בעיה מוזרה במיקסר ברינגר 1832
-
המיקסר לא שולח את המיקס הראשי (Main Mix) אל האוזניות, ולא מציג אותו בנורות גם כשבורר המצבים של האוזניות (SOURCE) על מצב מיקס ראשי, וכפתור
2-TR / USB TO MAIN לא לחוץ. אבל כשאני לוחץ על סולו בערוץ, אני כן שומע אותו כרגיל. וגם המיקס הראשי שנשלח לרמקולים, ואל המחשב, פועל כרגיל תקין.
אשמח מאוד לעזרה בעניין.
(בעיקרון זה נראה לי תקלה, אבל זה לא הגיוני כי הוא ממש חדש…)
מצרף תמונה של פאנל השליטה במיקסר להבנת העניין.

-
י יעקב קוט סימן נושא זה כשאלה
-
המיקסר לא שולח את המיקס הראשי (Main Mix) אל האוזניות, ולא מציג אותו בנורות גם כשבורר המצבים של האוזניות (SOURCE) על מצב מיקס ראשי, וכפתור
2-TR / USB TO MAIN לא לחוץ. אבל כשאני לוחץ על סולו בערוץ, אני כן שומע אותו כרגיל. וגם המיקס הראשי שנשלח לרמקולים, ואל המחשב, פועל כרגיל תקין.
אשמח מאוד לעזרה בעניין.
(בעיקרון זה נראה לי תקלה, אבל זה לא הגיוני כי הוא ממש חדש…)
מצרף תמונה של פאנל השליטה במיקסר להבנת העניין.

@יעקב-קוט לא מכיר את המיקסר הזה אבל לפי איך שזה נראה צריך ללחוץ על הכפתור שתחת הנורה Main Solo
-
@יעקב-קוט לא מכיר את המיקסר הזה אבל לפי איך שזה נראה צריך ללחוץ על הכפתור שתחת הנורה Main Solo
@Hagai-Habani זה לא תמונה של המיקסר שלי אלא תמונה מגוגל של הדגם שלי, ואצלי הכפתור הזה לא לחוץ.
אגב, להבנתי הוא לא אמור להיות קשור כי הוא רק בוחר האם מצב סולו על ערוצים יהיה פרי-פיידר או לא, כלומר האם אשמע את הערוץ הנבחר כפי שהוא נשמע במיקס או כפי שהוא נשמע “לפני הפיידר”