ביצוע לייב באולפן - "על טהרת הפסנתר"
-
אשמח לתגובות.
זה קישור לדרייב -פתוח בנטפרי
הביטה לייב יעקב קוט -
e5aa89d5-7b70-4ecb-9cc3-55fec66548a5-הביטה.mp4
אני לא בטוח שעכשיו זה יעבוד… שלחתי לנטפרי לבדיקה אבל בינתיים יש כאן גם בקובץ שמע
-
אני לא בטוח שעכשיו זה יעבוד… שלחתי לנטפרי לבדיקה אבל בינתיים יש כאן גם בקובץ שמע
@יעקב-קוט כתב בביצוע לייב באולפן - "על טהרת הפסנתר":
יפה !
האמת הקטע הנמוך בפסנתר לפי דעתי קצת מיותר, היה מספיק רק הנגינה כלפי מעלה של הפסנתר -
@יעקב-קוט כתב בביצוע לייב באולפן - "על טהרת הפסנתר":
יפה !
האמת הקטע הנמוך בפסנתר לפי דעתי קצת מיותר, היה מספיק רק הנגינה כלפי מעלה של הפסנתר -
-
@יעקב-קוט נשמע מושלם (חוץ מהפשלה בסולו בסוף - 4.58 שאני לא יודע אם זה פשלה בהקלטה או בנגינה)
מחכה לראות גם את הוידאו -
אשמח לתגובות.
זה קישור לדרייב -פתוח בנטפרי
הביטה לייב יעקב קוט -
@H14 כתב בביצוע לייב באולפן - "על טהרת הפסנתר":
מאוד יפה
הייתי ממליץ להקליט בDAW ולשים אפקטים שם.תודה רבה.
כל הרעיון הוא לעשות סרטון עם סאונד פנימי של המיקסר, בלי צורך בעריכת הוידאיו (כי אין לי מושג איך עושים את זה) ולכן חיברתי את המיקסר למחשב, הגדרתי אותו כמיקרופון ברירת מחדל, חיברתי מצלמת רשת, ועשיתי הסרטה פשוטה, בלי שום עריכה. -
@יעקב-קוט נשמע ממש טוב.
הפסנתר לא קצת נמוך ביחס לווקאל? מרגיש לי שהווקאל תופס מידי הרבה מקום, או שזה בגלל האפקטים.@shlomo כתב בביצוע לייב באולפן - "על טהרת הפסנתר":
הפסנתר לא קצת נמוך ביחס לווקאל? מרגיש לי שהווקאל תופס מידי הרבה מקום, או שזה בגלל האפקטים.
נכון. אני לא יודע למה, אבל תמיד בלייב באירוע, או בבית, אני מכוון את הבלאנס ומגיע לנקודה שבה זה נשמע לי מאוזן, ואח"כ בפועל אני שומע את ההקלטה, ורואה שזה ממש לא.
יש לי תיאוריה, שזה בגלל שאת הבלאנס אני עושה למיקרופון שבו אני שר, ובזמן הבדיקה והשירה אני הרי שומע את עצמי גם “מבפנים” , לכן קשה לי להבין באמת איך זה נשמע לקהל “בחוץ”.
אם התיאוריה הזו נכונה, אז הדרך היחידה שבה קלידן וזמר שעושה סאונד לעצמו יכול לעשות בלאנס נכון, היא ע"י שישיר וינגן, יעשה הקלטה, ואז יבחן את התוצאה של ההקלטה.
או שפשוט ייתן למישהו אחר לכוון…
כמובן שזה נכון גם בכיוון ה- e.q. (קריטי!!) וגם בכיוון רמת האפקטים
ו… אדרבה, אם אחד מהמוזיקאים המקצוענים פה יכול להחכים אותי ולומר לי האם אני צודק, ומה ניתן לעשות בלייב, אשמח מאוד.
סליחה על האריכות, מקווה שהובנתי…