איזה סטים יש למדלי דנטה זן?
-
כן זה מטורף !!!
-
כן זה מטורף !!!
@ברני-דייטש לפי איך שהבנתי הסט שלו פחות בקטע של אלקטרוני
-
נכון אבל ממה ששמעתי זה מטורף
-
@אאא אם אתה חסיד ששם כל התחרות בענין הזה , אז לך רק על כל השמות שכל הזמן מזכירים פה יוחנן מוטי וכו’ כי אצלהם רק זה הדיבור (ותפרד מהרבה מזומנים…) ,אבל אם אתה ליטאי או ספרדי ורוצה מקצבי לייב ברמה של תזמורת דגימות וכלים מזרחיים מטורפים ,ואלקטרוני ברמה מאוד גבוהה לך על זה (אם אתה רוצה בחלילית בירושלים יש את הסט שלו שם (וגם של עדי) רק שזה עדכון ישן ומאז נוספו עוד דברים…
-
יש גם סט חסידי קטרון ברמה גבוהה של מוישי אוסטרליץ,
הוא אמנם לא עושה מזה רעש ופרסומת וכו וכו כמו כולם אבל זה ברמה מאד גבוהה,
(כמו הסט החסידי שלו לימהה שאגב איתו משתמש כיום מוישי מנדלסון לאחר שעזב את הסט של יוסל רוזנפלד וגם את זה לא מאד הרבה מכירים אפי’ ששאלתי את מנדלסון והוא אמר לי שלדעתו זה הסט החסידי הכי טוב שקיים לימהה)
וזה סתם כך מעניין שלא כל מה שיש מאחוריו רעש ובלאגן הוא טוב ויש דברים שהם באמת טובים אפי’ שאין להם לא רעש ולא בלאגן,נקודה למחשבה,
-
בכמה עמי כהן מוכר את הסט?
-
יש גם סט חסידי קטרון ברמה גבוהה של מוישי אוסטרליץ,
הוא אמנם לא עושה מזה רעש ופרסומת וכו וכו כמו כולם אבל זה ברמה מאד גבוהה,
(כמו הסט החסידי שלו לימהה שאגב איתו משתמש כיום מוישי מנדלסון לאחר שעזב את הסט של יוסל רוזנפלד וגם את זה לא מאד הרבה מכירים אפי’ ששאלתי את מנדלסון והוא אמר לי שלדעתו זה הסט החסידי הכי טוב שקיים לימהה)
וזה סתם כך מעניין שלא כל מה שיש מאחוריו רעש ובלאגן הוא טוב ויש דברים שהם באמת טובים אפי’ שאין להם לא רעש ולא בלאגן,נקודה למחשבה,
@האורגניסט-0 מה המחיר שלו (מוישי אוסטרליץ) ומה הסגנון
-
בכמה עמי כהן מוכר את הסט?
@מאיר-מיוזיק. עמי כהן מוכר את הסט הטוב ב3000
-
@האורגניסט-0 מה המחיר שלו (מוישי אוסטרליץ) ומה הסגנון
@אאא נראה לי 3000-3500 וזה סט קטרון (חסידי)
-
@אאא נראה לי 3000-3500 וזה סט קטרון (חסידי)
@האורגניסט-0 נשמע טוב איך אני יכול להשיג אותו
-
@האורגניסט-0 נשמע טוב איך אני יכול להשיג אותו
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@האורגניסט-0 תודה