מקצבים מה הכי מומלץ
-
@אני-ואני אם אתה מנגן בעיקר אלקטרוני וריקודים אז עדיף לך לקנות את הסט של אורי ורוזנפלד ביחד (יתכן והם יסכימו למכור חלק מהסט בפחות מחיר)
(אתה צריך להודיע לכל אחד מהם שאתה קונה גם מהשני אחרת שהשני יתקין לך את הסט זה ימחק לך את של הראשון...)אם אתה אוהב לנגן בכל הסגנונות מומלץ לקנות סט משולב של יוחנן אורי ונתנאלי (תתקשר לאחד משניהם ותגיד לו שאתה רוצה לשלב ותשאל אותו איך הם עושים את זה בדיוק וכמה זה עולה...)
אם יש לך תקציב רק לסט אחד ממליץ על של אורי.
קח בחשבון שרוב הסטים תופסים יותר מג'יגה (ובוודאי אם אתה משלב שני סטים) ולכן אם יש לך סמפלר של ג'יגה אחת זה לא יספיק (אם אתה או מישהו אחר רוצה אני מוכר של 2 ג'יגה)
-
יש לעדי נתנאלי סט לימאה?
-
@קורג-PA-700-אלוף כתב במקצבים מה הכי מומלץ:
יש לעדי נתנאלי סט לימאה?
כן.
זה קליפ הדגמה לסט שלו לימאהה
https://www.youtube.com/watch?v=9Grq7BbbPL4&t=12s -
@MEME כתב במקצבים מה הכי מומלץ:
יוחנן אורי יוצא לדרך חדשה והוא הולך למכור סט חדש חוץ מדגמות שנראה לי שלרוב הם אותו דבר
הסט יעלה כ15 והוא פותח אתר שהיה אפשר לקנות גם מקצב מסוים שאתה בוחר משהוא מטורף שווה לחכותנכון דיברתי אתו בעצמו והוא אמר לי את זה...
אבל הבנתי שזה יעלה פחות מ 15 לפחות בשלב ההשקה.
זה הולך להיות משולב עם סטים של עוד כמה מתכנתים בשוק.
קצת קשה לי להבין איך ניתן לקנות רק מקצב בודד כי בשביל המקצב אתה צריך את הדגימות שעליו הוא בנוי בתוך האורגן ובשביל זה אתה צריך חבילת הרחבה שתותקן על האורגן וברגע שאתה מתקין חבילת הרחבה חדשה זה מוחק את הקודמת...
בעיקרון ניתן להתקין גם ללא חבילה אבל בצורה כזאת הסט לא נעול באורגן ומאוד קל לגנוב אותו... -
@שמואל-שטרן כל אחד אומר אחרת...
לי אמרו שיוחנן לוקח 10
מוטי לוקח 9 מינוס פלוס... -
אני קניתי את הסט של הקליקן מוישי באנדא (8,200 ש"ח)
הדאנסים שלו והקטרון של יוסי רונזפלד
סט מטורף בסגנון של שרוליק מנדלסון אבל הרבה יותר מגוון
ממליץ בחום -
@חכם_בלילה עד כמה שידוע לי כל אחד מהם זה בסביבות ה-8.
(ושמעתי כאלה ששילבו בין שניהם (DJ ודומיו מאורי. והשאר מרוזנפלד) ויצא להם ביחד 8). -
@מנגינת-הלב על הצד שאני רוצה את הסט של יוחנן אבל קטרון פריילך ודאנס אני רוצה של רוזנפלד כמה יעלה לי ?
@MEME החסידי של רוזנפלד לא מתקרב ליוחנן
ומישהו יודע כמה עולה הכי זול כרטיס הרחבה לטיירוס ?
ורמקולים לטיירוס?
ובכללי כמה הכי זול אני יכול להשיג טיירוס 5 קצר?
אשמח לתשובות תודה רבה -
@מנגינת-הלב אם לשלב אז אני חושב שעדיף לשלב עדי ועוד מישהו (עדי ומוטי או עדי ויוחנן)...
-
מה שהייתי ממליץ זה פשוט ללכת לשלושה ארבעה קלידנים שמנגנים כמעט כל ערב (דודי בלוך, לייזר הופמן, ודומיהם) ולשאול אותם מה התפריט שלהם בדיוק ועל מה הם ממליצים,
אני מאמין שהם יוכלו לתת את האינפורמציה הכי מדויקת.
בהצלחה