ניסיון ראשון שלי על DEEP HOUSE
-
אשמח לביקורת
(לפני מיקס כמובן, זה נעשה עם אוזניות חוטיות של JBL )
האזנה ערבה, ותודה מראש. -
@לאהלה
זה מעולה אבל כתבת שזה DEEP HOUSE תכלס זה DEEP HOUSE מעורבב עם Afro House
וכדאי לך לדעתי לקחת את זה לכיוון של Afro House כי זה יכול להיות יותר מעניין
וגם בקטע הזה יש רק אקורדים וכל האלה שיוצרים ב DEEP HOUSE או ב DEEP HOUSE טראקים רק עם אקורדים
זה לא יעבוד להם כי זה משעמם מוזיקה כל היסוד שלה שהיא כל הזמן מפתיעה וכו וכו -
@לאהלה
זה מעולה אבל כתבת שזה DEEP HOUSE תכלס זה DEEP HOUSE מעורבב עם Afro House
וכדאי לך לדעתי לקחת את זה לכיוון של Afro House כי זה יכול להיות יותר מעניין
וגם בקטע הזה יש רק אקורדים וכל האלה שיוצרים ב DEEP HOUSE או ב DEEP HOUSE טראקים רק עם אקורדים
זה לא יעבוד להם כי זה משעמם מוזיקה כל היסוד שלה שהיא כל הזמן מפתיעה וכו וכו -
@יוני-בר תודה רבה.
מה לדעתך מתחבר לאפרו האוס בקטע? אשמח להסבר,
יש לך כיוון איך לקחת את זה יותר לאפרו?
באשר לזה שאין ליד מרכזי, ויש רק אקורדים, מכיוון שבתכנון שלי היא לעשות מהקטע שיר של ממש, עם מילים וזמר.מה לדעתך מתחבר לאפרו האוס בקטע? אשמח להסבר,
הכל יותר דומה לאפרו מאשר לדיפ
לשנות את התופים (את מה שצריך) לתופים בסגנון אפרו
ולשים על האקורדים אפקטים מוטעמים לאפרו
ובאפרו גם יש בס יחודי וגם לידים שחוזרים על עצמם לא התכוונתי לליד מרכזי -
מה לדעתך מתחבר לאפרו האוס בקטע? אשמח להסבר,
הכל יותר דומה לאפרו מאשר לדיפ
לשנות את התופים (את מה שצריך) לתופים בסגנון אפרו
ולשים על האקורדים אפקטים מוטעמים לאפרו
ובאפרו גם יש בס יחודי וגם לידים שחוזרים על עצמם לא התכוונתי לליד מרכזי@יוני-בר מעניין מאוד,
לפי מה שאני יודעת על אפרו, הדגש הקצבי הוא על הגרוב כולו ולא רק על הקיק כמו בדיפ, כמו כן הפדים האווירתים מתאימים יותר לדיפ מאשר לאפרו, וגם הEP רודס מתאים יותר לדיפ, הדבר היחיד שמתאים לאפרו במה שעשיתי הוא שהצליל המקורי של הפד הוא אתני, חלילים ערביים אבל זה כמעט לא מורגש, ואולי גם כלי ההקשה טיפה בולטים יותר ממה שקורה בדיפ רגיל. אבל להגיד שהכל דומה לאפרו? כמדומני זה לא מדוייק
תודה רבה בכל אופן. -
@יוני-בר מעניין מאוד,
לפי מה שאני יודעת על אפרו, הדגש הקצבי הוא על הגרוב כולו ולא רק על הקיק כמו בדיפ, כמו כן הפדים האווירתים מתאימים יותר לדיפ מאשר לאפרו, וגם הEP רודס מתאים יותר לדיפ, הדבר היחיד שמתאים לאפרו במה שעשיתי הוא שהצליל המקורי של הפד הוא אתני, חלילים ערביים אבל זה כמעט לא מורגש, ואולי גם כלי ההקשה טיפה בולטים יותר ממה שקורה בדיפ רגיל. אבל להגיד שהכל דומה לאפרו? כמדומני זה לא מדוייק
תודה רבה בכל אופן.@לאהלה כתב בניסיון ראשון שלי על DEEP HOUSE:
@יוני-בר מעניין מאוד,
תודה רבה בכל אופן.אני לא חושב כך אבל זה פרויקט שלך