קבוצת נגינה
-
@מוזיקה-ללב
לא הבנתי למה זה נתקע בבני ברק והסביבה.
וגם באיזה מקום שירת העשבים מארגן ירושלים או ב"ב@בעז כתב בקבוצת נגינה:
וגם באיזה מקום שירת העשבים מארגן ירושלים או ב"ב
בני ברק.
@בעז כתב בקבוצת נגינה:
לא הבנתי למה זה נתקע בבני ברק והסביבה
גם אני לא.
פשוט שירת העשבים הגה את הרעיון ומחכים לתגובתו שבוששה מלבוא. -
תגובתי לא בוששה מלבוא, המיקום הוא זה שבושש מלבוא,
וכאן ה"מקום" באמת לבקש עוד פעם, כל בני ברקי או שאינו, מוזמן לנסות לחשוב על מקום מותאם, זה לא חייב להיות יפה ולא צריך כלום מלבד שטח לשהייה, זה יכול להיות מקלט שרובם גם רקים עכשיו, ואף יש בזה פלוס שאין רעש, וזה יכול להיות כל מקום אחר, תנסו תחשבו, תציעו, העיקר זה לא להתייאש. -
הי חברים, להבנתי בשביל להתקדם אני חושב שכל אחד יעלה הקלטה שלו מאיזה שהוא אירוע כ’'ש על הכלי בו הוא מנגן… וכך נחליט איך להתקדם.
יעלה כמה שיותר זריז ‘‘אנחנו רוצים לעשות מוזיקה’’ -
וכאן ה"מקום" באמת לבקש עוד פעם, כל בני ברקי או שאינו, מוזמן לנסות לחשוב על מקום מותאם, זה לא חייב להיות יפה ולא צריך כלום מלבד שטח לשהייה, זה יכול להיות מקלט שרובם גם רקים עכשיו, ואף יש בזה פלוס שאין רעש, וזה יכול להיות כל מקום אחר, תנסו תחשבו, תציעו, העיקר זה לא להתייאש.@שירת-העשבים
אריק כתב שיש לו מקום וגם יידל. -
וכאן ה"מקום" באמת לבקש עוד פעם, כל בני ברקי או שאינו, מוזמן לנסות לחשוב על מקום מותאם, זה לא חייב להיות יפה ולא צריך כלום מלבד שטח לשהייה, זה יכול להיות מקלט שרובם גם רקים עכשיו, ואף יש בזה פלוס שאין רעש, וזה יכול להיות כל מקום אחר, תנסו תחשבו, תציעו, העיקר זה לא להתייאש.@שירת-העשבים מישהו טען לי - שבחניה מתחת ארמונות חן אפשר לנגן וזה לא מפריע לאף אחד (בהנחה שזה לא מפריע להשתמש בחניה, לא בדקתי ולא לוקח אחריות, כן שווה בדיקה)
-
@שירת-העשבים מישהו טען לי - שבחניה מתחת ארמונות חן אפשר לנגן וזה לא מפריע לאף אחד (בהנחה שזה לא מפריע להשתמש בחניה, לא בדקתי ולא לוקח אחריות, כן שווה בדיקה)
@רה-מינור כתב בקבוצת נגינה:
מישהו טען לי - שבחניה מתחת ארמונות חן אפשר לנגן וזה לא מפריע לאף אחד
לא נעים.
זה כמו לנגן ברחוב. -
אני לא מצליח להבין מה קורה עם יידל ווייס ואריק, האם יש מקום ? האם יש לאיפה להתקדם ?
שתיהם עוד לא יצרו קשר ולא מעדכנים מה המצב, אתמהה… -
אני לא מצליח להבין מה קורה עם יידל ווייס ואריק, האם יש מקום ? האם יש לאיפה להתקדם ?
שתיהם עוד לא יצרו קשר ולא מעדכנים מה המצב, אתמהה…@שירת-העשבים כבר כתבתי,
הבעיה היא שיש ערמות של קלידנים שרוצים,
אני גם מנגן קלידים - צריך לראות מי מצטרף ואיך… -
@שירת-העשבים כבר כתבתי,
אני גם מנגן קלידים - צריך לראות מי מצטרף ואיך… -
@אריק יש כזה סטייל בעולם של כיתות אמן עם 5 6 קלידנים שכל אחד עם כלי אחר וסאונדים אחרים והם מנגנים יחד, זה יכול לצאת מדהים אם רק יודעים לעשות את זה נכון
-
@אריק יש כזה סטייל בעולם של כיתות אמן עם 5 6 קלידנים שכל אחד עם כלי אחר וסאונדים אחרים והם מנגנים יחד, זה יכול לצאת מדהים אם רק יודעים לעשות את זה נכון
@יואל-גלס כתב בקבוצת נגינה:
זה יכול לצאת מדהים אם רק יודעים לעשות את זה נכון

@אריק כתב בקבוצת נגינה:
כבר כתבתי,
אני גם מנגן קלידים - צריך לראות מי מצטרף ואיך…אז שיפתחו עוד קבוצות.
זו לא סיבה לא לפתוח קבוצה.
איך אומרים - ‘מי שחוטף הראשון זה שלו’…