אתם חייבים לראות את זה!
-
טוב תכלס מלמעלה מבלי לאכזב החילוק היחיד שהוא מותקן ישירות על המחשב - יש הכל ב GPT
תעלו לו קובץ סיכום של הפלאגינים שלכם בקיובס ותשאלו הכל
סליחה שביאסתי אבל אם הוא היה מפתח את זה כVST 3 זה היה אחרת לגמרי (או שזה באמת פלאגין אבל באתר לא מופיע)
@Studio-Bit כתב באתם חייבים לראות את זה!:
טוב תכלס מלמעלה מבלי לאכזב החילוק היחיד שהוא מותקן ישירות על המחשב - יש הכל ב GPT
סליחה שביאסתי אבל אם הוא היה מפתח את זה כVST 3 זה היה אחרת לגמרי (או שזה באמת פלאגין אבל באתר לא מופיע)יש בתוכנה הזאת עוד הרבה פיצ’רים ויהיו עוד בהמשך, זה לא רק זה (האמת שאמרתי לו שהתיאור של התוכנה לא מתאר מספיק את המוצר, אבל הוא רצה שזה יהיה קצר)
-
@Studio-Bit אם כי בעדכון האחרון הם שיתפו פעולה עם החברה של מלודיין בשביל להכניס לקיובייס את הפלאגין AI החדש הזה, נראה ממש טוב, חבל שאין אותו בפרוץ.
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
כתב באתם חייבים לראות את זה!:
אה אתה צריך קיובס מקורי לא נורא…
האמת שלא התכוונתי לכתוב סתם- בהתחלה חשבתי שבאמת זה מגיע עם הרשיון של הקיובס כך שזה אמור להיות גם לך ואז ראיתי שמקבלים קוד לחשבון ישירות. כך שזה לא רלוונטי מתנצל מראש… מנסיון שלי יש מצב שעוד מעט זה יצא חינם לכולם או איזה אחד ועוד אחד -כמו במלודיין שיש לי כמה רשיונות למלודיין הבסיסי
-
סליחה שביאסתי אבל אם הוא היה מפתח את זה כVST 3 זה היה אחרת לגמרי (או שזה באמת פלאגין אבל באתר לא מופיע)יש בתוכנה הזאת עוד הרבה פיצ’רים ויהיו עוד בהמשך, זה לא רק זה (האמת שאמרתי לו שהתיאור של התוכנה לא מתאר מספיק את המוצר, אבל הוא רצה שזה יהיה קצר)
@SHLNX כתב באתם חייבים לראות את זה!:
יש בתוכנה הזאת עוד הרבה פיצ’רים ויהיו עוד בהמשך
בזמנו העליתי קישור לאתר שמנתח את הווקאל ומציע מה כדאי לשפר. מתגובתך אז היה נראה שלא ממש התחברת לרעיון הזה, אז כנראה שזה לא משהו שייכנס לתוכנה הזאת. מסקרן אותי לדעת אילו פיצ’רים נוספים מתוכננים בהמשך?
-
בזמנו העליתי קישור לאתר שמנתח את הווקאל ומציע מה כדאי לשפר. מתגובתך אז היה נראה שלא ממש התחברת לרעיון הזה, אז כנראה שזה לא משהו שייכנס לתוכנה הזאת. מסקרן אותי לדעת אילו פיצ’רים נוספים מתוכננים בהמשך?
בזמנו העליתי קישור לאתר שמנתח את הווקאל ומציע מה כדאי לשפר. מתגובתך אז היה נראה שלא ממש התחברת לרעיון הזה, אז כנראה שזה לא משהו שייכנס לתוכנה הזאת.
לא בטוח…
מסקרן אותי לדעת אילו פיצ’רים נוספים מתוכננים בהמשך?
אני לא יודע אם מני רוצה שאני אדבר על זה, אני כן יכול להגיד, שעולם ה AI כל הזמן מתפתח וזה מביא רעיונות חדשים ואפשרויות חדשות, התוכנה הזאת הייתה אמורה לצאת כבר מזמן, והרעיון הבסיסי קיים כבר הרבה זמן, אבל כל פעם מני דחף עוד פיצ’ר ושיפר עוד משהו וכו’, עד שלחצו עליו כבר לשחרר את זה, כי זה באמת לא נגמר ואין לזה סוף…
-
היי חברים,
משתף אתכם בתוכנה מדהימה שחבר הוציא היום, אני יכול באמת לדבר שעות על מה שהדבר הזה עושה, אבל זה לא ייגמר, הנה תיאור קצר מהמפתח, אבל תאמינו לי שזה הרבה יותר מזה:
כמה פלאגינים מותקנים אצלכם במחשב?
50? 200? 500? יותר?
עכשיו תחשבו שאתם יכולים לשאול AI:
איזה קומפרסור הכי מתאים לדרמס שלי?
איזה סינתיסייזר הכי מתאים לבאס?
יש לי כבר פלאגין שיכול ליצור את הסאונד הזה?והוא עונה לפי הפלאגינים שכבר מותקנים אצלכם.
זה בדיוק מה ש-PluginSight עושה.
- סורק את כל הפלאגינים שלכם
- מרכז ומסדר אותם במקום אחד
- מציג מידע, מדריכים, סרטוני הדרכה וקבצי PDF
- כולל צ’אט AI שמכיר את הפלאגינים שלכם ויודע להמליץ במה להשתמש
בנוסף, קיימת אינטגרציה עם Ableton ויכולות ניהול ספריות Splice.
במקום לבזבז זמן על חיפושים, תיקיות אינסופיות ופלאגינים ששכחתם שקיימים, פשוט שואלים ומתחילים ליצור.
לרגל ההשקה: 20% הנחה על הפיצ’רים המתקדמים ל-100 הראשונים.
קוד קופון:
PS20

-
@SHLNX המבחן האמיתי יהיה כמובן לנסות לתפוס אותו על חירטוטים
וזה הסיבה ששום AI עדיין לא שווה כלום כי אי אפשר לסמוך עליו
אם היה לי זמן הייתי מנסה את מה שהעלית כאן…@Studio-Bit כתב באתם חייבים לראות את זה!:
אם היה לי זמן הייתי מנסה את מה שהעלית כאן…אני בטוח שלא כזה קשה להתקיל אותו, הצ’אט AI זה לא גולת הכותרת של המוצר, סה"כ עוד פיצ’ר שאמור לעבוד די בסדר ברוב המקרים וגם להשתפר עם הזמן…
-
אם היה לי זמן הייתי מנסה את מה שהעלית כאן…אני בטוח שלא כזה קשה להתקיל אותו, הצ’אט AI זה לא גולת הכותרת של המוצר, סה"כ עוד פיצ’ר שאמור לעבוד די בסדר ברוב המקרים וגם להשתפר עם הזמן…
אני בטוח שלא כזה קשה להתקיל אותו, הצ’אט AI זה לא גולת הכותרת של המוצר, סה"כ עוד פיצ’ר שאמור לעבוד די בסדר ברוב המקרים וגם להשתפר עם הזמן…
אז מה הפיצ’ר המרכזי? וגם כמובן תשתף אותנו מתי כדאי להשתמש בAI ומתי לא?
-
אני בטוח שלא כזה קשה להתקיל אותו, הצ’אט AI זה לא גולת הכותרת של המוצר, סה"כ עוד פיצ’ר שאמור לעבוד די בסדר ברוב המקרים וגם להשתפר עם הזמן…
אז מה הפיצ’ר המרכזי?
אני חושב שהפיצ’ר המרכזי הוא הסריקה של כל הפלאגינים והיכולת לתת עליהם מידע, כולל קישורים לסרטני יוטיוב ומדריכי PDF, אבל יש עוד פיצ’רים שאולי יותר שימושיים אפי’, כמו זה שמסדר את הפריסטים של הסירום… (אני כותב את זה מדעתי בלבד)
-
אז מה הפיצ’ר המרכזי?
אני חושב שהפיצ’ר המרכזי הוא הסריקה של כל הפלאגינים והיכולת לתת עליהם מידע, כולל קישורים לסרטני יוטיוב ומדריכי PDF, אבל יש עוד פיצ’רים שאולי יותר שימושיים אפי’, כמו זה שמסדר את הפריסטים של הסירום… (אני כותב את זה מדעתי בלבד)
ואיך אתה יודע שהוא לא מחרטט ומחליט שיש לך כל מיני פלאגינים ומסתבר שזה לא באמת?
-
וגם כמובן תשתף אותנו מתי כדאי להשתמש בAI ומתי לא?
האמת שאני בעצמי כמעט ולא השתמשתי בזה, אני הייתי שותף לאורך התהליך בתור חבר, וזה כל הזמן גדל וגדל, אבל בפועל לא השתמשתי בזה הרבה,
ברוב המקרים, זה היה על המחשב של מני כשהוא רצה להראות לי דברים חדשים שהוא הוסיף… -
אתה יכול לבדוק, אני חושב שהוא לא אמור לטעות בזה…
-
האמת אני יגיד לך למה לא הייתי מעיז להתקין את זה
כי הוא משתמש עם פלאגינים פרוצים כך שאתה לא יכול לסמוך על האבטחת מידע שיש לו. כל המחשב שלך נמצא אצלו
קיצער לא אישי אבל הייתי חושב פעמיים -
כי הוא משתמש עם פלאגינים פרוצים כך שאתה לא יכול לסמוך על האבטחת מידע שיש לו. כל המחשב שלך נמצא אצלו
קיצער לא אישי אבל הייתי חושב פעמיים@Studio-Bit כתב באתם חייבים לראות את זה!:
כי הוא משתמש עם פלאגינים פרוצים כך שאתה לא יכול לסמוך על האבטחת מידע שיש לו כל המחשב שלך נמצא אצלו
קיצער לא אישי אבל הייתי חושב פעמייםראית את הבלאגן שהולך בפורומים בימים האחרונים על התוכנה של UAD, איזה איסוף נתונים… ועוד לצורך AI…
-
כי הוא משתמש עם פלאגינים פרוצים כך שאתה לא יכול לסמוך על האבטחת מידע שיש לו כל המחשב שלך נמצא אצלו
קיצער לא אישי אבל הייתי חושב פעמייםראית את הבלאגן שהולך בפורומים בימים האחרונים על התוכנה של UAD, איזה איסוף נתונים… ועוד לצורך AI…
ראית את הבלאגן שהולך בפורומים בימים האחרונים על התוכנה של UAD, איזה איסוף נתונים… ועוד לצורך AI…
על UAD אני סומך…
-
קיצער תתקינו תהנו AI זה הכל
-
@Studio-Bit א. תוכל להסביר בקצרה מה התוכנה החדשה של UAD?
ב. הספקתי לבדוק אותו, הוא לא מחרטט, אבל יש פלאגינים שיש לי והצא’ט לא מסכים לזהות למרות שהמערכת עצמה כן זיהתה אותם -
ראית את הבלאגן שהולך בפורומים בימים האחרונים על התוכנה של UAD, איזה איסוף נתונים… ועוד לצורך AI…
על UAD אני סומך…
על UAD אני סומך…
אני רק אציין שמני אדם מאוד זהיר ומבין גדול בעניינים האלה, הוא גם לא מתקין דברים לא בטוחים כמו הפריצות החדשות של R2R המפחידות האלה…
אבל ברור שתעשה מה שאתה מבין וחושב!