שרשור בקשות פלאגינים
-
@elazar-miller כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
@איש-אחד כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
בכינור סולו של ספיטפייר
אני קניתי מהם את החבילה של התזמורת BBC ובאמת יש להם שם דגימות מטורפות
נכון.
אותו אחד משתמש לעיתים גם בחבילת הכינורות המלאה שלהם, אך הבנתי שלא הרבה. (הסינת'ים תופסים פחתו מקום על זיכרון ה-RAM, משא"כ הסמפלרים שרובצים על הזיכרון באגרסיביות ולא נותנים לו מנוח. אכן יש להם מעלה של איכות שהסינת'ים לא יכולים לספק- טובים ככל שיהיו, אך בכל דבר יש את מעלותיו וחסרונותיו.)@elazar-miller כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
@איש-אחד
אני פשוט לא יודע איך להתקין בקונטקט כי זה לא חבילה שמופיעה באפליקצייה שלהם
ולגבי הגיטרה יש לך מושג?
ואיך אני מתקין אותו?
תודה רבהיש לך קונטקט פרוץ (או קנוי בגרסה מלאה) או את גרסת קונטקט פלייר (שמפעיל רק את מה שמגיע מנייטיב אינסטרומנט)?
אם יש לך את המלא, מקם את התיקייה איפה שאתה רוצה (מומלץ על הארד דיסק- היינו שלא על כונן C), היכנס בתפריט למעלה ב- open native eccess ואז תיפתח לך תוכנה קטנה, בצד ימין למעלה כתוב add library, לחץ שם. הוא יפתח מין סייר הקבצים, שם הגדר לו את התיקייה המבוקשת והוא יעלה את הדגימות.
הפעל מחדש את קונטקט וזה יהיה בפנים.@elazar-miller כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
ולגבי הגיטרה יש לך מושג?
איזו, של music lab או של ample?
שתיהן עובדות באופן עצמאי, אך צריך מעט סבלנות לפריצה שלהן. -
@elazar-miller כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
@איש-אחד יש לי גרסת פלייר
אז למה אתה לא פורץ?
Kontakt 7.10.2 Patcher.exe
Kontakt_Button.exeהעליתי לך כאן שתי תוכנות, הפעל את ה- patcher כמנהל מערכת ולחץ על patch. (
ואז תעשה כמו שכתבתי.
התוכנה השנייה שצירפתי אמורה לעבוד בכל מקרה, והיא התוכנה שאמורה להיפתח כמו שכתבתי מקודם.
אם אתה לא רוצה לפרוץ, נסה אותה קודם, אך סביר להניח שגם אם תצליח להכניס את החבילה הקונטקט יתנגד כי הוא לא רשום.@elazar-miller כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
יש צלילים אבל בקיובייס זה לא מופיע
בדקתי, זה אמור לפתור לך את הבעיה.
תכניס את זה בצורה הזו.
(אגב, שים לב שיש שם שירת נשים! כתוב על זה באתר שזה הוקלט בלייב) -
אז למה אתה לא פורץ?
Kontakt_Button.exeהעליתי לך כאן שתי תוכנות, הפעל את ה- patcher כמנהל מערכת ולחץ על patch. (
ואז תעשה כמו שכתבתי.
התוכנה השנייה שצירפתי אמורה לעבוד בכל מקרה, והיא התוכנה שאמורה להיפתח כמו שכתבתי מקודם.
אם אתה לא רוצה לפרוץ, נסה אותה קודם, אך סביר להניח שגם אם תצליח להכניס את החבילה הקונטקט יתנגד כי הוא לא רשום.יש גם פרוץ בפורום
https://hamusicay.com/topic/19/הורדת-native-instruments-kontakt-7-7-8-0/1
-
@CUBASE כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
אז למה אתה לא פורץ?
ואז תעשה כמו שכתבתי.
אם אתה לא רוצה לפרוץ, נסה אותה קודם, אך סביר להניח שגם אם תצליח להכניס את החבילה הקונטקט יתנגד כי הוא לא רשום.יש גם פרוץ בפורום
https://hamusicay.com/topic/19/הורדת-native-instruments-kontakt-7-7-8-0/1
העליתי לו רק את התוכנה של הפריצה, כי את הקונטקט עצמו כבר יש לו.
-
האם כבר העלו לכאן את Q 3 PRO?
ואם לא, אשמח שיעלו תודה! -
kashmir rol 4 יש למישהו?
-
@המעבד-המתאבד
זה נמצא בתוך החבילה של fabfilter העלו את זה כבר
כאן -
@שלוימי-ויינברגר
העלו את זה
כאן -
@Yossile כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
@איש-אחד מה עם הסקסופון?
אמרתי, הוא מיועד לקונטקט!
הצלחתי סוף סוף להתקין קונטקט ועכשיו הורדתי את הסקוסופון והוא לא מופיע, אני אמור לעשות איתו משהו?
-
@איש-אחד מה עם הסקסופון?
אמרתי, הוא מיועד לקונטקט!
הצלחתי סוף סוף להתקין קונטקט ועכשיו הורדתי את הסקוסופון והוא לא מופיע, אני אמור לעשות איתו משהו?
עשית מה שכתבתי כאן?
זה אמור לעזור לך!