איך מסדרים קצב בקורג
-
אני בונה מקצב חדש אני רוצה לסדר את הקצב של התופים וכו איפה אני מסדר את זה
-
@ישראל-שטרית יש קוונטייז במניו בלשונית הימנית בשורה השניה…
האופציה הראשונה שם. -
@ישראל-שטרית יש קוונטייז במניו בלשונית הימנית בשורה השניה…
האופציה הראשונה שם.@yehunatan
אין לי קורג אבל ניסיתי לבנות בעבר כמה על אורגן של חבר ולא מצאתי את הקוונטייז.
אני אבדוק את מה שכתבת, אבל מעניין אותי לדעת האם יש אופצייה לבחור את רמת הצמדת התווים לגריד בהתחלה של התוף או בסוף שלו, או שזה עושה קוונטייז אוטומטי לפי ה’שיקולים שלו’ -
@yehunatan
אין לי קורג אבל ניסיתי לבנות בעבר כמה על אורגן של חבר ולא מצאתי את הקוונטייז.
אני אבדוק את מה שכתבת, אבל מעניין אותי לדעת האם יש אופצייה לבחור את רמת הצמדת התווים לגריד בהתחלה של התוף או בסוף שלו, או שזה עושה קוונטייז אוטומטי לפי ה’שיקולים שלו’ -
@ישראל-שטרית אתה יכול להגדיר כבר כשאתה בונה עוד לפני שאתה נכנס לMENU בעמוד של הבניה אני לא זוכר איך קוראים לזה אבל בתוך הריבוע כתוב HIGH ושם אתה יכול לגלגל ולהחליט לפי איך אתה רוצה לסדר את הקצב
-
@ישראל-שטרית אתה יכול להגדיר כבר כשאתה בונה עוד לפני שאתה נכנס לMENU בעמוד של הבניה אני לא זוכר איך קוראים לזה אבל בתוך הריבוע כתוב HIGH ושם אתה יכול לגלגל ולהחליט לפי איך אתה רוצה לסדר את הקצב
@קורג לא נכון.
יש אפשרות לקבוע את המבנה של המקצב (נניח 8/4), על הדף הראשי שלבניית מקצב, חוץ מזה יש אופציה ליצירה של איזהשהו לופ של קצב במשולש העליון למעלה לא מומלץ.
עכשין לגבי הקוונטייז, בקורג זה לא תוכנת DAW שאתה מחליט באיזה רמה הצילים יוצמדו לבית הקרוב ביותר, אלא אתה כותב לערוץ הזה לאיזה חלוקה פנימית בבית התכוונת, (4,8,16, וקצבים יותר מורכבים) והאורגן מזהה לאיזה קו הכי קרוב של החלוקה שבחרת אטפשר לשייך את הצליל
בהצלחה!! -
@קורג לא נכון.
יש אפשרות לקבוע את המבנה של המקצב (נניח 8/4), על הדף הראשי שלבניית מקצב, חוץ מזה יש אופציה ליצירה של איזהשהו לופ של קצב במשולש העליון למעלה לא מומלץ.
עכשין לגבי הקוונטייז, בקורג זה לא תוכנת DAW שאתה מחליט באיזה רמה הצילים יוצמדו לבית הקרוב ביותר, אלא אתה כותב לערוץ הזה לאיזה חלוקה פנימית בבית התכוונת, (4,8,16, וקצבים יותר מורכבים) והאורגן מזהה לאיזה קו הכי קרוב של החלוקה שבחרת אטפשר לשייך את הצליל
בהצלחה!!@מייבין-באקורדים לא רוצה לריב או משהו…
אבל בתור אחד שבונה על קורג ברור לי שאפשר לסדר קצב בדף הבית של הבניה, בהזדמנות אני יבדוק איך קוראים לזה -
@מייבין-באקורדים לא רוצה לריב או משהו…
אבל בתור אחד שבונה על קורג ברור לי שאפשר לסדר קצב בדף הבית של הבניה, בהזדמנות אני יבדוק איך קוראים לזה@קורג בהצלחה
תבדוק ותעדכן -
@קורג לא נכון.
בהצלחה!!@מייבין-באקורדים לא כל כך הבנתי מה כתבת
אבל אני בתור אחד שבונה הרבה על קורג יודע שלפני שהתחלת להקליט אפשר להגדיר סידור במסך בנייה כמו שקורג כתב
לאחר שבנית אפשר לסדר בהגדרות (לא זוכר עכשיו איפה בדיוק) -
@מייבין-באקורדים לא כל כך הבנתי מה כתבת
אבל אני בתור אחד שבונה הרבה על קורג יודע שלפני שהתחלת להקליט אפשר להגדיר סידור במסך בנייה כמו שקורג כתב
לאחר שבנית אפשר לסדר בהגדרות (לא זוכר עכשיו איפה בדיוק)@הרשי בקיצור לא קראת את השרשור, וניסית להבין את הנושא מרפרוף בעין, ספוילר-זה לא עובד…
הדיון היה האם יש דרך לעשות קוונטייז על דף הבית של רקורד ניו סטייל, ואני עדיין מחכה לשמוע אך עושים את זה
אז בהצלחה, אתה מוזמן לעבור על שרשורים יותר לעומק (תכלס כתבת את דעתי ולא את דעתו, לא יודע אם התכוונת לזה…) -
תסביר ביתר פירוט אולי אבין למה אתה מתכוון
אני רואה שלא כל כך הבנתי מה הנושא