אורגן אין לי את כל אלה ואין לי מושג איך לשחק עם זה באורגן (אם זה בכלל אפשרי)
-
@יוני-בר תגיד לי מה אתה אומר גם על הפתיחה וגם על הדרופ
-
@יהודה-עדן-יופה אני דווקא מאוד אהבתי את האקורדיון אבל צריך בהתחלה לשים סאונד אקוסטי כל שהוא(חצוצרה) ואז בבילדאפ ובדרופ את הלידים
-
@יהודה-עדן-יופה גללתי על הנושא אתה פשוט תותח על, כל טראק יותר “משובח” מהקודם! מדהים!
-
@יהודה-עדן-יופה גללתי על הנושא אתה פשוט תותח על, כל טראק יותר “משובח” מהקודם! מדהים!
@david-1 תודה רבה אחי

-
ניגון חופה בסיגנון מזרחי
La la la.MP3 -
@יהודה-עדן-יופה
התכוונתי להנמיך את האזור הזה (לא האזור של הבס אלא לפני הבס שרק מתחילים להרגיש את הבס מקווה שהסברתי טוב)

ולא אהבתי את האקורדיון והסאונד שהיה איתו@יהודה-עדן-יופה עריכה בתגובה להודעה הבאה: לפי מה שהבנתי משאר חבריי הפרום שגם יוצרים באורגן זה אפשרי
אבל לא משנה רק אמרתי את דעתי@יוני-בר כיף לראות שיש עוד משתמשים כאן ב FL STUDIO… נשמח לשמוע אותך בדיונים מיקצועיים על התוכנה!!
-
tg.MP3
(אם מישהו יודע מה זה המנגינה הזאת אשמח לדעת כי אני לא זוכר)@יהודה-עדן-יופה כתב בטראק אורגן קורג:
tg.MP3
(אם מישהו יודע מה זה המנגינה הזאת אשמח לדעת כינראה לי שיוחנן הלחין את זה > @יוחנן-אורי תקן אותי
-
@אלי-לב-0 ו @יהודה-עדן-יופה ממש ממש לא
יוחנן היה מת להלחין את זה
מדובר במנגינה שהלחין אחד המעבדים הכשרונים בהיסטורית המוזיקה האלקטרונית, שמו אבי’צי, והוא מת ב2018, הנה המקור(בלי השירה):
להאזנה
תרעננו את העמוד כשאתם פותחים את הקובץ
(מתחיל בשניה 48) -
@אלי-לב-0 ו @יהודה-עדן-יופה ממש ממש לא
יוחנן היה מת להלחין את זה
מדובר במנגינה שהלחין אחד המעבדים הכשרונים בהיסטורית המוזיקה האלקטרונית, שמו אבי’צי, והוא מת ב2018, הנה המקור(בלי השירה):
להאזנה
תרעננו את העמוד כשאתם פותחים את הקובץ
(מתחיל בשניה 48) -
-
@יהודה-עדן-יופה @ישיבה-בוחער THE NIGHTS של AVICII(אבי’צי, יוצר מוכשר ביותר)
@לוי-ל דיברתי על הטראק הזה
@ישיבה-בוחער כתב בטראק אורגן קורג:
@יהודה-עדן-יופה כתב בטראק אורגן קורג:
tg.MP3
(אם מישהו יודע מה זה המנגינה הזאת אשמח לדעת כי אני לא זוכר) -
@לוי-ל דיברתי על הטראק הזה
@ישיבה-בוחער כתב בטראק אורגן קורג:
@יהודה-עדן-יופה כתב בטראק אורגן קורג:
tg.MP3
(אם מישהו יודע מה זה המנגינה הזאת אשמח לדעת כי אני לא זוכר)@אלי-לב-0 כתב בטראק אורגן קורג:
דיברתי על הטראק הזה
גם אני
המנגינה הזאת נקראת THE NIGHTS
בהקלטה שצירפתי זה מתחיל בשניה 48 -
@אלי-לב-0 כתב בטראק אורגן קורג:
דיברתי על הטראק הזה
גם אני
המנגינה הזאת נקראת THE NIGHTS
בהקלטה שצירפתי זה מתחיל בשניה 48
(תיקנתי)