Finale תוכנה לכתיבת תווים
-
@Yossile כתב בFinale תוכנה לכתיבת תווים:
@איש-אחד אשמח למדריך קצרצר לשימוש בתוכנה ולפונקציות שיש לי כאן שאין במיוסזקור (התוכנה שהשתמשתי בה עד היום).
את זה אני כבר לא יודע כי כמעט ולא יצא לי לעבוד עליה. אני אישית עובד בעיקר על dorico של סטיינברג וקצת על מיוסקור.
אבל אולי יש כאן כאלו שמכירים יותר ויוכלו לעזור בעניין...
בכל מקרה, להתקין הצלחת? -
א. תודה.
ב. ההוראות התקנה זה מדובר על ה finale? יכול להיות שהתקנתי רגיל וכן עובד? כי זה כן נפתח
ג. מה זה dorico? היא טובה?
ד. באופן כללי במה משתמשים המעבדים שיוצאים לשטח עם התווים שמריצים בטאבלטים זה המון עבודה חייב להיות תוכנה מעולה שאפשר להריץ איתה המון חומר בכמה שפחות 'בירוקרטיה'..? -
@מרים כתב בFinale תוכנה לכתיבת תווים:
א. תודה.
בבקשה...
ב. ההוראות התקנה זה מדובר על ה finale? יכול להיות שהתקנתי רגיל וכן עובד? כי זה כן נפתח
זה נפתח אבל לא פרוץ. כנראה תקופת ניסיון או משהו כזה.
ג. מה זה dorico? היא טובה?
היא תוכנה מעולה. ממה שידוע לי יש שלוש תוכנות ששולטות בשוק כתיבת התווים: פינאלה, דוריקו וסיביליוס. כל השאר בונוס...
ד. באופן כללי במה משתמשים המעבדים שיוצאים לשטח עם התווים שמריצים בטאבלטים זה המון עבודה חייב להיות תוכנה מעולה שאפשר להריץ איתה המון חומר בכמה שפחות 'בירוקרטיה'..?
אני רואה כמעט בכל הבמות שפתוח אבלטון. ראיתי את זה בבירור אצל דודי קאליש ואצל יהודה גלילי. (יואלי דיקמן משתמש בפרו טולס גם על במות).
איך זה עובר לטאבלטים אני לא יודע. אולי מישהו שמכיר כאן יוכל לומר. -
@Yossile כתב בFinale תוכנה לכתיבת תווים:
@איש-אחד יש אפליקציה שמכניסים בה קבצים של תווים (לא יודע אם PDF או קבצים של תוכנה מסויימת) והיא מזהה את הנגן וכשמגיעים לסוף העמוד היא יודעת לעבור לבד לעמוד הבא.
נו, מה היא?
-