דרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר
-
אנחנו מחפשים קובץ שיר חתונה ווקאלי שאפשר לרקוד לצליליו עם תנועות יפות כמיטב מסורת סבתותינו מקדמת דנא. לאור הוראת רב אנו זקוקים לקובץ פלייבק ללא כלי זמר - כמו פלייבק עם תופים עבור שיר חתונה מקפיץ
נודה מאוד לכל המסייע ברעיון או קובץ מתאים לשמחת כלה!@zvi-a
אם תרצה באיכות סבירה
שלח לי את השיר
ואחזיר לך אותו רק וואקל ותופים -
@zvi-a
אם תרצה באיכות סבירה
שלח לי את השיר
ואחזיר לך אותו רק וואקל ותופים@המעבד-המתאבד כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
ואחזיר לך אותו רק וואקל ותופים
עם ספקטלייר 12 החדש - הוא ממש איכותי
ושמעתיי שהלוג’יק פרו עוקף את כולם
ובקרוב גם בקיובס… -
@המעבד-המתאבד כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
ובקרוב גם בקיובס…@Studio-Bit כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
@Studio-Bit במה הוא עוקף את כולם?
-
@המעבד-המתאבד כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
ובקרוב גם בקיובס…@Studio-Bit בקרוב ממש גם באבלטון. גרסה 12.3
(לא צריך לחכות לעדכון גדול בשביל זה ולשלם עליו. לכל מי שיש אבלטון 12 יקבל עדכון חינם שזה אחד הדברים החדשים שיהיו…) -
@Studio-Bit כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
@Studio-Bit במה הוא עוקף את כולם?
@לוי-ל כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
במה הוא עוקף את כולם?
בהפרדת Stems בשיר
-
@Studio-Bit כן אבל שאר התוכנה לא משהו…
קיובייס לוקחת אותה בקל בהמון דברים -
@Studio-Bit בקרוב ממש גם באבלטון. גרסה 12.3
(לא צריך לחכות לעדכון גדול בשביל זה ולשלם עליו. לכל מי שיש אבלטון 12 יקבל עדכון חינם שזה אחד הדברים החדשים שיהיו…)@Hagai-Habani כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
בקרוב ממש גם באבלטון. גרסה 12.3
כן התרגשות גדולה באוויר סוףסוף אבלטון מתחילה להיצמד לאחרים (מתי הם יכניסו ARA???)
-
@Studio-Bit כן אבל שאר התוכנה לא משהו…
קיובייס לוקחת אותה בקל בהמון דברים@לוי-ל כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
כן אבל שאר התוכנה לא משהו…
כן זה הסיבה היחידה להחזיק את לוג’יק…
-
@Hagai-Habani כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
בקרוב ממש גם באבלטון. גרסה 12.3
כן התרגשות גדולה באוויר סוףסוף אבלטון מתחילה להיצמד לאחרים (מתי הם יכניסו ARA???)
@Studio-Bit זה הדבר שכולם מתחננים שיגיע כבר…
יש דברים שהיא היתה לפני כולם. לדוג׳: ה-session view, חיפוש סאונדים דומים למה שבחרת, כל חלון המודוליישן שהגיע בקיובייס 14 קיים כבר שנים באבלטון.
@לוי-ל לא ממש התנסיתי בה אבל לדעתי לוג׳יק תוכנה מדהימה!!! (אני מכיר טוב את גראג׳בנד שהיא ממש כמו לוג׳יק, רק חינמית ואני ממש אוהב אותה) -
@Hagai-Habani מבחינת עיצוב אני ממש אוהב את לוגי’ק ואני גם את מכיר את החינמית
אבל הפיצ’רים שלה ברמה נמוכה וכל תוכנה כמעט לוקחת אותה בקל -
@Hagai-Habani מבחינת עיצוב אני ממש אוהב את לוגי’ק ואני גם את מכיר את החינמית
אבל הפיצ’רים שלה ברמה נמוכה וכל תוכנה כמעט לוקחת אותה בקל@לוי-ל מה לגבי ערוץ ה-Drummer? את זה אין בשום תוכנה אחרת באיכות כזאת גבוהה
והבנתי שבלוג’יק יש גם ערוץ Bassist. (אין בגראג’בנד) -
@Hagai-Habani אהבתי יותר את של קיובייס
-
@Hagai-Habani אהבתי יותר את של קיובייס
@לוי-ל הוא לא נשמע טוב בכלל יחסית ללוג’יק.
שם הסאונדים פשוט מדוייקים בדיוק למה שצריך.
בקיובייס צריך ממש לחפור כדי להגיע לסאונד טוב. וגם אז, הוא קצת מבולגן לעבודה. אם כבר, אני מעדיף לעבוד עם מכונת התופים שיש באבלטון שהיא הרבה יותר נוחה. -
@Hagai-Habani
אני בד"כ לא משתמש בכלל בערוץ תופים אחד
אלא לכל חלק מקדיש ערוץ
ערוץ קיק ערוץ סנר וכו’
כדי שאוכל לשלוט על האפקטים, הפאנץ והבאלאנס באופן מושלם -
@Hagai-Habani
אני בד"כ לא משתמש בכלל בערוץ תופים אחד
אלא לכל חלק מקדיש ערוץ
ערוץ קיק ערוץ סנר וכו’
כדי שאוכל לשלוט על האפקטים, הפאנץ והבאלאנס באופן מושלם@לוי-ל במהלך היצירה אני משתמש בערוץ אחד. בשלב המיקס אני מחלק את המידי הערוצים שונים ואז ממקסס.
מה שכן, באבלטון לא חייב לעשות את זה. מכונת התופים שלהם עובדת בצורה של הרבה ערוצים נפרדים שיוצרים לערוץ אחד (כמו גרופ). מה שממש מקל על התהליך של מיקס תופים.
עוד סיבה למה לאהוב את אבלטון. -
@לוי-ל במהלך היצירה אני משתמש בערוץ אחד. בשלב המיקס אני מחלק את המידי הערוצים שונים ואז ממקסס.
מה שכן, באבלטון לא חייב לעשות את זה. מכונת התופים שלהם עובדת בצורה של הרבה ערוצים נפרדים שיוצרים לערוץ אחד (כמו גרופ). מה שממש מקל על התהליך של מיקס תופים.
עוד סיבה למה לאהוב את אבלטון.@Hagai-Habani כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
במהלך היצירה אני משתמש בערוץ אחד. בשלב המיקס אני מחלק את המידי הערוצים שונים ואז ממקסס.
עוד סיבה למה לאהוב את אבלטון.יש את האופציה הזאת גם בקיובס עם כמה לחיצות כפתור אבל עדיין אני מסכים איתך התופים בקיובס זה לא משו…
-
@Hagai-Habani כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
במהלך היצירה אני משתמש בערוץ אחד. בשלב המיקס אני מחלק את המידי הערוצים שונים ואז ממקסס.
עוד סיבה למה לאהוב את אבלטון.יש את האופציה הזאת גם בקיובס עם כמה לחיצות כפתור אבל עדיין אני מסכים איתך התופים בקיובס זה לא משו…
@Studio-Bit בקיובייס זה לא נוח כמו באבלטון.
-
@zvi-a
אם תרצה באיכות סבירה
שלח לי את השיר
ואחזיר לך אותו רק וואקל ותופים@המעבד-המתאבד
תודה רבה!
הנה השיר המבוקש מצורף, ושוב תודה ענקית - תזכה לכל הברכות שנה טובה ומתוקה ומאושרתשלמה גובי בסינגל בכורה - שהשמחה במעונו.mp3 -
@המעבד-המתאבד
תודה רבה!
הנה השיר המבוקש מצורף, ושוב תודה ענקית - תזכה לכל הברכות שנה טובה ומתוקה ומאושרתשלמה גובי בסינגל בכורה - שהשמחה במעונו.mp3@zvi-a @המעבד-המתאבד
עשיתי גם באס ווקאלי, לשיקולכם
לקחתי את הSTEM של הבאס מהשיר ובווריאודיו ייצאתי ממנו MIDI לקחתי “אוווו” ווקאלי לסאמפלר והוספתי סאב וקיקסטארט.
לא בדקתי את הבאלנס עם שאר הערוצים.