מקצב שבניתי במדלי דנטה זן
-
@הקלידנון וואלה ממש שווה את זה !!
ואיך האורגן יש לו באגים?(אחרי הכל סיני
)
יש להם גם אורגנים מקצועיים שמתאימים לחתונות?@נפתלי-בר-נתן יש לי את זה כבר תקופה ולא היו לי שום באגים
אם יש להם אורגנים שמתאימים לחתונות פחות -
שלום וברכה!
מקצב שבניתי באורגן Medeli Dante Zen על סט של עמי כהן, אשמח לשמוע ביקורת (אל תתיחסו לסולו תקשיבו למקצב) kulam!!! .mp3 )@הקלידנון וואוו פשוט מגניב!! גם אני על דנטה זן עם עמי כהן, אחלה אורגן! אבל קצת יותר מסובך לבנות עליו מכל אורגן אחר…
-
שלום וברכה!
מקצב שבניתי באורגן Medeli Dante Zen על סט של עמי כהן, אשמח לשמוע ביקורת (אל תתיחסו לסולו תקשיבו למקצב) kulam!!! .mp3 )@הקלידנון כתב במקצב שבניתי במדלי דנטה זן:
שלום וברכה!
מקצב שבניתי באורגן Medeli Dante Zen על סט של עמי כהן, אשמח לשמוע ביקורת (אל תתיחסו לסולו תקשיבו למקצב) kulam!!! .mp3 )
מטורף אני מתכנת על מדלי ועשית את זה מטורף -
שלום וברכה!
מקצב שבניתי באורגן Medeli Dante Zen על סט של עמי כהן, אשמח לשמוע ביקורת (אל תתיחסו לסולו תקשיבו למקצב) kulam!!! .mp3 )@הקלידנון הצלילי סולו מעמי עצמו?
א’'כ מתי עשית אצלו את העדכון? -
שלום וברכה!
מקצב שבניתי באורגן Medeli Dante Zen על סט של עמי כהן, אשמח לשמוע ביקורת (אל תתיחסו לסולו תקשיבו למקצב) kulam!!! .mp3 )@הקלידנון כתב במקצב שבניתי במדלי דנטה זן:
שלום וברכה!
מקצב שבניתי באורגן Medeli Dante Zen על סט של עמי כהן, אשמח לשמוע ביקורת (אל תתיחסו לסולו תקשיבו למקצב) kulam!!! .mp3 )זה דגימות של עמי כהן?
-
@הקלידנון הצלילי סולו מעמי עצמו?
א’'כ מתי עשית אצלו את העדכון?@א.א.-מיוזיק כתב במקצב שבניתי במדלי דנטה זן:
א’'כ מתי עשית אצלו את העדכון?אני עובד איתו קצת על הרחבה אלקטרונית לסט אז המקצבים שלי מאוד מעודכנים…
-
@א.א.-מיוזיק כתב במקצב שבניתי במדלי דנטה זן:
א’'כ מתי עשית אצלו את העדכון?אני עובד איתו קצת על הרחבה אלקטרונית לסט אז המקצבים שלי מאוד מעודכנים…
@הקלידנון האמת שגם לי יש את הסט שלו והוא נתן לי עדכון לפני 4 חודשים ,
השאלה אם התווסף מאז משהו משמעותי וא’'כ מענין אותי מה… -
שלום וברכה!
מקצב שבניתי באורגן Medeli Dante Zen על סט של עמי כהן, אשמח לשמוע ביקורת (אל תתיחסו לסולו תקשיבו למקצב) kulam!!! .mp3 )@הקלידנון וואו יפה!
אתה מוכֶר? -
@הקלידנון וואו יפה!
אתה מוכֶר?@טופ-שבמתמחים כתב במקצב שבניתי במדלי דנטה זן:
@הקלידנון וואו יפה!
אתה מוכֶר?
נראה שלא בזמן הקרוב…