שאלה על QUAD CORTEX - רק לגיטרסטים מקצועיים שמכירים ומבינים ענייו
-
יש לי QC כבר שנתיים וחצי. אני משתמש בו לשימוש בייתי בלבדף כלומר בשביל הכיף. יש לי קבינה של MORGAN ומגבר כח פשוט וגם קבינת FRFR של ספארק.
כרגע יש לי התלבטות כבדה המחולקת לשניים:- אולי למכור את הQC ולקנות את הQC MINI - השאלה האם יש בזה יתרונות זה מול זה ומה החסרונות?
- למכור את הQC ולעבור למגבר מנורות רגיל, פחות מתאים לשימוש בייתי אבל אין על הסאונד האמיתי של המנורות האלה…
מה אומרים?
-
יש לי QC כבר שנתיים וחצי. אני משתמש בו לשימוש בייתי בלבדף כלומר בשביל הכיף. יש לי קבינה של MORGAN ומגבר כח פשוט וגם קבינת FRFR של ספארק.
כרגע יש לי התלבטות כבדה המחולקת לשניים:- אולי למכור את הQC ולקנות את הQC MINI - השאלה האם יש בזה יתרונות זה מול זה ומה החסרונות?
- למכור את הQC ולעבור למגבר מנורות רגיל, פחות מתאים לשימוש בייתי אבל אין על הסאונד האמיתי של המנורות האלה…
מה אומרים?
@skman4 כתב בשאלה על QUAD CORTEX - רק לגיטרסטים מקצועיים שמכירים ומבינים ענייו:
לא מבין במולטי אפקטים, זה לא התחום שלי…
אני אישית מכור לסאונד של המנורות ויש לי מגבר 50 וואט של מרשל בבית ואני מאוד נהנה ממנו
מה שכן אם אתה רוצה לעבור למגבר מנורות תיקח בחשבון:- כסף - תצטרך להשקיע עוד סכום כסף נכבד כי במגבר מנורות אין לך שום אפקט בפנים חוץ מאפשרות לשחק עם הגיין וליצור אוברדרייב…
- ווליום - אי אפשר באמת לנגן עליו בווליום נמוך (גם עם הפחתת הספק וכולי)
- מקום - ציוד אנלוגי תופס הרבה מקום
- כבליאדה - להתעסק עם מגבר מנורות זה אומר כמויות של כבלים (PL ושנאים)
בהצלחה!!
(נ.ב. תעדכן אותנו מה החלטת…)
-
@skman4 כתב בשאלה על QUAD CORTEX - רק לגיטרסטים מקצועיים שמכירים ומבינים ענייו:
לא מבין במולטי אפקטים, זה לא התחום שלי…
אני אישית מכור לסאונד של המנורות ויש לי מגבר 50 וואט של מרשל בבית ואני מאוד נהנה ממנו
מה שכן אם אתה רוצה לעבור למגבר מנורות תיקח בחשבון:- כסף - תצטרך להשקיע עוד סכום כסף נכבד כי במגבר מנורות אין לך שום אפקט בפנים חוץ מאפשרות לשחק עם הגיין וליצור אוברדרייב…
- ווליום - אי אפשר באמת לנגן עליו בווליום נמוך (גם עם הפחתת הספק וכולי)
- מקום - ציוד אנלוגי תופס הרבה מקום
- כבליאדה - להתעסק עם מגבר מנורות זה אומר כמויות של כבלים (PL ושנאים)
בהצלחה!!
(נ.ב. תעדכן אותנו מה החלטת…)