עזרה בקיובייס דחוףףףףף
-
רציתי לדעת איך אני יכול להגביהה מהירות בקטע מסוים
בתוכנת קיובייס
תודה רבה מראש -
מה אתה מתכווין?
לקחת קטע אודיו ולהגביה מהירות, או להגביה מהירות של כל הפרוייקט?אם כוונתך לקטע אודיו, אז בשורת כלים למעלה בכלי הרגיל (השמאלי) תלחץ עליו ותבחר את ההאפשרות האחרונה, ופשוט תתחיל למשוך את הקטע או לקצר וזה ישנה את המהירות שלו,
ואם כוונתך לכל הפרויקט פשוט תפתח ערוף טמפו ותוכל לשנות ידנית (נראה לי אפשר גם בהקלטת אוטמציה) -
מה אתה מתכווין?
לקחת קטע אודיו ולהגביה מהירות, או להגביה מהירות של כל הפרוייקט?אם כוונתך לקטע אודיו, אז בשורת כלים למעלה בכלי הרגיל (השמאלי) תלחץ עליו ותבחר את ההאפשרות האחרונה, ופשוט תתחיל למשוך את הקטע או לקצר וזה ישנה את המהירות שלו,
ואם כוונתך לכל הפרויקט פשוט תפתח ערוף טמפו ותוכל לשנות ידנית (נראה לי אפשר גם בהקלטת אוטמציה)@קורג-PA-4X כתב בעזרה בקיובייס דחוףףףףף:
אם כוונתך לקטע אודיו, אז בשורת כלים למעלה בכלי הרגיל (השמאלי) תלחץ עליו ותבחר את ההאפשרות האחרונה, ופשוט תתחיל למשוך את הקטע או לקצר וזה ישנה את המהירות שלו,
אתה יכול להסביר לי יותר
תסביר לי באנגלית כי התוכנה באנגלית -
אם תבחר את הכלי הכי שמאלי של החץ תלחץ עליו לחיצה הוא יביא לך ג’ אפשרויות תבחר את האפשרות השלישית האחרונה זה מקצר ומאריך את הטמפו של הקטע אודיו כלומר איפה שבכלי הרגיל אתה מאריך ומקצר במקום זה זה מותח את הקטע או מצמצם אותו
-
תודה רבה אני ינסה
-
תודה רבה זה עובד