י.פ חומרים שלי
-
@הגיטריסט דרך אגב איך עושים באמת קונטייז בקיובייס אני רואה שיש את האופציה אני לא יודע בדיוק מה לעשות איתה תודה על התגובה!
אהבתי את “מיצחקי המילים”…
@י.פ כתב במעבד מתחיל - מה דעתכם?:
דרך אגב איך עושים באמת קונטייז בקיובייס
בלחיצה על המקום המסומן, או על מקש Q במקלדת, בתיבה שליד הסימון אפשר לבחור על איזה משקל הוא יעשה קוונטיז

ובמקום שסימנתי כאן אפשר לפתוח יותר הגדרות, כמו soft quantize שזה אומר קונטייז חלקי, לא מדי מושלם, אם אתה רוצה להשאיר את ההרגשה של ‘לייב’

-
Afro House.mp3
יש לי רעיון חמוד בנוגע לטראק הזה, תוכל להגיד לי מה האקורדים?
-
Afro House.mp3
יש לי רעיון חמוד בנוגע לטראק הזה, תוכל להגיד לי מה האקורדים?
-
-
-
אני רוצה לשאול אני מתעניין להתקין קונקט עכשיו הבעיה היא שההרחבות שוקלות טונות של ג’יגות אז אני רוצה להשתמש בכונן חיצוני SSD איך זה עובד זה בעייתי קיובייס קורא אותם מהר כי הבנתי שהמנוע של התוכנה צריך להיות מותקן על המחשב אבל הספריות של הסאונדים על הכונן קיצור אני רוצה לדעת ממי שמשתמש את החוויה
-
אני רוצה לשאול אני מתעניין להתקין קונקט עכשיו הבעיה היא שההרחבות שוקלות טונות של ג’יגות אז אני רוצה להשתמש בכונן חיצוני SSD איך זה עובד זה בעייתי קיובייס קורא אותם מהר כי הבנתי שהמנוע של התוכנה צריך להיות מותקן על המחשב אבל הספריות של הסאונדים על הכונן קיצור אני רוצה לדעת ממי שמשתמש את החוויה
@י.פ ככל שהכונן יהיה מהיר יותר ויהיו לך בזיכרון ה-RAM של המחשב יותר GB זה יעבוד יותר מהר וטוב.
-
@י.פ ככל שהכונן יהיה מהיר יותר ויהיו לך בזיכרון ה-RAM של המחשב יותר GB זה יעבוד יותר מהר וטוב.
-
@איש-אחד כן הבנתי אבל זה לא כל כך פרקטי אם זה מחשב נייד אתה משתמש בכונן SSD? (זה לא תוקע את הפרויקטים אי אפשר לטעון פרויקט שהכונן לא מחובר מן הסתם לא?)
@י.פ ברור שאי אפשר.
אישית עבדתי כמה שנים על נייד עם כונן SSD חיצוני, עד שנשבר לי וקניתי נייח עצבני כמו שכתוב ובו שמתי הכל במחיצה פנימית של D.
אבל עדיין יש לי את הנייד עם הכונן ואני עובד עליו לפעמים.
ברור שזה לא הכי אולטימטיבי שיכול להיות, אבל עדיף מכלום. -
@י.פ ברור שאי אפשר.
אישית עבדתי כמה שנים על נייד עם כונן SSD חיצוני, עד שנשבר לי וקניתי נייח עצבני כמו שכתוב ובו שמתי הכל במחיצה פנימית של D.
אבל עדיין יש לי את הנייד עם הכונן ואני עובד עליו לפעמים.
ברור שזה לא הכי אולטימטיבי שיכול להיות, אבל עדיף מכלום.