איך שולחים מאורגן למחשב סאונד דיגיטלי דרך USB ?
-
אני רוצה לשלוח סאונד דיגיטלי למחשב, כלומר שהאורגן ישמש ככרטיס קול. יש לי קורג PA5, התקנתי את הדרייברים המעודכנים של קורג, המחשב מזהה את האורגן כהתקן שמע,

אבל הוא לא מופיע בלוח הבקרה בכלל
ניסיתי להתייעץ עם בינה מלאכותית, והיא שיגעה אותי שעות על בלבולי מוח של מנהלי התקנים ומה לא
מישהו מוכן לעזור לי? אני על סף ייאוש

@חכם_בלילה
אתה מבין בזה לא? -
אני רוצה לשלוח סאונד דיגיטלי למחשב, כלומר שהאורגן ישמש ככרטיס קול. יש לי קורג PA5, התקנתי את הדרייברים המעודכנים של קורג, המחשב מזהה את האורגן כהתקן שמע,

ניסיתי להתייעץ עם בינה מלאכותית, והיא שיגעה אותי שעות על בלבולי מוח של מנהלי התקנים ומה לא

@חכם_בלילה
אתה מבין בזה לא?@יעקב-קוט אני בהחלט מבין בזה, אבל בחיים לא ניסתי על קורג…
צריך שיהיה לך אופצית השמעה שנקראת Line שאם אתה בוחר אותו כהשמעה אתה יכול להשמיע דברים מהמחשב לאורגן
אם הוא מזהה כהתקן שמע אבל הוא לא מופיע בלוח הבקרה תבדוק בהתקנים ומדפסות בתור מה הוא מופיע ותשלח צילומסך
-

@חכם_בלילה
אתה מבין בזה לא?@יעקב-קוט אי משתמש בקורג 600 כמקלדת שליטה. וזה עובד מעולה בלי להגדיר כלום
יכול להיות שאם תתקין איזה DAW על המחשב ותפעיל שם את המקלדת זה ישפיע גם על תוכנות אחרות שהם לא DAW. -
@יעקב-קוט אי משתמש בקורג 600 כמקלדת שליטה. וזה עובד מעולה בלי להגדיר כלום
יכול להיות שאם תתקין איזה DAW על המחשב ותפעיל שם את המקלדת זה ישפיע גם על תוכנות אחרות שהם לא DAW.@מייבין-באקורדים
איך באמת אתה עושה את זה ב600
צריכים להגדיר משהו? -
@מייבין-באקורדים
איך באמת אתה עושה את זה ב600
צריכים להגדיר משהו?@נתי-1 לא.
פשוט חיברתי עם כבל מדפסת, ןהגדרתי ב DAW שלי שזה יהיה המקלדת שליטה.
מה שכן- כדי שזה יעבוד צריך שהאורגן יהיה על מצב סאונד הדיט וביוזר, במקום ריק.
(כי כל סאונד או פריסט (PROGRAM) באורגן נותן פקודות מידי לא נקיות…) -
@יעקב-קוט אי משתמש בקורג 600 כמקלדת שליטה. וזה עובד מעולה בלי להגדיר כלום
יכול להיות שאם תתקין איזה DAW על המחשב ותפעיל שם את המקלדת זה ישפיע גם על תוכנות אחרות שהם לא DAW.@חכם_בלילה אתה מתכוון שזה משהו שקשור להגדרות האורגן ולא למחשב? כי חרשתי את ההגדרות שלו לאורך ולרוחב ולא מצאתי משהו שיכול להיות קשור…
@מייבין-באקורדים @נתי-1 תודה רבה, אבל… אני לא צריך לחבר אותו כמקלדת שליטה, אני צריך לחבר אותו ככרטיס קול! כלומר שהוא לא ישלח מידי אלא סאונד דיגיטלי, וככה אפשר להקליט באיכות מקסימלית עם אורגן ומחשב נייד בלבד.
-
@יעקב-קוט אני בהחלט מבין בזה, אבל בחיים לא ניסתי על קורג…
צריך שיהיה לך אופצית השמעה שנקראת Line שאם אתה בוחר אותו כהשמעה אתה יכול להשמיע דברים מהמחשב לאורגן
אם הוא מזהה כהתקן שמע אבל הוא לא מופיע בלוח הבקרה תבדוק בהתקנים ומדפסות בתור מה הוא מופיע ותשלח צילומסך
-
@חכם_בלילה אתה מתכוון שזה משהו שקשור להגדרות האורגן ולא למחשב? כי חרשתי את ההגדרות שלו לאורך ולרוחב ולא מצאתי משהו שיכול להיות קשור…
@מייבין-באקורדים @נתי-1 תודה רבה, אבל… אני לא צריך לחבר אותו כמקלדת שליטה, אני צריך לחבר אותו ככרטיס קול! כלומר שהוא לא ישלח מידי אלא סאונד דיגיטלי, וככה אפשר להקליט באיכות מקסימלית עם אורגן ומחשב נייד בלבד.
@יעקב-קוט כמו שכתבתי אני מבין בזה יותר לימאהה ולא לקורג אבל בא ננסה בכל זאת:
שאתה הולך בהגדרות במחשב להתקנים ומדפסות, בתור מה האורגן מופיע לך?