להכנסי מקצבים.. לטיירוס
-
מקפיץ… אני חייב עזרה בעניין
-
מקפיץ… אני חייב עזרה בעניין
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס בעיקרון לא הבנתי את השאלה, כי אם תקנה ממנו הוא כבר יסביר לך.
אם אתה סתם רוצה לדעת, אז אמור להיות קובץ של חבילת דגימות שאותו אתה מייצר ע"י התוכנה הייעודית לכך של חברת ימהה, דגימות שלך או של אחרים, את הקובץ הזה אתה שם באון קי, ובאורגן ישנה אופציה לתכנת את החבילה לתוך האורגן, פעולה פשוטה למדי, ואת המקצבים שבנויים על הדגימות אתה פשוט מעתיק לזיכרון של האורגן או פשוט משתמש בהם ישר מהאונקי (מה שפחות מומלץ…) -
פשוט מאד אתה מקבל קובץ לאחר שעשו כבר נעילה וכ’‘ו ואתה פשוט מתקין את על האורגן ולאח’'כ עושה הקאפ למקצבים וזהו!
-
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס
תשאל את @אני-ואני -
כשאני קונה מקצבים ממוטי רוזנפלד וכדו’ ואני מקבל את זה באונקי (או במייל) איך מכניסים את הכל לאורגנית - דגימות וכו’…
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס פעם ראיתי הסבר באתר של יוחנן https://yochananuri.com/blog/
-
פשוט מאד אתה מקבל קובץ לאחר שעשו כבר נעילה וכ’‘ו ואתה פשוט מתקין את על האורגן ולאח’'כ עושה הקאפ למקצבים וזהו!
פוסט זה נמחק! -
אחרי שאני מעלה קובץ באקאפ.
איך אני מתקין את הדגימות אם הם באונקי -
טיירוס - Trim.mp4
תעשה את כל השלבים לפי הסרטון שעלתי לכאן
הדגימות נמצאים באונקי ומשם זה עובר ישירות למערכת של האורגן
וחייב להיות כך כי אין מספיק מקום באורגן כי לאורגן יש חצי גיגה להכניס חומרים והשאר נכנס לסמפלר של הגיגה או 2 גיגה
אז ימהה עשו שאת הקובץ דגימות יהיה על האונקי ואז יעבור ישירות הדגימות למערכת של האורגן ואז אתה פשוט חוסך במקום שאתה לא צריך שבזמן התקנה הקובץ יהיה על המערכת של האורגן
ושזה יהיה על האונקי
בהצלחה!!! -
בשלב האחרון זה רשם לי כך מה זה אומר

-
זה אומר שזה לא נתמך הקובץ תשאל את מי שהביא לך את הקובץ
אם קנית אותו ממשהו אז תשאל אותו
אם זה ממוטי רוזנפלד אתה יכול לדבר איתו הוא יסדר לך את חבל על הזמן הוא נותן שירות מטורף ללקוחות שלואבל אם משהו העביר לך או נתן לך אז בטח שזה לא יעזור כמה התקנות שאתה תעשה
כי בכל אורגן של ימהה יש מספר סידורי ומי שמוציא לך את הדגימות לא רוצה שתעביר אותו למשהו אחר
אז הוא מוציא לך את ההדגימות ונועל אותו לפי מספר הסידורי שבאורגן
ואז זה גורם שלא יעבירו אותו בין אחד לשני
כנראה שיש לך קובץ נעול שהוציאו אותו על מספר של מישהו אחר
ובגלל זה אתה לא יכול להתקין אותו
בהצלחה!!!