חומרים שבניתי
-
מעלה כאן משהו לא גמור עדיין , לפני מיקס, אשמח שתתנו תגובות ורעיונות איך לשפר את זה
חובה לשמוע עם אוזניות

@חיים.ג. אהבתי מאוד!
אולי רק הקיק צריך להיות יותר מלא, ככה אני חושב… -
@חיים.ג. אהבתי מאוד!
אולי רק הקיק צריך להיות יותר מלא, ככה אני חושב…@מאיר-מיוזיק. כתב בחומרים שבניתי:
אולי רק הקיק צריך להיות יותר מלא
תודה, אבל לא אני דגמתי זה סט של מוישי אולחוב
-
ח חיים.ג. התייחס לנושא זה
-
@חיים.ג. פצצתי ממש, רק תשים לב שבקטע של הטראפ לפעמים האייט צורם, זה כנראה בגלל שבו זמנית מושמעים 2 אייטים והתדרים מתנגשים, פשוט תמחק את הכפולים. בהצלחה.
-
@חיים.ג. ראשית הטרקים שהעלית בהתחלה הם מדוייקים עם הקוונטיייז.
מי שהרגיש שזה לא בקצב-זה כנראה שבגלל ה BPM נמוך מהסטנדרט.
הדרפו השני שהעילת ממש מלודיה כיפית להאזנה, לא יודע כל כך איזה זאנר זה סוג של דיפ האוס…, בכל מקרה ממש כיף!!
בדרןפ השלישי אני אישית לא התחברצי לאקורדים, אבל בגלל שזה על סולם חצי כרומטי אין בזה כללים (אגב הייתי ממליץ שבפעם הראשונה שהמלודיה תהיה מדוייקת בלי הטריולות הלא קשורות…)
הדרופ הרביעי ממש נחמד-שים לב שהדגימות תופים שבחרת לא מתאימות לזאנר וקצת מיושנות, ויש שם סאב כלשהו שלא נמצא נכון במיקס.
בנוגע לטרק האחרון-ממש כיף ,אהבתי את השימוש בגליצים בבס כדי לדמות את ה-808 האייקוני… -
משהו חסר אין רקע
-
@חיים.ג. כל הכבוד נשמע הרבה יותר טוב, כנראה שבהתחלה הקוונטייז חיבר אותם.
נראה לי כדאי שבהתחלה הפד יתחיל מתחילת הבילדאפ, ולתת יותר התפוצצות (fill) בסופו, וכן במעבר לטראפ, וכן באמצע הטראפ בגלל שהוא כפול - כדי שלא ישעמם -
משהו חסר אין רקע
@מספר-1-במוזיקה כתב בחומרים שבניתי:
משהו חסר אין רקע
גם אני הרגשתי את זה אבל אל תשכח שאני בונה על אורגן שיש בו רק 8 ערוצים ולא בתוכנה במחשב
-
@יואל-גלס כתב בחומרים שבניתי:
כל הכבוד נשמע הרבה יותר טוב, כנראה שבהתחלה הקוונטייז חיבר אותם.
נראה לי כדאי שבהתחלה הפד יתחיל מתחילת הבילדאפ,תודה רבה ולגבי הפד ככה יוחנן עשה וזה לא רעיון שלי שהוא יכנס באמצע
-
@חיים.ג. אז תמסור גם ליוחנן את ההערה שלי.
ויכול להיות שאצלו זה נשמע טוב מאלף סיבות אנ’לאיודע, תעלה ואשמע ואחשוב. -
@חיים.ג. זה לא פד שבנוי בתוך המקצב אלא הסאונד של המוטיף ביד ימין שהוא מכניס כשהסאונד שלו הוא עמום (טריק ידוע מאד בסטייל הקלידנים החסידיים), אבל אין בכלל פד בבילדאפ הזה, אז או שתעשה בדיוק כמוהו, או שתעשה פד בהכל ולא קרה כלום אם זה לא יהיה דומה ליוחנן, או שתשאיר איך שעשית והעיקר שאתה אוהב את זה