לחנים למכירה
-
@אברהם-ברוך-גרינבלט יש לך אתר חדש למלחינים תנסה שם
@B-הפקות
תודה
אתה מתכוון למולדיקס? -
@B-הפקות
תודה
אתה מתכוון למולדיקס?@אברהם-ברוך-גרינבלט בדיוק
-
@אברהם-ברוך-גרינבלט בדיוק
@B-הפקות
כבר ניסתי שם,
לבנתיים אני לא רואה משם התקדמות…
יש לך ידיעה על אתר אחר, אולי על כתובת של אדם שיכול לקדם אותי בזה… -
@B-הפקות
כבר ניסתי שם,
לבנתיים אני לא רואה משם התקדמות…
יש לך ידיעה על אתר אחר, אולי על כתובת של אדם שיכול לקדם אותי בזה…@אברהם-ברוך-גרינבלט לא אבל יש לך סרטון של יוחנן בלייך שמדבר על שליחת לחנים אולי זה יוסיף לך משהו
-
@אברהם-ברוך-גרינבלט לא אבל יש לך סרטון של יוחנן בלייך שמדבר על שליחת לחנים אולי זה יוסיף לך משהו
@B-הפקות איזה קטגוריה הסירטון הזה נמצא?
-
יש לך את הכתובת מייל שלו?
-
יש לך את הכתובת מייל שלו?
@אברהם-ברוך-גרינבלט אני לא זוכר קטגוריה
אגב יוחנן בלייך הגדול נמצא כאן במשתמשים ואתה יכול לראות באתר שלו פרטים ליצירת קשר
-
ההנהלה העלתה כאן בעבר רשימה של מיילים של מפיקים וזמרים.
אולי מישהו יוכל להעלות כאן את הקישור?תגובות ל@אברהם-ברוך-גרינבלט:
יש לך את זה!
אתה מלווה את עצמך עם הגיטרה נפלא ומדויק!כמלחין למלחין אתן לך כמה דיוקים:
האזנתי ברוב קשב לארבעת הלחנים, מאד נהנתי מהכיוון שלך.
חייב לציין שהסגנון די קומזיצי.
פעם אמר לי דיויד טויב יסוד בלחנים, ואני חושב שתיקח את זה נר לרגליך. כדי ששיר יעניין זמרים צריך שיהיה לו אחד משני המרכיבים: או מילים יחודיות, או מנגינה מיוחדת.ועכשיו לביקורת בונה לגבי הלחנים:
לחן א מנע מגיפה. חושב שיש מידי קצת מילים בלחן, והמילים על מגיפה בלבד לא קלאסי ולא מקובל כל כך. הלחן חמוד, יש מה להוסיף ולשפר.
לחן ב שאגת הארי. לחן יפה ממש. הייתי משנה את המילים של הפזמון.
לחן ג שיר התשובה. לחן יפה מאד. הייתי משנה את המילים בבית מבחינת העברית של זה, לדעתי המילים לא קלאסיות ומילים כאלה פחות מתאימות לשיר.
לחן ד ארבעה בנים. רעיון ממש מקורי! א. לחזור על מילים ‘אחד חכם אחד רשע’ לא מקובל ולא נעים לאוזן. ב. בפזמון לדעתי זה נשמע שדחפו מידי הרבה מילים במנגינה.אם אתה מקשיב לי, יש לך פוטנציאל גדול. אבל אתה עדיין צריך להמשיך להלחין הלאה והלאה ולהשתשפף עוד ועוד, גם מבחינת המילים וגם לנסות ללכת ליותר כיוונים של מלודיות ואולי לנסות גם להלחין שירים קצביים.
כל הכבוד שפנית לזמרים זה מראה שיש לך פוטנציאל לפרוץ עם התשוקה שלך.
אם היית שואל אותי, הגיטרה משווה ללחנים אופי מאד קומזיצי, והייתי מציע לך להשקיע קצת כסף לעשות לחלק שירים עיבוד מינימלי לפני שאתה שולח לזמרים. -
תודה על כל הביקורת הבונה, אני ייקח את זה לתשובת ליבי לשפר… אני באמת ישמח למי שיש את הרשימה הזו של הזמרים/מפיקים שיעלה לי את זה
-
אשמח לעוד ביקורות (לטוב ולמוטב…)