(סרטון מאת חגי דוידוף) הפלאגין החינמי שהופך כל בס למפלצת!
-
מאת חגי דוידוף

Basslane Free -
פלאגין חינמי להרחבת הבס
(Tone Projects)
פלאגין אגדי שחזר מהעבר אחרי כמעט 18 שנה.Basslane
קיבל מתיחת פנים רשמית מחברת
Tone Projects,
והגרסה החינמית שלו זמינה לכולם.זה פלאגין שיודע לקחת את הבס שלכם ולהפוך אותו לענק, ממוקד, עמיד לפייזינג, ובמקביל להרחיב אותו סטריאופונית בצורה חכמה בלי לפגוע בלואו אנד.
בסרטון אני מדגים איך הוא עובד, מראה בדיוק מה קורה בתדרים עם SuperVision של Cubase, ומסביר איך הוא מסכם את הבס למונו מתחת לתדר שנקבע, ואז מייצר הרמוניות חדשות מעל ופורס אותן לרוחב הסטריאו.
נשמע מסובך? זה פשוט גאוני. -
מאת חגי דוידוף

Basslane Free -
פלאגין חינמי להרחבת הבס
(Tone Projects)
Tone Projects,
והגרסה החינמית שלו זמינה לכולם.זה פלאגין שיודע לקחת את הבס שלכם ולהפוך אותו לענק, ממוקד, עמיד לפייזינג, ובמקביל להרחיב אותו סטריאופונית בצורה חכמה בלי לפגוע בלואו אנד.
בסרטון אני מדגים איך הוא עובד, מראה בדיוק מה קורה בתדרים עם SuperVision של Cubase, ומסביר איך הוא מסכם את הבס למונו מתחת לתדר שנקבע, ואז מייצר הרמוניות חדשות מעל ופורס אותן לרוחב הסטריאו.
נשמע מסובך? זה פשוט גאוני. -
מאת חגי דוידוף

Basslane Free -
פלאגין חינמי להרחבת הבס
(Tone Projects)
Tone Projects,
נשמע מסובך? זה פשוט גאוני.