הכל על מאסטרינג
-
לאחר כמה וכמה פרויקטים מוצלחים ב"ה הגעתי למסקנה שאני מעוניין להרחיב את הידע והשליטה שלי בנושא המאסטרינג, אז אם יש לכם סרטונים טובים בנושא שיסבירו תכל’ס מה צריך לעשות, אם יש לכם פלאגינים שאתם משתמשים בהם למאסטרינג ואתם יודעים שהם טובים, אשמח שתכתבו כאן
בלי פלאגיני AI, מזה יש לי מספיק, @SHLNX אשמח שתעזור גם כן!
-
לאחר כמה וכמה פרויקטים מוצלחים ב"ה הגעתי למסקנה שאני מעוניין להרחיב את הידע והשליטה שלי בנושא המאסטרינג, אז אם יש לכם סרטונים טובים בנושא שיסבירו תכל’ס מה צריך לעשות, אם יש לכם פלאגינים שאתם משתמשים בהם למאסטרינג ואתם יודעים שהם טובים, אשמח שתכתבו כאן
@לוי-ל כתב בהכל על מאסטרינג:
אתה מתכוון למאסטרינג שאתה עושה לפרוייקטים שאתה הפקת ומיקססת, או מאסטרינג לאחרים?
בעיניי, זה שני דברים שונים עם גישות שונות לגמרי… -
@SHLNX עקרונית למאסטרינג שאני עושה לאחרים(משם אוכל גם ללמוד לפרויקטים שלי)
אני רוצה לדעת הכול הכול על מאסטרינג, אשמח אם תעלה לי סרטונים טובים או תשלח אותי לערוץ יוטיוב בו אוכל ללמוד.@לוי-ל כתב בהכל על מאסטרינג:
@SHLNX עקרונית למאסטרינג שאני עושה לאחרים(משם אוכל גם ללמוד לפרויקטים שלי)
אני רוצה לדעת הכול הכול על מאסטרינג, אשמח אם תעלה לי סרטונים טובים או תשלח אותי לערוץ יוטיוב בו אוכל ללמוד.בעיניי, המטרה של מאסטרינג ללקוח, היא לתת לו תוצאה טובה יותר מהמיקס, זה אומר שאם יש דברים טובים בשיר, אז לגרום להם להיות יותר טובים, ואם יש גרועים, אז לגרום להם להיות פחות גרועים,
ברמה הפרקטית, קשה לי להגיד לך דברים ספציפיים, כי זה ממש כל מקרה לגופו, אם למשל אני אפתח את ה 5 מאסטרינג האחרונים שעשיתי, כל אחד יראה אחרת לגמרי, עם פרוסס שונה לחלוטין וגישה אחרת,
אין לי טמפלייט או משהו קבוע (חוץ מהצ’יין של המיקסבאס שלי שאני משתמש בו בהתאמה),
כל שיר הוא ממש אינדבדואלי, ויש פעמים שצריך פשוט רק לימיטר (גם לבחור את הלימיטר הנכון עם ההגדות הנכונות, זו אומנות),
בקיצור, אני מצטער שלא עזרתי לך ברמה הפרקטית, אבל באמת שאין לי תשובה אחרתאני חושב שזה כמו לשאול טכנאי מוסך, איך מתקנים מכונית… יש כל כך הרבה סיטואציות ובעיות שונות עם פתרונות שונים…
-
@SHLNX אני מבין, אבל בכל אופן לכל אחד יש טכניקה ויש דרך ללמוד את הטכניקה, אני מחפש סרטונים/אתרים שיתנו לי מידע וטכניקה
@לוי-ל כתב בהכל על מאסטרינג:
@SHLNX אני מבין, אבל בכל אופן לכל אחד יש טכניקה ויש דרך ללמוד את הטכניקה, אני מחפש סרטונים/אתרים שיתנו לי מידע וטכניקה
כמובן שיש הרבה, הנה אחד שאני מאוד אוהב:
https://www.youtube.com/@panorama_mastering/videos