הקיובייס נתקע דחחחוווףףףףף עזרהההה!!!!!!
-
אני באתי לסיים בדיוק פרויקט והקיובייס נתקע
אממה יש לי גיבוי פעם בכמה זמן ואפשר לסגור את הקיובייס דרך המנהל משימות אבל אני לא יודע אם הוא ישמור לי את הדברים האחרונים שעשיתי
מישהו יודע אם יש עוד דרך ???@da5258 כתב בהקיובייס נתקע דחחחוווףףףףף עזרהההה!!!!!!:
אבל אני לא יודע אם הוא ישמור לי את הדברים האחרונים שעשיתי
למתי הגיבוי האחרון שלך?
אם אתה סוגר דרך מנהל המשימות הוא אכן לא ישמור את הפרויקט לצערי, אך לפחות הוא לא ימחוק את הגיבויים. -
@da5258 כתב בהקיובייס נתקע דחחחוווףףףףף עזרהההה!!!!!!:
אבל אני לא יודע אם הוא ישמור לי את הדברים האחרונים שעשיתי
למתי הגיבוי האחרון שלך?
אם אתה סוגר דרך מנהל המשימות הוא אכן לא ישמור את הפרויקט לצערי, אך לפחות הוא לא ימחוק את הגיבויים. -
@da5258 בדוק פשוט.
איזו גירסת קיובייס יש לך? -
@da5258 לא זה העניין, ייתכן שפתחת פלאגין מסויים על הקיובייס שהיה לו מדי כבד.
כנס בתיקיית הפרויקט, ומיין לפי תאריך שינוי. הקובץ העליון (או התחתון) הוא האחרון שנשמר.
(ולמה אתה עובד על קיובייס 12? לא חבל?) -
@da5258 לא זה העניין, ייתכן שפתחת פלאגין מסויים על הקיובייס שהיה לו מדי כבד.
כנס בתיקיית הפרויקט, ומיין לפי תאריך שינוי. הקובץ העליון (או התחתון) הוא האחרון שנשמר.
(ולמה אתה עובד על קיובייס 12? לא חבל?) -
@איש-אחד כתב בהקיובייס נתקע דחחחוווףףףףף עזרהההה!!!!!!:
@da5258ייתכן שפתחת פלאגין מסויים על הקיובייס שהיה לו מדי כבד.
אני פתחתי כולה ערוץ אודיו@da5258 אז לא יודע. בכל אופן, דברים כאלו קשורים בדר"כ לקיובייס עצמו ולהתהליכים שבו, ולא לגורמים חיצוניים.
בכל מקרה, עד כמה שאני רואה אין משהו חיצוני שאמור להכביד.למעשה, בדוק בתיקיית הפרויקט כמו שאמרתי.
-
@da5258 אז לא יודע. בכל אופן, דברים כאלו קשורים בדר"כ לקיובייס עצמו ולהתהליכים שבו, ולא לגורמים חיצוניים.
בכל מקרה, עד כמה שאני רואה אין משהו חיצוני שאמור להכביד.למעשה, בדוק בתיקיית הפרויקט כמו שאמרתי.