עזרה בהעתקה
-
@הגיטריסט
שלום, אני משתמש בFL STUDIO ויש בעיה שאני לא מצליח בפיאנו רול להעתיק תבנית מסויימת של מנגינה ולהדביק אותה בהמשך
אשמח לעזרה בדחיפות… -
@הגיטריסט
שלום, אני משתמש בFL STUDIO ויש בעיה שאני לא מצליח בפיאנו רול להעתיק תבנית מסויימת של מנגינה ולהדביק אותה בהמשך
אשמח לעזרה בדחיפות…@מאיר-מיוזיק. בעיקרון אתה מסמן את מה שאתה רוצה להעתיק, לוחץ שיפט וגורר. דרך נוספת היא לסמן הכל וללחוץ CTRL B, הבעיה שזה ידביק את השכפול בדיוק איפה שנגמר הדבר הקודם ואם נגיד יש לך תו עד אמצע תיבה אז זה יעתיק מהחצי השני של התיבה ולא מהתיבה הבאה (מקווה שזה מובן מספיק).
-
תודה על העזרה
-
@מאיר-מיוזיק. בעיקרון אתה מסמן את מה שאתה רוצה להעתיק, לוחץ שיפט וגורר. דרך נוספת היא לסמן הכל וללחוץ CTRL B, הבעיה שזה ידביק את השכפול בדיוק איפה שנגמר הדבר הקודם ואם נגיד יש לך תו עד אמצע תיבה אז זה יעתיק מהחצי השני של התיבה ולא מהתיבה הבאה (מקווה שזה מובן מספיק).
@Yossile כתב בעזרה בהעתקה:
@מאיר-מיוזיק. בעיקרון אתה מסמן את מה שאתה רוצה להעתיק, לוחץ אלט וגורר. דרך נוספת היא לסמן הכל וללחוץ CTRL B, הבעיה שזה ידביק את השכפול בדיוק איפה שנגמר הדבר הקודם ואם נגיד יש לך תו עד אמצע תיבה אז זה יעתיק מהחצי השני של התיבה ולא מהתיבה הבאה (מקווה שזה מובן מספיק).
שיפט לא אלט…
-
@Yossile כתב בעזרה בהעתקה:
@מאיר-מיוזיק. בעיקרון אתה מסמן את מה שאתה רוצה להעתיק, לוחץ אלט וגורר. דרך נוספת היא לסמן הכל וללחוץ CTRL B, הבעיה שזה ידביק את השכפול בדיוק איפה שנגמר הדבר הקודם ואם נגיד יש לך תו עד אמצע תיבה אז זה יעתיק מהחצי השני של התיבה ולא מהתיבה הבאה (מקווה שזה מובן מספיק).
שיפט לא אלט…
@שייע-מושקוביץ צודק. התבלבלתי עם קיובייס.