מעוניין בקניית כונן SSD אשמח להמלצות (דחוף!)
-
@לוי-ל לפטופ זה מחשב נייד…
כבר הזכרתי אותו בעבר.
הוא i7 עם רק 16 RAM, ולכן הוא מהר מאוד היה קטן עלי היות ואני עובד עם ספריות ענקיות ששוקלות עשרות ומאות GB.@איש-אחד למעשה אני רוצה היום לקנות אני צריך את עצתך האם צריך להשקיע על כונן SSD או על הארד דיסק קשיח
הצורךבשביל לשים בכונן החיצוני את הספריות של קונטקט זה העיקר (ועוד סמפלים ופרויקטים) ושהמחשב יעבוד עם זה חלק
התקציב: עדיף לא לעבור את ה 600 אבל אם יש לך משהו ב 300 כמובן הולך…
תודה מראש!@מייבין-באקורדים אם אתה מתכוון דיגיטלי זה SSD אז כן הבנתי מג’מיני שכונן קשיח לא SSD הוא איטי מאד ולא מתאים לעבודה עם ספריות ששוקלות הרבה חוץ מזה שהוא יכול לגמגם באמצע עבודה השאלה עד כמה זה נכון כי SSD פשוט יקר יש לך כונן חיצוני?
-
@איש-אחד למעשה אני רוצה היום לקנות אני צריך את עצתך האם צריך להשקיע על כונן SSD או על הארד דיסק קשיח
הצורךבשביל לשים בכונן החיצוני את הספריות של קונטקט זה העיקר (ועוד סמפלים ופרויקטים) ושהמחשב יעבוד עם זה חלק
תודה מראש!@מייבין-באקורדים אם אתה מתכוון דיגיטלי זה SSD אז כן הבנתי מג’מיני שכונן קשיח לא SSD הוא איטי מאד ולא מתאים לעבודה עם ספריות ששוקלות הרבה חוץ מזה שהוא יכול לגמגם באמצע עבודה השאלה עד כמה זה נכון כי SSD פשוט יקר יש לך כונן חיצוני?
@י.פ אני עובד עם Samsung portable SSD T7 עם 1TB והוא מצויין
גם די זול למתחרים ועובד חלק. לא היה לי איתו שום תקיעות ובעיות.
מותקנים לי עליו מלא ספריות לקונטקט, ארטוריה ועוד.
לפני כמה שנים אחי הזמין אותו מאמזון בסביבות 350 ש’‘ח
בארץ הוא עלה בסביבות 500 ש’'חעכשיו ראיתי שהמחיר שלו קפץ בגלל המחסור ברכיבים…
הוא עולה היום בארץ בסביבות 700 ש’'ח
זה מטורף! -
@י.פ אני עובד עם Samsung portable SSD T7 עם 1TB והוא מצויין
גם די זול למתחרים ועובד חלק. לא היה לי איתו שום תקיעות ובעיות.
מותקנים לי עליו מלא ספריות לקונטקט, ארטוריה ועוד.
לפני כמה שנים אחי הזמין אותו מאמזון בסביבות 350 ש’‘ח
בארץ הוא עלה בסביבות 500 ש’'חעכשיו ראיתי שהמחיר שלו קפץ בגלל המחסור ברכיבים…
הוא עולה היום בארץ בסביבות 700 ש’'ח
זה מטורף!@Hagai-Habani או סוף סוף משהו עונה לעניין!
תודה יא מלך!
אבל זה עולה הון המחיר שלו באזור ה1000!
ךפעמים באופציות שגוגל מציעות לך הם מציגים דברים דומים אתה נכנס ורואה
שיש שינוי במהירות קריאה או בטרה וכו’…
בכל אופן מה שמעניין אותי אתה יודע אם צריך SSD דווקא? בשביל שהספריות לא יתקעו וירוצו מהר גם בשביל הקלטה וכו כי יש פה שטוענים שעובד גם בהארד דיסק ולא SSD שעולה פחות משמעותית -
@Hagai-Habani או סוף סוף משהו עונה לעניין!
תודה יא מלך!
בכל אופן מה שמעניין אותי אתה יודע אם צריך SSD דווקא? בשביל שהספריות לא יתקעו וירוצו מהר גם בשביל הקלטה וכו כי יש פה שטוענים שעובד גם בהארד דיסק ולא SSD שעולה פחות משמעותית -
@איש-אחד למעשה אני רוצה היום לקנות אני צריך את עצתך האם צריך להשקיע על כונן SSD או על הארד דיסק קשיח
@י.פ אני אישית לא עובד על חומר חיצוני מותקן רק לסאמפלים, ולזה HDD (-מכני) מצויין לזה
לקונטקט וכדו’ ברור שעדיף SSD, אבל אם אין לך כרגע תקציב לא בטוח שזה כל כך נורא לעבוד בהתחלה על HDD. -
@י.פ כתב במעוניין בקניית כונן SSD אשמח להמלצות (דחוף!):
בכל אופן מה שמעניין אותי אתה יודע אם צריך SSD דווקא? בשביל שהספריות לא יתקעו וירוצו מהר גם בשביל הקלטה וכו
כן מומלץ מאוד! בפרט לקונטקט.
@SHLNX תודה על האישור!
ותגיד רגע להתקין את התוכנות עצמם על המחשב ואת הספריות על הכונן SSD או שזה לא משנה והאם אפשר להוריד מהחשב ישירות לכונן SSD ולא לכונן C שהוא גם מלא (יחסית… נשאר לי 120 GB בשביל שקיובייס יתפקד טוב) וגם יקח הרבה זמן הורדה
כנ"ל @מייבין-באקורדים -
@SHLNX תודה על האישור!
ותגיד רגע להתקין את התוכנות עצמם על המחשב ואת הספריות על הכונן SSD או שזה לא משנה והאם אפשר להוריד מהחשב ישירות לכונן SSD ולא לכונן C שהוא גם מלא (יחסית… נשאר לי 120 GB בשביל שקיובייס יתפקד טוב) וגם יקח הרבה זמן הורדה
כנ"ל @מייבין-באקורדים@י.פ כתב במעוניין בקניית כונן SSD אשמח להמלצות (דחוף!):
@SHLNX תודה על האישור!
**ותגיד רגע להתקין את התוכנות עצמם על המחשב ואת הספריות על הכונן SSDכן
והאם אפשר להוריד מהחשב ישירות לכונן SSD ולא לכונן C** שהוא גם מלא (יחסית… נשאר לי 120 GB בשביל שקיובייס יתפקד טוב)
אפשר
-
@י.פ כתב במעוניין בקניית כונן SSD אשמח להמלצות (דחוף!):
@SHLNX תודה על האישור!
**ותגיד רגע להתקין את התוכנות עצמם על המחשב ואת הספריות על הכונן SSDכן
והאם אפשר להוריד מהחשב ישירות לכונן SSD ולא לכונן C** שהוא גם מלא (יחסית… נשאר לי 120 GB בשביל שקיובייס יתפקד טוב)
אפשר
-
@Hagai-Habani או סוף סוף משהו עונה לעניין!
תודה יא מלך!
בכל אופן מה שמעניין אותי אתה יודע אם צריך SSD דווקא? בשביל שהספריות לא יתקעו וירוצו מהר גם בשביל הקלטה וכו כי יש פה שטוענים שעובד גם בהארד דיסק ולא SSD שעולה פחות משמעותית@י.פ בהתחלה הספריות היו מותקנים לי על HDD וזה היה סיוט
הייתי פותח פרוייקט קיובייס עם כמה ערוצים שיש עליהם קונטקט ובזמן שהם היו נטענים יכולתי להכין קפה ואני לא מגזיםאצלי התוכנות מותקנות על הפנימי וה-Conntent על ה-SSD
-
@י.פ בהתחלה הספריות היו מותקנים לי על HDD וזה היה סיוט
הייתי פותח פרוייקט קיובייס עם כמה ערוצים שיש עליהם קונטקט ובזמן שהם היו נטענים יכולתי להכין קפה ואני לא מגזיםאצלי התוכנות מותקנות על הפנימי וה-Conntent על ה-SSD
@Hagai-Habani תודה על הפירוט!
לטובת כל מי שהנושא בעתיד יעזור לו
מסקנה מי שרוצה לקנות כונן חיצוני בשביל ספריות של קונטקט או ספריות כבדות אחרות שצריכות מהירות קריאה גבוהה ושהפרויקט לא יגמגם שיקנה כונן חיצוצני SSD לא HDD
המלצות לכוננים איכותיים אך במחיר סביר
כונן SSD חיצוני נייד Crucial X9 PRO SSD CT1000X9PROSSD9 1TB
כונן SSD חיצוני נייד SanDisk Portable SSD USB-C 3.2 Gen.2 1TB SDSSDE30-1T00-G26
כונן קשיח SSD חיצוני Samsung Portable SSD T7 USB 3.2 MU-PC1T0T / WW - נפח 1TB
לגבי ההתקנה התוכנה צריכה להיות מותקנת על המחשב והספריות או הסמפלים על הכונן