דרוש גרפיקאי מקצועי לשת"פ
-
היי חברים,
כמו שידוע לחלקכם, אני כבר תקופה ארוכה, עובד עם שותף על חברת פלאגינים חדשה, אנחנו עובדים מאוד קשה כדי לפתח מוצרים ברמה מאוד גבוהה מבלי להתפשר על שום שלב בתהליך, הגענו לשלב מאוד מתקדם מבחינת האלגוריתמים עצמם וכל ה DSP, אבל אנחנו צריכים עזרה בחלק העיצובי,
לשם כך, אנחנו מחפשים מישהו שמומחה בגרפיקה, אבל ברמה גבוהה, מבחינת השליטה בתוכנה וכל מה שצריך, ושיש לו זמינות ורצון להיות שותף בפרוייקט הזה, אני רק אדגיש שצריך מישהו שבאמת מונח שם לעומק, כי גם אנחנו יודעים להשתמש בפוטושפ וכלי AI, אבל אנחנו מחפשים קצת יותר מזה, כדי להתקדם מהר ולהביא תוצאות ברמת קצה.
אם יש פה מישהו כזה, או שאתם מכירים מישהו כזה, אשמח לדעת!תודה!
-
היי חברים,
כמו שידוע לחלקכם, אני כבר תקופה ארוכה, עובד עם שותף על חברת פלאגינים חדשה, אנחנו עובדים מאוד קשה כדי לפתח מוצרים ברמה מאוד גבוהה מבלי להתפשר על שום שלב בתהליך, הגענו לשלב מאוד מתקדם מבחינת האלגוריתמים עצמם וכל ה DSP, אבל אנחנו צריכים עזרה בחלק העיצובי,
לשם כך, אנחנו מחפשים מישהו שמומחה בגרפיקה, אבל ברמה גבוהה, מבחינת השליטה בתוכנה וכל מה שצריך, ושיש לו זמינות ורצון להיות שותף בפרוייקט הזה, אני רק אדגיש שצריך מישהו שבאמת מונח שם לעומק, כי גם אנחנו יודעים להשתמש בפוטושפ וכלי AI, אבל אנחנו מחפשים קצת יותר מזה, כדי להתקדם מהר ולהביא תוצאות ברמת קצה.
אם יש פה מישהו כזה, או שאתם מכירים מישהו כזה, אשמח לדעת!תודה!
-
אני מתמחה תקופה ארוכה.
עכשיו אני עובד על פרוייקט לחברה
אפשר באישי. -
@david כתב בדרוש גרפיקאי מקצועי לשת"פ:
@SHLNX
תשאל בפרוג, יש שם פורום גדול לזהתודה! אשמח שתצרף קישור, אם זה לא מסובך…
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס כתב בדרוש גרפיקאי מקצועי לשת"פ:
אני מתמחה תקופה ארוכה.
אפשר באישי.תודה! אפנה להנהלה ליצירת קשר…
-
@david כתב בדרוש גרפיקאי מקצועי לשת"פ:
@SHLNX
תשאל בפרוג, יש שם פורום גדול לזהתודה! אשמח שתצרף קישור, אם זה לא מסובך…
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס כתב בדרוש גרפיקאי מקצועי לשת"פ:
אני מתמחה תקופה ארוכה.
אפשר באישי.תודה! אפנה להנהלה ליצירת קשר…
-