קיובייס 15!
-
@לוי-ל כתב באנחנו חייבים להחזיר אותו!:
מישהו יכול להסביר לי על מה ההתלהבות מהרעיון?
תתאר לך לעשות צ’יין שלם של פלאגינים רק על הMID של התדרים הנמוכים ואז פרוסס שלם רק על הSIDE של התדרים האמצעים ואז לשלוח את הגבוהים של הנמוכים לתוך ריוורב חלומי שיוצא בפפרלל גם לדיליי
קיצור עריכה ללא שום הגבלה וכל מה שאתה מדמיין במח אתה יכול לעשות - כמו אבלטון@Studio-Bit כתב באנחנו חייבים להחזיר אותו!:
תתאר לך לעשות צ’יין שלם של פלאגינים רק על הMID של התדרים הנמוכים ואז פרוסס שלם רק על הSIDE של התדרים האמצעים ואז לשלוח את הגבוהים של הנמוכים לתוך ריוורב חלומי שיוצא בפפרלל גם לדיליי
קיצור עריכה ללא שום הגבלה וכל מה שאתה מדמיין במח אתה יכול לעשות - כמו אבלטוןוזה רק ההתחלה, תחווט את כל הבלאגן הזה לכמה מאקרואים ותעשה אוטומציות, כל שניה בשיר שלך תהיה הכי ייחודית בעולם!
-
@לוי-ל כתב באנחנו חייבים להחזיר אותו!:
כמה פלאגינים אתה כבר צריך על האינסרט?
לפעמים המון, לא בשביל מיקס, יותר עיצוב סאונד בשביל הכיף, באייבלטון, אני מתחיל עם סאונד מסוים ולא יודע איפה אני אסיים איתו, זה כיף ויצירתי בעיניי…
@SHLNX כתב באנחנו חייבים להחזיר אותו!:
לפעמים המון, לא בשביל מיקס, יותר עיצוב סאונד בשביל הכיף, באייבלטון, אני מתחיל עם סאונד מסוים ולא יודע איפה אני אסיים איתו, זה כיף ויצירתי בעיניי…
כן לכן עזבתי את אבלטון כי מצאתי את עצמי יוש שעות ומעצב סאונד לתופים בלי להפסיק מרוב כמויות האפשרויות המטורפות שם…
-
@Studio-Bit כתב באנחנו חייבים להחזיר אותו!:
קיצור עריכה ללא שום הגבלה וכל מה שאתה מדמיין במח אתה יכול לעשות - כמו אבלטוןוזה רק ההתחלה, תחווט את כל הבלאגן הזה לכמה מאקרואים ותעשה אוטומציות, כל שניה בשיר שלך תהיה הכי ייחודית בעולם!
@SHLNX כתב באנחנו חייבים להחזיר אותו!:
כל שניה בשיר שלך תהיה הכי ייחודית בעולם!
לפעמים יחודי זה שם קוד למוזר…
או מחריד