דגימה של גרוב שלם
-
משהו יודע כיצד ניתן לדגום גרוב ( קטע ) נגיד של תיפוף , לתו ספציפי , ואח"כ בהשמעה זה ישתנה לפי הטמפו של המקצב ?! אשמח לתגובה
-
@יעקב-קוט בקיובייס אפשר, כמובן בגבול הטעם הטוב.
-
משהו יודע כיצד ניתן לדגום גרוב ( קטע ) נגיד של תיפוף , לתו ספציפי , ואח"כ בהשמעה זה ישתנה לפי הטמפו של המקצב ?! אשמח לתגובה
@שלמה-גרינברג כתב בדגימה של גרוב שלם:
צריך ליצור מזה קובץ REX
יש תוכנה יעודית לזה -
-
@חובבן כתב בדגימה של גרוב שלם:
למה ישר לשלול…
כי זה אומנם ישנה את המהירות, אבל ממש לא לפי הקצב של המקצב. וחוץ מזה זה יתעוות מאוד
-
@שלמה-גרינברג בחלק מהמקצבים של האורגן
התופים זה בערוץ מוקלטאפשר גם לעשות כמו שיוחנן עשה בטראק של עומר אדם
-
@שלמה-גרינברג כתב בדגימה של גרוב שלם:
צריך ליצור מזה קובץ REX
יש תוכנה יעודית לזה@שייע-מושקוביץ
בקובץ REX זה מוציא קובץ שהסלייסים מסודרים על פני שורה של תווים אחד אחרי השני
השאלה איך עושים שזה יהיה הכל על תו אחד כדי שיוכלו לשחק בטרנספוזיציה -
-
@שייע-מושקוביץ
בקובץ REX זה מוציא קובץ שהסלייסים מסודרים על פני שורה של תווים אחד אחרי השני
השאלה איך עושים שזה יהיה הכל על תו אחד כדי שיוכלו לשחק בטרנספוזיציה@הרשי בהנחה שאתה מכיר את הבסיס - (תמונות יהיה לי קצת מסובך) - דוגם בניו סמפל את מה שאתה רוצה, הולך לתפריט דגימות ושם חותך את זה לכמה שיותר, שומר באורגן.
עכשיו שים לב!!! - לפני שאתה מכבה את האורגן!!!
לך לבניית מקצבים, ושם בייבוא (אקספורט אימפורט) יש אפשרות לייבא את הדגימה ששמרת הרגע (ולא אחרות ישנות), והאורגן מסדר אותה לבד על הקלידים, ככה שכשתשחק בטמפו זה יעלה וירד.
אם יש שאלות תכתוב.
בהצלחה!!! -
@שלמה-גרינברג בחלק מהמקצבים של האורגן
התופים זה בערוץ מוקלטאפשר גם לעשות כמו שיוחנן עשה בטראק של עומר אדם
@רבקה-מנדל
ואז ?.. -
@חולם לא התכוונתי שיהיה אפשר לעשות את זה למשהו מלודי
אלא רק לגרוב של תופים כמו שהוזכר בתחילת הנושא
וגם אם כן - לשים על תו אחד לא יעזור
הטרנספוזיציה היא למידי - אם תעלה חצי טון זה ינגן בכלל משהו אחר.@חובבן נראה לי שפה טעית משום שאני דוגם את זה על מצב תופים …