-
אני חדש בתחום של הקיובייס ובתחום של התוכנות כרגע בקיובייס יש לי ZENOLOGI וספייר שלא אני התקנתי אני רוצה לשאול א.מה להוריד(או להתקין) למוזיקה אלקטרונית תופים איכותיים בס איכותי וכו’… אך גם למוזיקה חיה לפסנתר וכו’… השאלה האם כדאי להוריד פלאגינים פרוצים או לא ואם כן מה כדי להוריד ואיך הולך כל ההתקנה הזאת לקיובייס. תודה.
-
אני חדש בתחום של הקיובייס ובתחום של התוכנות כרגע בקיובייס יש לי ZENOLOGI וספייר שלא אני התקנתי אני רוצה לשאול א.מה להוריד(או להתקין) למוזיקה אלקטרונית תופים איכותיים בס איכותי וכו’… אך גם למוזיקה חיה לפסנתר וכו’… השאלה האם כדאי להוריד פלאגינים פרוצים או לא ואם כן מה כדי להוריד ואיך הולך כל ההתקנה הזאת לקיובייס. תודה.
@י.פ כתב בפלאגינים לקיובייס מה להתקין ואיך?:
האם כדאי להוריד פלאגינים פרוצים
כל הפורום כאן מלא בזה ומבוסס על זה, אם אתה מוריד מאתרים שונים תברר אם האתרים אמינים
מה כדי להוריד
תחפש בפורום, בעיקר כאן זה מאד מסודר ויש הרבה המלצות ותוכל לבדוק כל פלאגין האם זה מוצא חן בעניך
ואיך הולך כל ההתקנה הזאת לקיובייס. תודה.
כל פלאגין לגופו של עניין, ברובם יש פשוט קובץ התקנה, ובחלקם אם צריך פעולות נוספות מצורף גם מדריך התקנה בסרטון או בטקסט
-
א איש אחד העביר נושא זה מ-תוכנות להורדה
-
האם כדאי להוריד פלאגינים פרוצים
כל הפורום כאן מלא בזה ומבוסס על זה, אם אתה מוריד מאתרים שונים תברר אם האתרים אמינים
מה כדי להוריד
תחפש בפורום, בעיקר כאן זה מאד מסודר ויש הרבה המלצות ותוכל לבדוק כל פלאגין האם זה מוצא חן בעניך
ואיך הולך כל ההתקנה הזאת לקיובייס. תודה.
כל פלאגין לגופו של עניין, ברובם יש פשוט קובץ התקנה, ובחלקם אם צריך פעולות נוספות מצורף גם מדריך התקנה בסרטון או בטקסט
@רה-מינור
תודה על העזרה, אתה יכול יותר לפרט לי בעיקרון עם מה הרבה משתמשים למוזיקה אלקטורנית לבסים רצחניים או לתופים איכותיים ומה לפסנתר וכו’…
היות ואני ממש לא מבין בתחום אני מחפש משהו כמו ZENOLOGI רק באיכות הרבה יותר טובה לא EQ וריוורב וכו’… אלא ספריית צלילים כזאת
ואם אני אלך לאתר כמו הורדה 4 נטו (אין לי כוח לרשום את זה באנגלית טבל את זה כן…) והוריד משם מה אני צריך להוריד?ושאלה אחרונה איך אני מתייג לכאן אנשים שיותר יבואו לענות ולראות
-
האתר שציינת בטוח להורדה
לגבי צלילים קח את נקסוס עם ההרחבות המתאימות [EDM וכו…]
זה יספיק לך לפחות בשלב ההתחלתי