מתחיל באף אל סטודיו
-
גם אני לא אהבתי את הסאונדים של הדרום, אבל לסנתז את הסאונדים עדיין מורכב לי מליון פרמטרים אז אני מנסה בקטן…
@מייבין-באקורדים כתב במתחיל באף אל סטודיו:
גם אני לא אהבתי את הסאונדים של הדרום, אבל לסנתז את הסאונדים עדיין מורכב לי מליון פרמטרים אז אני מנסה בקטן…
פשוט זה סאונד שהרבה זמן לא שמעתי…
-
פשוט זה סאונד שהרבה זמן לא שמעתי…
@Studio-Bit תרחיב על זה, פשוט מעניין אותי להכיר מהם סוגי הסנתוז והסטאונד היותר מוכרים ושישמעו במיקס הסופי יותר טוב
-
תעזוב סאונדים עכשיו. לדעתי אם אתה חדש בתחום תתמקד ביצירה. סאונדים יבוא לך בהמשך…
-
ניסיתי טיפה להוסיף לזה ויריאציות, אז זה באמצע עבודה, אל תתיחסו לפסנתר
רק מה דעתכם על הסיידצן, זה מוגזם? -
ניסיתי טיפה להוסיף לזה ויריאציות, אז זה באמצע עבודה, אל תתיחסו לפסנתר
רק מה דעתכם על הסיידצן, זה מוגזם?@מייבין-באקורדים
איזה התקדמות חדה -
סנתז את הסאונדים
כמעט אף אחד היום לא מסנטז מאפס, גם המומחים בחו"ל משתמשים בסמפלים של קלאפים וקיקים
פשוט צריך לבחור נכון את הסאונדים ואח"כ לשפץ אותם וליחד אותם באמצעות אפקטים -
בהמשך לפוסט שכתבתי, אני קצת מתאמן על מיקס.
אשמח לקבל הערות בונות לשיפור הסאונד והמיקס
Project_3.wav -
@מייבין-באקורדים קודם כל יפה מאוד! וחשוב באמת להתאמן על זה!
דבר ראשון - יש סידצ’ן על הבס? כדאי שיהיה יותר באם כבר יש, וגם הבס צריך יותר בלאנס ביחס לליד, כי בסופו של דבר הליד אמור להיות גבוה יותר.
דבר שני - קצת קשה להבין מהקטע הזה את החלק שלך במיקס ומה בדיוק הולך פה, אבל יש פה כיוון ממש טוב ומקפיץ, והסאונד טוב!
אולי כדאי לנסות להתאמן על סגנון אחר שהוא פחות “ביג רום” ויותר עשיר בערוצים ובאתגרי מיקס(שהוא פחות רק קיק בס וליד אלא יכלול שלל ערוצים שונים) -
@מייבין-באקורדים קודם כל יפה מאוד! וחשוב באמת להתאמן על זה!
דבר ראשון - יש סידצ’ן על הבס? כדאי שיהיה יותר באם כבר יש, וגם הבס צריך יותר בלאנס ביחס לליד, כי בסופו של דבר הליד אמור להיות גבוה יותר.
דבר שני - קצת קשה להבין מהקטע הזה את החלק שלך במיקס ומה בדיוק הולך פה, אבל יש פה כיוון ממש טוב ומקפיץ, והסאונד טוב!
אולי כדאי לנסות להתאמן על סגנון אחר שהוא פחות “ביג רום” ויותר עשיר בערוצים ובאתגרי מיקס(שהוא פחות רק קיק בס וליד אלא יכלול שלל ערוצים שונים)@לוי-ל חשבתי להתאמן על ההכי מינימליסטי, כדי להרחיב אחר כך.
הליד הוא לופ. ולא ניגנתי אותו, רק הוספתי אקורדים, בס וסאב.
וכמובן את הקיק והקלאפ.
לגבי הערות, אני שומע, ננסה
הלכתי על הכיוון במיקס של כמה שיותר להגביה עם לימיטר… -
הוספתי קצת הקדמה, לפני שאני עובר לטרק הבא
-
@מייבין-באקורדים מדהים!!!
-