מיקרופון דינמי או קונדנסר
-
אני מעוניין לקנות כעת מיקרופון לשירה בשביל התחביב לא משהו מדי מקצועי השאלה היא אם עדיף לי ללכת על דינמי כי אין לי אקוסטיקה או לא, ואשמח להסבר האם אפשר גם ללכת על USB או שזה לא יתאים לאורגן, והאם לקונדנסר חייבים כרטיס קול?
תודה רבה!!!@קורג מה השימוש שיהיה לך בו? לשיר תוך כדי נגינה? להקליט למחשב?
-
אני מעוניין לקנות כעת מיקרופון לשירה בשביל התחביב לא משהו מדי מקצועי השאלה היא אם עדיף לי ללכת על דינמי כי אין לי אקוסטיקה או לא, ואשמח להסבר האם אפשר גם ללכת על USB או שזה לא יתאים לאורגן, והאם לקונדנסר חייבים כרטיס קול?
תודה רבה!!! -
@קורג מה השימוש שיהיה לך בו? לשיר תוך כדי נגינה? להקליט למחשב?
@Hagai-Habani האמת היא שבגדול גם וגם, אבל יותר שירה תוך כדי ניגון באורגן
-
-
@Hagai-Habani האמת היא שבגדול גם וגם, אבל יותר שירה תוך כדי ניגון באורגן
@קורג גם תלוי מה התקציב.
בכל אופן ההמלצה שלי היא Sure SM58 מיקרופון דינאמי מעולה. המחיר שלו נע בסביבות 550 ש"ח.
המיקרופון הכי פופולארי באירועים והוא פשוט נשמע מעולה.
נ.ב. לשאלתך האם קונדנסר צריך כרטיס קול, התשובה היא בד"כ כן. כי המיקרופון צריך לקבל חשמל ממקור חיצוני. בכרטיסי קול ופרה אמפים יש מצב פאנטום (או 48V). אם יש מצב כזה באורגן, הוא יעבוד לך אבל לא נראה לי שיש. -
@קורג גם תלוי מה התקציב.
בכל אופן ההמלצה שלי היא Sure SM58 מיקרופון דינאמי מעולה. המחיר שלו נע בסביבות 550 ש"ח.
המיקרופון הכי פופולארי באירועים והוא פשוט נשמע מעולה.
נ.ב. לשאלתך האם קונדנסר צריך כרטיס קול, התשובה היא בד"כ כן. כי המיקרופון צריך לקבל חשמל ממקור חיצוני. בכרטיסי קול ופרה אמפים יש מצב פאנטום (או 48V). אם יש מצב כזה באורגן, הוא יעבוד לך אבל לא נראה לי שיש.@Hagai-Habani אני יוכל להשתמש בו גם למחשב, או שאין בכלל אופציה למיקרופון שאפשר להשתמש בו גם במחשב וגם באורגן?
-
@Hagai-Habani אני יוכל להשתמש בו גם למחשב, או שאין בכלל אופציה למיקרופון שאפשר להשתמש בו גם במחשב וגם באורגן?
@קורג למחשב צריך לחבר דרך כרטיס קול.
-
@אני-ואני בקישור הוא נראה קונדנסר אתה בטוח שהוא דינמי… והוא מתחבר גם לאורגן או רק למחשב? אשמח לתשובות
-
@קורג הוא בטוח דינמי, אבל אם אתה מוסיף כמה אפקטים, אני חושב שרובם לא ישימו לב.
לאורגן שלי הוא התחבר כ XLR, ולא בדקתי האם הוא מתחבר גם כ-USB.