הסרטת מדריך על קיובייס
-
שלום חברים,
הסרטתי מדריך שלם של איזה משהו על קיוביייס עם תוכנת Bandicam ואחרי ההקלטה גיליתי שזה לא הקליט את הסאונד מהמחשב, יש למישהו פתרון מה לעשות? -
שלום חברים,
הסרטתי מדריך שלם של איזה משהו על קיוביייס עם תוכנת Bandicam ואחרי ההקלטה גיליתי שזה לא הקליט את הסאונד מהמחשב, יש למישהו פתרון מה לעשות?@CUBASE נראה לי שפשוט תעשה שוב לא נראה לי שיש אופציה אחרת או שתעשה שוב רק את החלקים של המוזיקה והסאונד ותערוך את זה עם הסירטון
-
@CUBASE נראה לי שפשוט תעשה שוב לא נראה לי שיש אופציה אחרת או שתעשה שוב רק את החלקים של המוזיקה והסאונד ותערוך את זה עם הסירטון
@אורגו-מדלי זה לא יעבוד כיון שככל הנראה הבעיה זה שקיובייס משמש בדרייבר כדי להשתמש ברמקולים של המחשב וזה מתנגש עם לכידת הסאונד
יש למישהו פתרון???
-
תשתמש עם OBS - זה דבר מורכב אפשר להפעיל הלופבק (LoopBack) אם הכרטיס קול שלך תומך בזה. יש פלאגין מיוחד בשביל זה לא זוכר בדיוק איך קוראים לזה אני יעלה בהמשך
-
תשתמש עם OBS - זה דבר מורכב אפשר להפעיל הלופבק (LoopBack) אם הכרטיס קול שלך תומך בזה. יש פלאגין מיוחד בשביל זה לא זוכר בדיוק איך קוראים לזה אני יעלה בהמשך
@Studio-Bit בבקשה תעלה כמה שיותר מהר, זה ממש דחוף לי
-
@Studio-Bit בבקשה תעלה כמה שיותר מהר, זה ממש דחוף לי
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@Studio-Bit באתרוג חסום לי שניהם, יש מצב במג’יקוד?
-
@Studio-Bit באתרוג חסום לי שניהם, יש מצב במג’יקוד?
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
-
אני צריך מדריך התקנה לאף אל סטודיו וכן הסברה בסיסית בו וכנל בקיובייס
-
אני הורדתי את התוכנה של קיובייס לחודשיים ושמתי את הקוד בהורדות של האתר ועדיין הוא לא נותן לי להכנס
נראה לי שהוא חושב שיש לי דונגל
מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח