אשמח לתגובות
-
@חוג-מרנג תקשיב יש לך את זה בגדול!
ממש אהבתי!!
(אהבתי גם את הקולות של האנשים שהוספת במה השתמשת?) -
@חוג-מרנג תקשיב יש לך את זה בגדול!
ממש אהבתי!!
(אהבתי גם את הקולות של האנשים שהוספת במה השתמשת?)@מאיר-מיוזיק.
תודה
סתם יש לי איזה באנק אם מלא קולות
השקעתי דווקא בטרק הזה אהבתי אותו אפשר לשמוע בהתחלה יש שם ברקע של המלודיה
אקורדים ממש יפים -
@חוג-מרנג שמעתי את הכל וזה מטורף אתה בונה פצצה תמשיך ככה
-
@חוג-מרנג כתב באשמח לתגובות:
הימאהה נוטה הרבה יותר למקור
דבר ראשון שמעתי את הקטעים וזה מטורף מטורף מטורףףףףףף

אבל לגבי מה שכתבת אני חולק עליך ממש הקורג נשמע הרבה יותר דומה למקורי בפער@יהודה-עדן-יופה כתב באשמח לתגובות:
אבל לגבי מה שכתבת אני חולק עליך ממש הקורג נשמע הרבה יותר דומה למקורי בפערחברה חבל על הויכוח 1 יש דרך אחד לבדוק את זה ע"י כל מיני תוכנות שמיועד לבדוק סאונד כמה הוא מתקרב למקור
2 זה לא קשור לשום אורגן, קשור לאיך אתה מכוון את האורגן איך שהוא יקלוט את הסאונדים שתכניס להאורגן, הבנתי ממקצוענים
שמקורג יש אפשרות להוציא את אותו סאונד כמו לטיירוס תלוי איך מכוונים אותו והבעיה שלא יושבים עליו בבנייה אחד הסיבות הוא
בגלל שאין אפרשות לחסום אותו כקובץ CPI כמו בימהה “נקודה למחשבה” -
@יהודה-עדן-יופה כתב באשמח לתגובות:
אבל לגבי מה שכתבת אני חולק עליך ממש הקורג נשמע הרבה יותר דומה למקורי בפערחברה חבל על הויכוח 1 יש דרך אחד לבדוק את זה ע"י כל מיני תוכנות שמיועד לבדוק סאונד כמה הוא מתקרב למקור
2 זה לא קשור לשום אורגן, קשור לאיך אתה מכוון את האורגן איך שהוא יקלוט את הסאונדים שתכניס להאורגן, הבנתי ממקצוענים
שמקורג יש אפשרות להוציא את אותו סאונד כמו לטיירוס תלוי איך מכוונים אותו והבעיה שלא יושבים עליו בבנייה אחד הסיבות הוא
בגלל שאין אפרשות לחסום אותו כקובץ CPI כמו בימהה “נקודה למחשבה”@חיים-של-מנגינה
סליחה, אבל מה הקשר CPI כאן?
ברור שהויכוח בין קורג לימאהה לא יכול להיגמר לעולם למרות שאני אם ימאהה יש לי חברים עם קורג שבונים מטורף
אבל אני אישית הרבה יותר אהבתי את הסאונד של הימאהה
ותשמע מה שאני מוציא ממנו