טריק ה"טה טה טה טה" - שיוציא מכם מלודיות מטורפות! 💥
-
מכירים את זה שאתם מנסים ליצור מלודיה עבור טראק או עיבוד שלכם, ופשוט לא יוצא שום דבר? הנה טיפ:
כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לנגן 4 פעמים ברצף אותו תו, ולראות לאן הדמיון שלכם לוקח אתכם.
המוח היצירתי שלכם לא אוהב להיות בכלא. כשאתם דוחפים אותו בכוח לאותו התו, הוא מיד בורח לכיוונים שונים וזה המקום בו היצירתיות שלכם יכולה לזרוח.
מצרף סרטון עם כמה דוגמאות כאלו, אבל מניסיון פה עם החסימות שלכם אצרף גם כאודיו. (יש דרופ אחד שטיפה נחתך, אבל תסמכו עלי שגם הוא מתחיל ב"טה טה טה טה"
)
טריק ה_טה טה טה טה_
(עריכה מהירה מהפלאפון אז תסלחו לי על התיתוכים) _מוזיקה _הפקה _EDM(MP3_16.mp3 -
מכירים את זה שאתם מנסים ליצור מלודיה עבור טראק או עיבוד שלכם, ופשוט לא יוצא שום דבר? הנה טיפ:
כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לנגן 4 פעמים ברצף אותו תו, ולראות לאן הדמיון שלכם לוקח אתכם.
המוח היצירתי שלכם לא אוהב להיות בכלא. כשאתם דוחפים אותו בכוח לאותו התו, הוא מיד בורח לכיוונים שונים וזה המקום בו היצירתיות שלכם יכולה לזרוח.
מצרף סרטון עם כמה דוגמאות כאלו, אבל מניסיון פה עם החסימות שלכם אצרף גם כאודיו. (יש דרופ אחד שטיפה נחתך, אבל תסמכו עלי שגם הוא מתחיל ב"טה טה טה טה"
)
טריק ה_טה טה טה טה_
(עריכה מהירה מהפלאפון אז תסלחו לי על התיתוכים) _מוזיקה _הפקה _EDM(MP3_16.mp3@יוחנן-בלייך הסרטון נשלח לבדיקה בנטפרי
-
)
טריק ה_טה טה טה טה_
(עריכה מהירה מהפלאפון אז תסלחו לי על התיתוכים) _מוזיקה _הפקה _EDM(MP3_16.mp3@יוחנן-בלייך 3/4 מהטראקים עובדים על הבסיס הזה
-
@יוחנן-בלייך 3/4 מהטראקים עובדים על הבסיס הזה