תכנות מקצב עם משחק בL\R
-
כאשר נכנסים לרקורד של מקצב מוכן של האורגן (חברת קורג) עצמו , ניתן לראות מקצבים ( בעיקר דאנסים )
שבחלק מהערוצים יש תזוזה מ L ל Rתוך כדי פעולה של המקצב , כיצד עושים זאת בתכנות עצמי ?
חשבתי שאולי אפשר להגדיר את הגוי סטיק שיזוז מL ל R וכך לשחק תוך כדי הקלטה – אך התבדתי אין כזו אופציה , אשמח לתגובה -
כאשר נכנסים לרקורד של מקצב מוכן של האורגן (חברת קורג) עצמו , ניתן לראות מקצבים ( בעיקר דאנסים )
שבחלק מהערוצים יש תזוזה מ L ל Rתוך כדי פעולה של המקצב , כיצד עושים זאת בתכנות עצמי ?
חשבתי שאולי אפשר להגדיר את הגוי סטיק שיזוז מL ל R וכך לשחק תוך כדי הקלטה – אך התבדתי אין כזו אופציה , אשמח לתגובה@שלמה-גרינברג
אין אופציה שבג’ויסטיק או בגלגלת אחרת יהיה את CTRL 11 (בX4 יש כן)
אבל אפשר לעשות זאת ידני על ידי הכנסה של CTRL ישירות על ידי כתיבה
כמו שדובר כאן
-
@שלמה-גרינברג @הרשי תיקון טעות - אפקט 11 זה ווליום ולא L&R. צידוד זה אפקט 10.
-
@שלמה-גרינברג
אין אופציה שבג’ויסטיק או בגלגלת אחרת יהיה את CTRL 11 (בX4 יש כן)
אבל אפשר לעשות זאת ידני על ידי הכנסה של CTRL ישירות על ידי כתיבה
כמו שדובר כאן
@הרשי
ידידי היקר , כנראה לא הבנת מה היתה כוונתי
אני מדבר על מצב שתוך כדי השמעת הצליל הוא עובר מאוזן ימין לאוזן שמאל ( וואלה לא יודע איך קוראים לזה באינגליש ) -
ואם אתה מדבר על כתיבה איפה זה ? במסך הראשי או בתוך התפריט - זה כבר יותר נשמע
-
-
@הרשי
אני מדבר על מצב שתוך כדי השמעת הצליל הוא עובר מאוזן ימין לאוזן שמאל ( וואלה לא יודע איך קוראים לזה באינגליש )@שלמה-גרינברג כתב בתכנות מקצב עם משחק בL\R:
אני מדבר על מצב שתוך כדי השמעת הצליל הוא עובר מאוזן ימין לאוזן שמאל ( וואלה לא יודע איך קוראים לזה באינגליש )על זה בדיוק כתבתי
@שלמה-גרינברג כתב בתכנות מקצב עם משחק בL\R:
במניו בשורה השניה האפשרות הראשונה מצד שמאל (700 או 1000 אוX4)
נ.ב. אם אתה רוצה שהצליל יעבור מצד לצד ללא שליטה מתי הוא יעבור מצד לצד אפשר לעשות זאת באפקטים -
כמובן אתה מתכוון שזה מקליט את הפעולות הללו , כן ?
-
כמובן אתה מתכוון שזה מקליט את הפעולות הללו , כן ?
@שלמה-גרינברג
למה אתה מתכוון לCTRL 10 או לאפקט?