י.פ חומרים שלי
-
@el-m אתה אומר - לא ליצור עומס מאותו הכלי אלא לגוון למשל את הבס לקונטרה בס את המלודיה הראשית לצ’לו וכן הלאה
-
פלאגינים שאתה ממליץ? (בחינם כמובן)
יש לי את אלביון וואן ואני לא ממש מרוצה ממנו בשביל 57 גי’גה הוא לא מציע הרבה אופציות לכמה פריסטים לכלי@י.פ כתב בי.פ חומרים שלי:
יש לי את אלביון וואן ואני לא ממש מרוצה ממנו בשביל 57 גי’גה הוא לא מציע הרבה אופציות לכמה פריסטים לכלי
תעריך יותר את היכולות שלו, הוא ממש מטורף, כנראה שלא מספיק למדת אותו לעומק.
-
@י.פ כתב בי.פ חומרים שלי:
יש לי את אלביון וואן ואני לא ממש מרוצה ממנו בשביל 57 גי’גה הוא לא מציע הרבה אופציות לכמה פריסטים לכלי
תעריך יותר את היכולות שלו, הוא ממש מטורף, כנראה שלא מספיק למדת אותו לעומק.
@לוי-ל אין הכי נמי אני באמת לא מכיר אותו לעומק אבל לפי איך שזה נראה יש לו איזה 2 הצעות לפריסטים של כינורות 2 לבראס וכמה לכלי הקשה (אני לא מדבר על סוג הפריטה ססטיין או ספאקטו וכו’… אל הפריסט עצמו) יכול להיות שזה מה שמקובל אבל בשביל ספרייה כזאת כבדה ציפיתי ליותר…
אני יכול להגיד לך שמזה Best Service - The Orchestra Complete התרשמתי יותר לטובה (לעניות דעתי) -
@לוי-ל אין הכי נמי אני באמת לא מכיר אותו לעומק אבל לפי איך שזה נראה יש לו איזה 2 הצעות לפריסטים של כינורות 2 לבראס וכמה לכלי הקשה (אני לא מדבר על סוג הפריטה ססטיין או ספאקטו וכו’… אל הפריסט עצמו) יכול להיות שזה מה שמקובל אבל בשביל ספרייה כזאת כבדה ציפיתי ליותר…
אני יכול להגיד לך שמזה Best Service - The Orchestra Complete התרשמתי יותר לטובה (לעניות דעתי)
התלבטתי אם לכתוב לעניות דעתי השפלה והקטנה אשר אינה חשובה במאומהסתם צוחק… כמובן שאני צודק…
דרך אגב אתה מכיר את הספרייה הזאת , חדשה?
https://4download.net/4101-lux-orchestral-strings-kontakt-library.html
81 גי’גה!!!