האם ה-AI יחליף את המפיקים המוזיקליים? [דעה]
-
לענ"ד כל הנושא הזה בעייתי מאוד בין השאר כי אין לנו דרך לדעת מה מפתחים כרגע ואיפה הם אוחזים בפיתוח,
וחוץ מזה יש את הבעיה שאנחנו לא מבינים עד הסוף איך AI באמת עובד.
ועדיין אפשר לנחש כבר מעכשיו שדברים כמו: יצירת סאונד- [שיהיה אפשר לכתוב פרומפט מדוייק ולקבל תוצר מעולה מה שייתר לא מעט פלגאינים]
מיקיסינג- [אםלא יהיה בעתיד פלגאין שאתה מחווט אליו שתי ערוצים ואתה מסביר לו מה הבעיה בהם והוא נותן לך כמה דרכים לטפל בזה אני אהיה המום.]
פלייבקים- [מה שאפשר לעשות היום בכל מיני תוכנות שמורידות את ווקאלס/הליווי… רק באיכות יותר גבוהה. (לדעתי מה שיש כיום בFL עושה את העבודה די טוב, אם עושים כמה ניסיונות בדרכ אפשר לקבל את הווקאלס לבד בצורה כמעט מושלמת באיכות סבירה שרק צריך להוסיף ריברב וזה נשמע חלק)]
וכל זה רק מה שעלה לי בראש בשליפה,
לסיכום: לדעתי המקצוע יושפע אבל רק בצורה שתייתר כלים שיש לנו היום ולא את המקצוע בעצמו. בין השאר כי יצטרכו לדעת לעבוד עם הכלים שAI ייצר.
נ.ב. לגבי ה"אנושיות" לדעתי זה על גבול השטויות כמו שלפני כמה שנים היה טענה שAI לא יכול לכתוב מסמך כי הוא לא אנושי, אנחנו בעצמינו לא יודעים מה ההגדרה של “אנושיות” ביצירה בין השאר כי היא לא קיימת, ואם היא קיימת אז AI יכול לחקות את זה.@I.R כתב בהאם ה-AI יחליף את המפיקים המוזיקליים? [דעה]:
נ.ב. לגבי ה"אנושיות" לדעתי זה על גבול השטויות כמו שלפני כמה שנים היה טענה שAI לא יכול לכתוב מסמך כי הוא לא אנושי, אנחנו בעצמינו לא יודעים מה ההגדרה של “אנושיות” ביצירה בין השאר כי היא לא קיימת ואם היא קיימת אז AI יכול לחקות את זה.
אחד הטובים, אהבתי (מקווה שלא לקחת את זה מGPT). יש לי תחושה שהצדק איתך - ככה היה השיח בכל טכנולגיה שהתפתחה שאמרו שאין מצב שזה יהיה כל כך טוב…
-
@I.R כתב בהאם ה-AI יחליף את המפיקים המוזיקליים? [דעה]:
נ.ב. לגבי ה"אנושיות" לדעתי זה על גבול השטויות כמו שלפני כמה שנים היה טענה שAI לא יכול לכתוב מסמך כי הוא לא אנושי, אנחנו בעצמינו לא יודעים מה ההגדרה של “אנושיות” ביצירה בין השאר כי היא לא קיימת ואם היא קיימת אז AI יכול לחקות את זה.
אחד הטובים, אהבתי (מקווה שלא לקחת את זה מGPT). יש לי תחושה שהצדק איתך - ככה היה השיח בכל טכנולגיה שהתפתחה שאמרו שאין מצב שזה יהיה כל כך טוב…
@Studio-Bit
המקף של GPT רחב יותר ממה שמופיע אצלי והוא לא היה משתמש במילים: מיקסינג/ווקאלס/לענ"ד וכו’
כתוב שם על FL שאין סיבה שהAI יציין את זה ויש שגיאת הקלדה באחת השורות
-
@יוחנן-בלייך בז’אנרים אלקטרוניים יותר שמורכבים מלופים ודפוסים קבועים של סאונדים - מה גם שה"רגש האנושי האותנטי" פחות בא בחשבון - זה כנראה ינגוס הרבה יותר…
אמן שיצר קטעים אינסטרומנטליים אלקטרוניים לשילוב בוידאו, למוזיקת רקע וכו’ יצטרך בוודאות לחשב מסלול מחדש.
כבר היום ה-AI יוצר קטעים מעולים כאלו (גם אם כאמן אפשר עוד לשים לב, את הלקוחות בז’אנר הזה זה וודאי לא מעניין).@לבן-הארמי
אני לא מסכים איתך. כל ז’אנר מוזיקלי שהוא, כן כן גם אלקטרוני (אותו אני יוצר כבר למעלה מעשור), דורש רגש. סיפור אנושי. חיבור.אם הבינה המלאכותית תדע לרגש, אני אוריד את הכובע. ככל שזה לא הסיפור, אני לא רואה רבבות אנשים טסים לפסטיבלים, משלמים על מוזיקה ומרצ’נדייס, בכלל מקשיבים, ומקיימים את הדבר הזה שנקרא מוזיקה.
-
מה אומרים על זה
שיר שהבינה מלאכותית יצרה או שלא תנו נימוקים לכאן או לכאן

פיסטוקים לכבוד שבת.mp3 -
מה אומרים על זה

פיסטוקים לכבוד שבת.mp3@יוני-בר
נוצר ע’'י AI -
@יוני-בר
נוצר ע’'י AI -
מה אומרים על זה

פיסטוקים לכבוד שבת.mp3 -
מה אומרים על זה

פיסטוקים לכבוד שבת.mp3 -
מה אומרים על זה

פיסטוקים לכבוד שבת.mp3 -
אם הבעלות על השיר היא שלך ובא לך לעשות עם זה משהו, פנה אליי בפרטי יש לי רעיון בשבילך
@SHLNX כתב בהאם ה-AI יחליף את המפיקים המוזיקליים? [דעה]:
אם הבעלות על השיר היא שלך ובא לך לעשות עם זה משהו, פנה אליי בפרטי יש לי רעיון בשבילך
לא זה לא שלי
זה אחד שהלחין שיר ולקח את הבינה מלאכותית שתשיר ותעבד לו את השיר
בהתחלה ששמעתי את זה לא הבנתי איך זה לחן של הבינה מלאכותית
ולתכלס זה באמת לא שלהאבל הבינה נתנה העיבוד נחמד אז רציתי א הדעה של החברה פה
-
-
@SHLNX @הקלידן-הצפוני
תנו נימוקים

-
מה אומרים על זה

פיסטוקים לכבוד שבת.mp3@יוני-בר כתב בהאם ה-AI יחליף את המפיקים המוזיקליים? [דעה]:
מה אומרים על זה

פיסטוקים לכבוד שבת.mp3רק לי זה מזכיר את משה פלד?
-
מה אומרים על זה

פיסטוקים לכבוד שבת.mp3@יוני-בר מאד מעניין,
האוטוטיון הוא של הAI או שזה היה בוואקל המקורי?
זה עבר עוד איזה מיקס או מאסטר חוץ מה AI?
המלודיה של הסקסופון או מה שזה לא יהיה היא של ה AI?
תפרט קצת. -