עדי נתנאלי - זה מה שקורה כרגע...
-
עשינו השוואת מקצבים בין עדי ליוחנן עם שני בוקסות RCF.
התוצאה לפניכם…
ab589fdf-829f-4262-a43b-ecef06ef3c41-אלקטריק פרימיום מול הסט של יוחנן.mp4@BK-קלידים אני שרוף על ימאהה ועל יוחנן אבל פה קשה לי להחליט
ודאי ששל עדי הרבה יותר דופק ונותן בראש בנמוכים, אבל אצל יוחנן יותר מאוזן
הסאונדים שעדי הביא פה הם סופר מעודכנים, בקיצור לא מצליח להכריעTextוואו אני בשוק מעדי איך הוא ככה קפץ ועלה כמה רמות ממה שהוא היה ,ואגב אני מדבר על ההסרטון הזה ספציפי כי בסרטון הקודם שבני קוגלר העלה לפני כמה ימים זה לא היה נשמע כזה טוב וודאי שזה לא התקרב ליוחנן
-
@BK-קלידים
אני כותב את דעתי:
כפי שכבר ידוע לי, הקורג נשמע יותר פריילאך והימהה יותר דאנס.
וכן, הקורג נשמע יותר דומה לכלי נגינה אקוסטי והימהה יותר לסינטי.
אבל מה שהכי חשוב בעיני, זה שהקיק [התופים] בקורג לא מספיק יכולים להרים רחבה בלי שהסאונדמן ירים את הבס עד הסוף, לעומת הימהה שזה מקפיץ מאד גם כמו שזה בעצמו.נ.ב. עדי קורא מה שכותבים כאן?
-
@מוזיקה-ללב לא מסכים, הקורג מרים מספיק ברחבה, בדקתי את זה
@מוזיקה-ללב כתב בעדי נתנאלי - זה מה שקורה כרגע...:
עדי קורא מה שכותבים כאן?
כן, @BK-קלידים אולי תציע לו באמת להצטרף לפורום…
-
@מוזיקה-ללב לא מסכים, הקורג מרים מספיק ברחבה, בדקתי את זה
@מוזיקה-ללב כתב בעדי נתנאלי - זה מה שקורה כרגע...:
עדי קורא מה שכותבים כאן?
כן, @BK-קלידים אולי תציע לו באמת להצטרף לפורום…
@לוי-ל
כבר הצעתי לBK שיבקש מעדי להצטרף לפורום, יעויין לעיל.
בינתיים לא נענה לבקשה.
אולי נבקש מ@המוזיקאי שיפנה לעדי בענין. -
התוצאה לפניכם…
ab589fdf-829f-4262-a43b-ecef06ef3c41-אלקטריק פרימיום מול הסט של יוחנן.mp4@BK-קלידים כתב בעדי נתנאלי - זה מה שקורה כרגע...:
התוצאה לפניכם…
ab589fdf-829f-4262-a43b-ecef06ef3c41-אלקטריק פרימיום מול הסט של יוחנן.mp4דבר ראשון, א"א לשפוט ע"פ הקלטת טלפון או מה שזה לא יהיה, שניהם נשמעים באיכות ירודה ממה שזה צריך להישמע, וא"א לשפוט ככה, דבר שני, בעייני השוואה של הגנוס מול ה1000 היא כמו להשוות טויוטה מול מרצדס, כמו שכתבו פה היה צריך להשוות את 5 מול הגנוס, או לכה"פ את 4 כי זה גנוס 1 לפי מה שזה נראה לי, דבר שלישי, ההשוואה מהסט של יוחנן הייתה מהסט מהעדכון הראשון שלו נדמה לי, בעדכון של 25 ו26, הוא הביא באמת דברים חייתים שהייתי שמח לשמוע את עדי מחקה אותם…
בסופו של דבר, יוחנן יותר טוב כי זה ימאהה, אבל אני מוכרח לומר שהסט של עדי באמת השתפר בטירוף, (ישבתי אצלו לפני שנתיים על הסט ולפני כמה חודשים ישבתי שוב וזה באמת בפער עצום, אני מתכוון בזכות זה שהוא נסע לאמריקה והביא משם קצת חומרים שלא היה בארץ)
מתנצל על המלל הרב… -
התוצאה לפניכם…
ab589fdf-829f-4262-a43b-ecef06ef3c41-אלקטריק פרימיום מול הסט של יוחנן.mp4@BK-קלידים

של מי מבניהם הוולים הנמוך יותר? -
אגב, לנוחיותכם, אני מעלה פה הקלטה פנימית של הטראק הזה, הראשון של יוחנן והשני של עדי, נראה לי מבחן קצת יותר מקצועי.
השוואה עדי ויוחנן.mp3
אני אישית חושב שבטראק הזה ספציפית עדי נתן בראש יותר מיוחנן, אבל שוב, זה ממש ישן (של יוחנן) צריך לעשות השוואה עם החדשים של יוחנן… -
@BK-קלידים

של מי מבניהם הוולים הנמוך יותר?@הקלידן-הצפוני כתב בעדי נתנאלי - זה מה שקורה כרגע...:
של מי מבניהם הוולים הנמוך יותר?
המיקסר זו לא הוכחה, יכול להיות שהם כיוונו את זה גם דרך האורגן…
@BK-קלידים אשמח שתמסור לעדי שינסה לדייק יותר את המלודיות, לפעמים יש ממש חוסר דיוק בוטה ומעצבן במלודיה, כמו בטראק שעשיתם לlevels של אבי’צי -
אגב, לנוחיותכם, אני מעלה פה הקלטה פנימית של הטראק הזה, הראשון של יוחנן והשני של עדי, נראה לי מבחן קצת יותר מקצועי.
השוואה עדי ויוחנן.mp3
אני אישית חושב שבטראק הזה ספציפית עדי נתן בראש יותר מיוחנן, אבל שוב, זה ממש ישן (של יוחנן) צריך לעשות השוואה עם החדשים של יוחנן…@קורג-PA-700 אישית אהבתי את של יוחנן יותר…
-
@הקלידן-הצפוני כתב בעדי נתנאלי - זה מה שקורה כרגע...:
של מי מבניהם הוולים הנמוך יותר?
המיקסר זו לא הוכחה, יכול להיות שהם כיוונו את זה גם דרך האורגן…
@BK-קלידים אשמח שתמסור לעדי שינסה לדייק יותר את המלודיות, לפעמים יש ממש חוסר דיוק בוטה ומעצבן במלודיה, כמו בטראק שעשיתם לlevels של אבי’צי -
@קורג-PA-700 אישית אהבתי את של יוחנן יותר…
@חכם_בלילה כתב בעדי נתנאלי - זה מה שקורה כרגע...:
אישית אהבתי את של יוחנן יותר…
לכל אלה שטוענים שיוחנן נשמע טוב יותר
תקשיבו שניה, תשמעו נטו את הקיק ואת הבס
ולא קשור לבלאנס(אני אישית כל פעם הגבהתי את הווליום כשהיה של יוחנן) -
טוב. בא ננסה לעשות סדר.
דיברתי עם עדי לגבי הצטרפות לפורום - אולי בהמשך.
בקטע האחרון גם אני חושב שהימאהה יותר בשקט. לא נורא. לא שמנו לב.
לגבי מי שהעלה פה הקלטה של שני הטראקים - זה ההקלטה לפני המיקסוס שעשיתי לדרופ, ככה שזה לא כ’'כ עוזר.
לגבי מי שאמר שצריך להגביר את הבס במיקסר כשמנגנים עם קורג - זה שטויות.
אני עשיתי כמה אירועים עם סט חתונה שכולל שני בסים, וכל הזמן ביקשו להנמיך את התדרים הנמוכים. ככה זה קורג. אין מה לעשות.
גם אני הייתי מופתע שהבס בגנוס שקט ביחס לקורג.
נראה לי שזהו?! -
השוואה עדי ויוחנן.mp3
אני אישית חושב שבטראק הזה ספציפית עדי נתן בראש יותר מיוחנן, אבל שוב, זה ממש ישן (של יוחנן) צריך לעשות השוואה עם החדשים של יוחנן…בסרטון קשה לשפוט בגלל איכות הסאונד, בטראק הראשון של יוחנן היה נישמע לי יותר ובשני של עדי אבל בהקלטה הזאת הטראק הראשון(של יוחנן אם אני לא טועה) היה יותר טוב בפער, יותר נקי ויתר מחליק באוזן
@קורג-PA-700 כתב בעדי נתנאלי - זה מה שקורה כרגע...:
השוואה עדי ויוחנן.mp3
-
בסרטון קשה לשפוט בגלל איכות הסאונד, בטראק הראשון של יוחנן היה נישמע לי יותר ובשני של עדי אבל בהקלטה הזאת הטראק הראשון(של יוחנן אם אני לא טועה) היה יותר טוב בפער, יותר נקי ויתר מחליק באוזן
@קורג-PA-700 כתב בעדי נתנאלי - זה מה שקורה כרגע...:
השוואה עדי ויוחנן.mp3
@נפתלי-בר-נתן אני אומר שוב. ההקלטה הזאת היא הסקיצה. לפני מיקס מסודר.
אני מדבר על ההקלטה שאתה שלחת כמובן. -
@נפתלי-בר-נתן אני אומר שוב. ההקלטה הזאת היא הסקיצה. לפני מיקס מסודר.
אני מדבר על ההקלטה שאתה שלחת כמובן.@BK-קלידים אוקי מעניין לשמוע את זה אחרי המיקסוס…