שרשור בקשות פלאגינים
-
@דוד-משה כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
הוא מתכוון לזה:
https://stevenslateaudio.com/vsxבכל אופן, אני לא מצאתי משהו פרוץ.
בידויק
פשוט חיפשתי בGPT פלאגין שמדמה אולפנים וזה מה שהוא הביא לי בעיקרון יש לי את Waves Nx אבל אני לא מרוצה ממנו -
מכיוון שהSWAM עשה לי בעיות מחקתי אותו ועכשיו אני שוב מחפש פלאגין איכותי של סקסופון שהוא לא של SWAM והוא לא הרחבה לקונטקט (כבר התחלתי לחשוב שאולי אין כזה דבר).
אני מחפש גם פלאגינים איכותיים של אקורדים ופריטות של גיטרה אקוסטית ושל סולו של גיטרה חשמלית.
כמו כן יעזור לי מאוד פלאגין עם צלילים אלקטרוניים של סינתים ישנים (בסגנון שיואלי דיקמן משתמש הרבה בשירים שלו עצמו), מקווה שזה היה מספיק ברור כי אני לא יודע איך לתאר את זה.
תודה רבה. -
@Yossile כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
מכיוון שהSWAM עשה לי בעיות מחקתי אותו ועכשיו אני שוב מחפש פלאגין איכותי של סקסופון שהוא לא של SWAM והוא לא הרחבה לקונטקט (כבר התחלתי לחשוב שאולי אין כזה דבר).
אם עדכנת לקיובייס 14.0.20 זה אמור להפתר.
-
@אליהו-המאסטר כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
Waves Nx אבל אני לא מרוצה ממנו
אם אתה לא מרוצה ממנו יש לי תחושה שלא כיוונת אותו כמו שצריך. הוא פלאגין מפחיד אני מוצא את עצמי לפעמים מוריד את האוזניות כדי להיות בטוח שאני שומע דרכם ולא מהמוניטורים.
-
@Studio-Bit כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
@אליהו-המאסטר כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
Waves Nx אבל אני לא מרוצה ממנו
אם אתה לא מרוצה ממנו יש לי תחושה שלא כיוונת אותו כמו שצריך. הוא פלאגין מפחיד אני מוצא את עצמי לפעמים מוריד את האוזניות כדי להיות בטוח שאני שומע דרכם ולא מהמוניטורים.
אתה יכול להסביר בקצרה איך לכוון?
תודה רבה! -
@איש-אחד כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
@Yossile כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
אם עדכנת לקיובייס 14.0.20 זה אמור להפתר.
קודם כל תודה על המידע!!! דבר שני אם אפשר אני אשמח להסבר למה לפני זה היה בעיות ואיך זה נפתר (כי אני רוצה להתקין אבל מפחדת שיהיו בעיות בהמשך…)