בעיה בתכנות בקורג
-
יש טראק מסויים שבניתי ובבית הראשון שלו שומעים את התופים רק באוזניה ימין, אם מישהו יודע איך פותרים את זה אשמח מאוד… (אולי בהמשך אני יעלה את זה בשביל מי שלא הבין את הבעיה)
@קורג השתמשת בכל הערוצים באותם תופים? כלומר, זה בעיה בערוץ או בסאונד?
-
@קורג השתמשת בכל הערוצים באותם תופים? כלומר, זה בעיה בערוץ או בסאונד?
@קורג-PA-700 כנראה בעיה בסאונד כי בשאר הבתים הערוץ בסדר, למרות שאני משתמש בתופים האלה הרבה והם לא עושים בעיות…
-
אז בעריכת סאונד תשחק עם L ו-R ותראה אם זה מסתדר…
-
אז בעריכת סאונד תשחק עם L ו-R ותראה אם זה מסתדר…
-
יש טראק מסויים שבניתי ובבית הראשון שלו שומעים את התופים רק באוזניה ימין, אם מישהו יודע איך פותרים את זה אשמח מאוד… (אולי בהמשך אני יעלה את זה בשביל מי שלא הבין את הבעיה)
@קורג לפעמים זה קורה, כנס לערוץ (אם יש בעיה בכמה מהם תכנס לכל אחד בנפרד ובמניו-עריכת תווים- פשוט תוסיף CNRL של 10 (פינינג) ותשחק עם זה אם עכשיו זה הכל בשמאל תיקח את המספר למקסימום או למינימום וכך תוכל לפזר רת השמע על פני כל האוזניות, בהצלחה!!
-
@קורג לפעמים זה קורה, כנס לערוץ (אם יש בעיה בכמה מהם תכנס לכל אחד בנפרד ובמניו-עריכת תווים- פשוט תוסיף CNRL של 10 (פינינג) ותשחק עם זה אם עכשיו זה הכל בשמאל תיקח את המספר למקסימום או למינימום וכך תוכל לפזר רת השמע על פני כל האוזניות, בהצלחה!!
@מייבין-באקורדים כתב בבעיה בתכנות בקורג:
ותשחק עם זה אם עכשיו זה הכל בשמאל תיקח את המספר למקסימום או למינימום וכך תוכל לפזר רת השמע על פני כל האוזניות, בהצלחה!!
לא למקסימום אלא למספר 64 שזה האמצע
ואפשר לבדוק אם יש CTRL 10 כבר ולמחוק אותו
לפי מה ש@קורג כתב זה נראה שהבעיה הוא שיש קונטרול 10 על המקסימום
תבדוק ותעדכן -
@מייבין-באקורדים כתב בבעיה בתכנות בקורג:
ותשחק עם זה אם עכשיו זה הכל בשמאל תיקח את המספר למקסימום או למינימום וכך תוכל לפזר רת השמע על פני כל האוזניות, בהצלחה!!
לא למקסימום אלא למספר 64 שזה האמצע
ואפשר לבדוק אם יש CTRL 10 כבר ולמחוק אותו
לפי מה ש@קורג כתב זה נראה שהבעיה הוא שיש קונטרול 10 על המקסימום
תבדוק ותעדכן@הרשי לפעמים האורגן בטעות קולט דגימה מסויימת רק על צד אחד, ואז כדי שהוא ישתנה להיות דו צדדי צריך לשנות לגמרי לצד השני
כמוכ לפעמים אין שום מספר רק שזה באג באורגן… ואם היה מספר ומחקו אותו לפעמים ההשפעה שלו נשארת וכו’ -
@הרשי לפעמים האורגן בטעות קולט דגימה מסויימת רק על צד אחד, ואז כדי שהוא ישתנה להיות דו צדדי צריך לשנות לגמרי לצד השני
כמוכ לפעמים אין שום מספר רק שזה באג באורגן… ואם היה מספר ומחקו אותו לפעמים ההשפעה שלו נשארת וכו’@מייבין-באקורדים זה דגימה שאני משתמש בה הרבה והי אף פעם לא עשתה בעיה כזאת אבל אנסה את הפיתרון הנ"ל ואעדכן…
-
@הרשי לפעמים האורגן בטעות קולט דגימה מסויימת רק על צד אחד, ואז כדי שהוא ישתנה להיות דו צדדי צריך לשנות לגמרי לצד השני
כמוכ לפעמים אין שום מספר רק שזה באג באורגן… ואם היה מספר ומחקו אותו לפעמים ההשפעה שלו נשארת וכו’@מייבין-באקורדים
במקרה שהבעיה בדגימה דבר ראשון כדי לסדר את הבעיה בסאונד
שם במניו בשורה השניה בראשון מצד שמאל באחד הדפים לעדכן את הצליל לאמצע@מייבין-באקורדים כתב בבעיה בתכנות בקורג:
ואז כדי שהוא ישתנה להיות דו צדדי צריך לשנות לגמרי לצד השני
אם תעשה לגמרי לצד שני הוא יהיה לגמרי בצד שני
מה שצריך לעשות הוא למספר שהוא בין המספר 64 לבין הצד שאתה רוצה (ימין אני חושב שזה ה127 ושם כדי לעשות 96 או97 ולא 127 שזה יהיה לגמרי בצד ימין אפילו אם הדגימה הוא רק בצד שמאל)@קורג תעדכן אם הצלחת
-
@מייבין-באקורדים
במקרה שהבעיה בדגימה דבר ראשון כדי לסדר את הבעיה בסאונד
שם במניו בשורה השניה בראשון מצד שמאל באחד הדפים לעדכן את הצליל לאמצע@מייבין-באקורדים כתב בבעיה בתכנות בקורג:
ואז כדי שהוא ישתנה להיות דו צדדי צריך לשנות לגמרי לצד השני
אם תעשה לגמרי לצד שני הוא יהיה לגמרי בצד שני
מה שצריך לעשות הוא למספר שהוא בין המספר 64 לבין הצד שאתה רוצה (ימין אני חושב שזה ה127 ושם כדי לעשות 96 או97 ולא 127 שזה יהיה לגמרי בצד ימין אפילו אם הדגימה הוא רק בצד שמאל)@קורג תעדכן אם הצלחת
@הרשי אין לי כח להתווכח, לך לאורגן שלך, תכוון דגימה כלשהי שתהיה לגמרי בצד שמאל בסאונד הדיט, ואז תקליט את הצליל הזה בערוץ של מקצב ולך למניו ותראה שצדקתי וכדי לשנות את ההגדרה המקורית צריך למשוך לצד השני לגמרי תודה