האם הוא שר יפה?
-
מה אתם אומרים עליו, הוא בחור צעיר ששר ורוצה לשמוע ביקורת והוא טוען שחברים תמיד יגידו שזה טוב הוא רוצה לשמוע באמת מאנשים שלא מכירים אותו
- האם ועד כמה הוא יודע לשיר
- במה הוא צריך להשתפר
שעריך הם דופקים.mp3 ז חשוון (5).mp3 03.mp3
@המוזיקאי-הרוסי הוא יודע לשיר- זה בהחלט,
לי קצת הפריע מקומות שהוא לא היה מדויק ועוד קצת ענייני הגשה,
אבל זה עניין של זמן וניסיון. -
מה אתם אומרים עליו, הוא בחור צעיר ששר ורוצה לשמוע ביקורת והוא טוען שחברים תמיד יגידו שזה טוב הוא רוצה לשמוע באמת מאנשים שלא מכירים אותו
- במה הוא צריך להשתפר
@המוזיקאי-הרוסי
יש לו קול מיוחד!!! ממש של זמר! מאוד אהבתי
צריך לשפר שידייק קצת - לדוג’ “ריקם מן קדמך” - שיעלה וכו’ וש"יזייף" קצת כמו שאהרלע סאמעט עושה. -
הוא שר מעולה אני מנגן עם הרבה מתחילים
הוא לא נשמע מתחיל (סתם מעניין מי זה למה זה נשמע שהוא עבר הרבה אריועים)
כמו שכתבו פה כמה אפשר לחפש תמיד איזה חור…
אבל הוא שר מצויי. -
- במה הוא צריך להשתפר
@המוזיקאי-הרוסי הוא שר ממש טוב.
מה שחסר לו עכשיו זה להקשיב לזמרים, ולצאת לאירועים כדי להשתפשף -
- במה הוא צריך להשתפר
פוסט זה נמחק! -
- במה הוא צריך להשתפר
פוסט זה נמחק! -
שר יפה ממש
כמובן יש מה להשתפר בדיוקים ולהשתפשף עם הזמן, -
- במה הוא צריך להשתפר
@המוזיקאי-הרוסי כתב בהאם הוא שר יפה?:
מה אתם אומרים עליו, הוא בחור צעיר ששר ורוצה לשמוע ביקורת
הוא שר מאד טוב. אין לי הערה ספציפית להגיד לו. אולי אפשר לעבוד על יותר דיוק בטון, כדי שזה יהיה ממש רמה מעל, אבל גם ככה זה נשמע ממש טוב. ואני בטוח שעם הזמן הבחור יקבל טאצ’ אישי משלו, וילך וישתדרג.
למה שלא יעלה בעצמו ויגיד שהוא שואל בשביל חבר שלו
?והוא טוען שחברים תמיד יגידו שזה טוב הוא רוצה לשמוע באמת מאנשים שלא מכירים אותו
לא חושב שמישהו כאן יגיד על מישהו שהוא לא שר יפה, ולהיפך, אני לא הייתי אומר חסרונות, ואפילו ביקורת בונה, למישהו שאני לא מכיר בכלל, ובטח שלא בפומבי. למה שארצה שמישהו יישאר עם טעם מר ממני? אם לא אהבתי אני פשוט לא מגיב.
ביקורת בונה אני אגיד לחברים הקרובים שלי, ואני עצמי מקבל (ולפעמים גם מבקש) את הביקורות ממי שמפרגן לי ורוצה בהצלחתי.@BK-קלידים כתב בהאם הוא שר יפה?:
אני מאמין שמדובר בליטאי אם כי הוא נשמע חסיד.
למה אתה חושב שמדובר בליטאי אם הוא נשמע חסיד?
הוא נשמע חסידישער בחור / יונגערמאן (יש לו ו"וים ויז’ניצאיים) -
@המוזיקאי-הרוסי כתב בהאם הוא שר יפה?:
מה אתם אומרים עליו, הוא בחור צעיר ששר ורוצה לשמוע ביקורת
הוא שר מאד טוב. אין לי הערה ספציפית להגיד לו. אולי אפשר לעבוד על יותר דיוק בטון, כדי שזה יהיה ממש רמה מעל, אבל גם ככה זה נשמע ממש טוב. ואני בטוח שעם הזמן הבחור יקבל טאצ’ אישי משלו, וילך וישתדרג.
למה שלא יעלה בעצמו ויגיד שהוא שואל בשביל חבר שלו
?והוא טוען שחברים תמיד יגידו שזה טוב הוא רוצה לשמוע באמת מאנשים שלא מכירים אותו
לא חושב שמישהו כאן יגיד על מישהו שהוא לא שר יפה, ולהיפך, אני לא הייתי אומר חסרונות, ואפילו ביקורת בונה, למישהו שאני לא מכיר בכלל, ובטח שלא בפומבי. למה שארצה שמישהו יישאר עם טעם מר ממני? אם לא אהבתי אני פשוט לא מגיב.
ביקורת בונה אני אגיד לחברים הקרובים שלי, ואני עצמי מקבל (ולפעמים גם מבקש) את הביקורות ממי שמפרגן לי ורוצה בהצלחתי.@BK-קלידים כתב בהאם הוא שר יפה?:
אני מאמין שמדובר בליטאי אם כי הוא נשמע חסיד.
למה אתה חושב שמדובר בליטאי אם הוא נשמע חסיד?
הוא נשמע חסידישער בחור / יונגערמאן (יש לו ו"וים ויז’ניצאיים)@רה-מינור כתב בהאם הוא שר יפה?:
למה שלא יעלה בעצמו ויגיד שהוא שואל בשביל חבר שלו ?
כבר העירו את זה ל @המוזיקאי-הרוסי כמה פעמים
הוא העלה גם פוסט על נגינה של חבר…