האם החתונות לא הפכו למסיבות .... והאם זה בעייתי דיון סוער
-
סרטון ממוצע מחתונה…
https://www.youtube.com/shorts/L6RFhAy11Yg -
-
כתב בהאם החתונות לא הפכו למסיבות .... והאם זה בעייתי דיון סוער:
חתונה שהשתתפתי היה מטורףףף אבל האם זה חתונה…
-
סרטון ממוצע מחתונה…
https://www.youtube.com/shorts/L6RFhAy11Yg@יעקב-בלייך כתב בהאם החתונות לא הפכו למסיבות .... והאם זה בעייתי דיון סוער:
סרטון ממוצע מחתונה…
https://www.youtube.com/shorts/L6RFhAy11Ygממוצע מחתונה
ולא מחתונה ממוצעת… -
פוסט זה נמחק!
-
@אריק כתב בהאם החתונות לא הפכו למסיבות .... והאם זה בעייתי דיון סוער:
שים לב לקהל בסירטון זה סגנון מסוים…
אני לא כ"כ מסכים עם זה, הייתי בכמה חתונות של ישיבות מהשורה הראשונה, וזה היה נראה בערך ככה
-
אני לא כ"כ מסכים עם זה, הייתי בכמה חתונות של ישיבות מהשורה הראשונה, וזה היה נראה בערך ככה
@M.Y.H-music כתב בהאם החתונות לא הפכו למסיבות .... והאם זה בעייתי דיון סוער:
צודק בהחלט בישיבות בפרט הלטאיות זה נראה כך בחתונה ממוצעת…
ולאוו דווקה הציבור המודרני יותר… -
סרטון ממוצע מחתונה…
https://www.youtube.com/shorts/L6RFhAy11Yg@יעקב-בלייך כתב ב
האם החתונות לא הפכו למסיבות-- הפכו
והאם זה בעייתי – בעייתי מאוד למי שדורש ממעמד של חתונה רמה רוחנית סבירה
דיון סוער-- זה לא יעזור לשנות את המצב -
@M.Y.H-music כתב בהאם החתונות לא הפכו למסיבות .... והאם זה בעייתי דיון סוער:
צודק בהחלט בישיבות בפרט הלטאיות זה נראה כך בחתונה ממוצעת…
ולאוו דווקה הציבור המודרני יותר…@יעקב-בלייך שטויות, אני הייתי בחתונה של אחת הישיבות החשובות והטובות עם יוחנן אורי וזה לא היה ככה בכלל, כלומר, חוץ מהרבע שעה האחרונה כמעט לא היה טראקים, ודאי לא לפתוח ככה ריקודים שניים, ואני לא מדבר על ישיבה צולית…
-
אני לא מבין בכלל מה אתם רוצים…
חתונה היא בסה"כ ארוע שבו אנו מציינים את השמחה שלנו שבו עוד בית יהודי נבנה, ועל זה ורק על זה אנו שמחים.
ומי שמשמח אותו טראקים וטראנסים וכו’ וכו’… שישמח…
מה אכפת לכם, אחרי הכל לא מדובר באיזה ארוע של “הכנסייה הגדולה” שיגיעו אי אלו ויאמרו שזה “סיפאסנישט”…
ובכלל מי שמכם לשר ושופט ? מה אכפת לכם?
לכו תמצאו חסרונות בדברים אחרים…רק אל תיגעו לנו במוזיקה - ציפור נפשינו.
ובכלל זה לא סוד שהעולם מתקדם וזה נוגע גם לז’אנרים של המוזיקה שאנו שומעים, ואין אפשרות היום לדרוש מאנשים לשמוע ולשיר את מה שלפני 20 ו- 30 שנה היו שומעים ושרים אז כל “פשעה” של היהדות החרדית הוא שהם רצו לתת שחרור במובן מסויים - טראקים וטראנסים ולא ללכת למקומות יותר רחוקים “רח"ל”… אז מה אתם רוצים??? -
אני לא מבין בכלל מה אתם רוצים…
חתונה היא בסה"כ ארוע שבו אנו מציינים את השמחה שלנו שבו עוד בית יהודי נבנה, ועל זה ורק על זה אנו שמחים.
ומי שמשמח אותו טראקים וטראנסים וכו’ וכו’… שישמח…
מה אכפת לכם, אחרי הכל לא מדובר באיזה ארוע של “הכנסייה הגדולה” שיגיעו אי אלו ויאמרו שזה “סיפאסנישט”…
ובכלל מי שמכם לשר ושופט ? מה אכפת לכם?
לכו תמצאו חסרונות בדברים אחרים…רק אל תיגעו לנו במוזיקה - ציפור נפשינו.
ובכלל זה לא סוד שהעולם מתקדם וזה נוגע גם לז’אנרים של המוזיקה שאנו שומעים, ואין אפשרות היום לדרוש מאנשים לשמוע ולשיר את מה שלפני 20 ו- 30 שנה היו שומעים ושרים אז כל “פשעה” של היהדות החרדית הוא שהם רצו לתת שחרור במובן מסויים - טראקים וטראנסים ולא ללכת למקומות יותר רחוקים “רח"ל”… אז מה אתם רוצים???@מ.מ. יש משהו במה שאתה אומר… אבל בא - אם כל הכבוד לשמחה היהודית של הקמת בית - עדיין, זה המקום שבו בחורי הישיבות עומדים ונצפים על ידי הקהל הרחב - וזו הצורה? לעמוד ולהתהולל ולהשתולל?? אז פה ושם איזה טראק או קטע אלקטרוני חביב - בסיידר. שהחברה יהנו מהבסים, ויקפצו טיפה - אבל לא כל ההרקדה השנייה!!! תראה את הסרטונים שהעלו פה!!! לאן הגענו?..
ומהפן המוזיקלי - בככל… תתחילו להנות ממוזיקה נורמטיבית… אין על רוק בשום צומת - אם כל הכבוד שאני רוחש לאלקטרוני - ואני בעצמי יוצר מוזיקה כזו… אין על המוזיקה האמיתית… -
@מ.מ. יש משהו במה שאתה אומר… אבל בא - אם כל הכבוד לשמחה היהודית של הקמת בית - עדיין, זה המקום שבו בחורי הישיבות עומדים ונצפים על ידי הקהל הרחב - וזו הצורה? לעמוד ולהתהולל ולהשתולל?? אז פה ושם איזה טראק או קטע אלקטרוני חביב - בסיידר. שהחברה יהנו מהבסים, ויקפצו טיפה - אבל לא כל ההרקדה השנייה!!! תראה את הסרטונים שהעלו פה!!! לאן הגענו?..
ומהפן המוזיקלי - בככל… תתחילו להנות ממוזיקה נורמטיבית… אין על רוק בשום צומת - אם כל הכבוד שאני רוחש לאלקטרוני - ואני בעצמי יוצר מוזיקה כזו… אין על המוזיקה האמיתית…@מיכאל
אני לא מבין גם מה אתה רוצה…
מה אתם חושבים שאם אנחנו בחורי ישיבה אז אסור לנו להנות??
אסור לנו לקפוץ???
אם ככה לכו תתחתנו בתשעה באב… אז אסור לרקוד ולקפוץ ו"להשתולל"…
וחוץ מזה שאני שנים לא מבין את הטענה “אנשים מבחוץ מסתכלים”
חבר’ה בואו נתאפס על עצמינו- כל מי שיש לו טענות נגד הציבור החרדי איך שהוא מתנהג שיגיש אותה בכמה עותקים ואז נדון בזה…
[אני לא אומר שאין את “קידוש השם” וכו’ וכו’ אבל בואו נתפוס פורפורציות…]
נמאס לנו שכל מי שכואב לו הבטן הולך להיסתכל במה ה"דוסים" לא טובים…
דיייייייייייייי
אנחנו בני אדם ומותר גם לנו לחיות את חיינו!!! -
א איציק נעל נושא זה