סקריפט חשוב לריקון תיקיית הפרויקטים מתיקיות ריקות
-
זה הסקריפט:
התנאי למחיקה הוא שאין בתוך התיקיה קובץ CPR אבל הוא חייב להכיל תיקיה בשם Audio וכן תיקיה בשם Auto Save ככה בטוח זה שייך לפרויקט קיובס. שימו לב שלפעמים לא מייד נוצר התיקיה Auto Save בקיובס ולכן הוא לא ימחק את התיקיה הנ’'ל אבל זה חובה…$basePath = (Get-Location).Path
Get-ChildItem -Path $basePath -Directory | ForEach-Object {
$projectPath = $_.FullName$hasCpr = [bool](Get-ChildItem -Path $projectPath -Recurse -File -ErrorAction SilentlyContinue | Where-Object { $_.Extension -eq ".cpr" } | Select-Object -First 1) $hasAudio = Test-Path -Path (Join-Path $projectPath "Audio") -PathType Container $hasAutoSaves = Test-Path -Path (Join-Path $projectPath "Auto Saves") -PathType Container if (-not $hasCpr -and $hasAudio -and $hasAutoSaves) { Remove-Item -Path $projectPath -Recurse -Force }}
-
@Studio-Bit וידאת שעובד?, אם כן אז אעדכן את הפוסט הראשון, אבל תוריד את הקטע של ה auto save, זה מיותר וככה יתפספסו המון תיקיות ריקות…
-
@Studio-Bit וידאת שעובד?, אם כן אז אעדכן את הפוסט הראשון, אבל תוריד את הקטע של ה auto save, זה מיותר וככה יתפספסו המון תיקיות ריקות…
@לוי-ל כתב בסקריפט חשוב לריקון תיקיית הפרויקטים מתיקיות ריקות:
אבל תוריד את הקטע של ה auto save, זה מיותר וככה יתפספסו המון תיקיות ריקות…
ככה בטוח זה תיקיה של הקיובס. כי יכול להיות שיש לך תיקית אודיו בתוך התיקיה סתם של שירים או ייצוא
-
כאן יש את הסקריפט שהוא בצורה בטוחה יותר
לשים בתיקיה של הפרויקטים להריץ עם פאוורשל יפתח חלון שנותן אופציה לסרוק איזה תיקיות הולכות להמחק ואז כאשר בטוחים עם זה ניתן ללחוץ מחיקה
Clean-Cubase-Projects-GUI.ps1 -
-
@Studio-Bit לא הבנתי, פיתחת את זה לאפליקציה שלמה?!, אתה גאון!
-
ובכן, לפעמים עולים לי כל מיני רעיונות, ואני פותח את קיובייס, מנסה את זה בפרויקט, ואז סוגר את הפרויקט בלי לשמור אותו מפני שלא אהבתי את הרעיון, וזה קורה לי די הרבה, התוצאה היא שכל הזמן תיקיית הפרויקטים שלי מתמלאת בתיקיות ריקות ללא פרויקטים, דבר שמציק לי ומפריע לי למצוא פרויקטים, אז לפני כמה חודשים יצרתי סקריפט באמצעות AI שמרוקן את תיקיית הפרויקטים שלכם מתיקיות ללא פרויקטים, תהנו! -
אז בהתחלה אומנם יצרתי סקריפט שעבד מעולה ועשה את העבודה, אבל כפי שתראו פה בהתכתבות בשרשור @Studio-Bit המטורף פיתח את זה לאפליקציה שלמה, שסורקת את התיקיות, אתם רואים את התיקיות ופשוט מאשרים מחיקה, ישר כוח ל @Studio-Bit האלוף!
הנה האפליקציה -בהצלחה!, אני עושה את זה פעם בחודשיים בערך.
@לוי-ל כתב בסקריפט חשוב לריקון תיקיית הפרויקטים מתיקיות ריקות:
אז בהתחלה אומנם יצרתי סקריפט שעבד מעולה ועשה את העבודה, אבל @Studio-Bit המטורף פיתח את זה לאפליקציה שלמה, שסורקת את התיקיות, אתם רואים את התיקיות ופשוט מאשרים מחיקה, ישר כוח ל @Studio-Bit האלוף!
הנה האפליקציה -cubasecleaner.exe
ואוו איזה עבודת צוות יוצאת מן הכלל…
כל הכבוד לכם!!אולי עוד נראה מפיקים גדולים בעולם משתמשים בזה…
-
Clean-Cubase-Projects-GUI.exe
כאן נמצא בעצם 2 הסקריפטים ביחד עם תצוגה של איזה תיקיות הוא אמור למחוק
שימו לב טוב טוב לפני שאתם מוחקים מה שמופיע ברשימה… -
@Studio-Bit עזוב, מה שהבאת מקודם יותר טוב.
-
ובכן, לפעמים עולים לי כל מיני רעיונות, ואני פותח את קיובייס, מנסה את זה בפרויקט, ואז סוגר את הפרויקט בלי לשמור אותו מפני שלא אהבתי את הרעיון, וזה קורה לי די הרבה, התוצאה היא שכל הזמן תיקיית הפרויקטים שלי מתמלאת בתיקיות ריקות ללא פרויקטים, דבר שמציק לי ומפריע לי למצוא פרויקטים, אז לפני כמה חודשים יצרתי סקריפט באמצעות AI שמרוקן את תיקיית הפרויקטים שלכם מתיקיות ללא פרויקטים, תהנו! -
אז בהתחלה אומנם יצרתי סקריפט שעבד מעולה ועשה את העבודה, אבל כפי שתראו פה בהתכתבות בשרשור @Studio-Bit המטורף פיתח את זה לאפליקציה שלמה, שסורקת את התיקיות, אתם רואים את התיקיות ופשוט מאשרים מחיקה, ישר כוח ל @Studio-Bit האלוף!
הנה האפליקציה -בהצלחה!, אני עושה את זה פעם בחודשיים בערך.
-
@לוי-ל יכול להיות שזה מונע לשמור קבצי BACKUP אוטומטי?
למה יש לי איזה פרויקט שנתקע לי ועשיתי שיהיה גיבוי פעם בעשרים דקות בערך ואין לי את הבקאפ של זה אחרי שהתקנתי את הסקריפט
@da5258 כתב בסקריפט חשוב לריקון תיקיית הפרויקטים מתיקיות ריקות:
יכול להיות שזה מונע לשמור קבצי BACKUP אוטומטי?
תיקיות גיבוי נשמר אוטומטי כל 15 דק’ לכן יש מצב שהוא לא ימחק את הכל כי עדיין לא נוצר פרויקט עם תיקייתצ גיבוי - מצד שני ככה אני בטוח שזה לא ימחק לי בטעות תיקיות אחרות אבל בהחלט אולי אם יהיה רעיון אחר אז אני אשנה…
-
@לוי-ל יכול להיות שזה מונע לשמור קבצי BACKUP אוטומטי?
למה יש לי איזה פרויקט שנתקע לי ועשיתי שיהיה גיבוי פעם בעשרים דקות בערך ואין לי את הבקאפ של זה אחרי שהתקנתי את הסקריפט
לא נראה קשור בכלל
-
יכול להיות שזה מונע לשמור קבצי BACKUP אוטומטי?
תיקיות גיבוי נשמר אוטומטי כל 15 דק’ לכן יש מצב שהוא לא ימחק את הכל כי עדיין לא נוצר פרויקט עם תיקייתצ גיבוי - מצד שני ככה אני בטוח שזה לא ימחק לי בטעות תיקיות אחרות אבל בהחלט אולי אם יהיה רעיון אחר אז אני אשנה…
-
@Studio-Bit אוקי הסתדרתי זה היה סתם ב cubase projects בלי תיקייה בפני עצמה ומצאתי את התיקייה של ה auto saves של הפרויקט בין הפרויקטים האחרים