ימאהה או קורג - סקר - Yamaha or Korg
-
@שמואל-הרציון וזה בדיוק מה שלא הבנת,
המקצבים של שטענדיג (לדוגמא) אין בהם נפח,
אלא הם מלאים ואיכותיים.
קורג במיטבו. -
@Yossile כתב בימאהה או קורג - סקר - Yamaha or Korg:
מנגנים בבית
והרבה פעמים בבית הם על סינטיסייזרים של ימאהה.
-
@Yossile כתב בימאהה או קורג - סקר - Yamaha or Korg:
או ששם זה בגלל שזה סוג אחר של אירועים)?
קורג זה אורגן יותר קטן אז אולי ביגלל זה
-
@שמואל-הרציון כתב בימאהה או קורג - סקר - Yamaha or Korg:
קורג זה אורגן יותר קטן אז אולי ביגלל זה
לא נראה לי בכלל
-
@Yossile לא ירדתי לסוף דעת כבודו.
לא דיברתי עליהם, אלא עלינו - החובבנים - שיושבים בבית כל אחד על הכלי שלו, ונהנים מהאיכות שלו, ולא על איך כל אחד נהנה באירוע - שאם חם לך אתה נעמד ליד הבס, והנה לך אחלה מאוורר...
ברור שהחו''לניקים לא מנגנים סתם בבית.. אל תדאג.. דעתנו עוד לא השתבשה עד הסוף... -
@מיכאל התכוונתי למה שאמרת שלהרים אירוע על הרגליים צריך ימאהה ומה שדיברת על האיכות של קורג זה למי שמנגן בבית ורוצה להנות מאיכות, אז אמרתי שבחו"ל רוב הקלידנים עם קורג והם לא מנגנים להנאתם בבית אלא באירועים והסיבה היא כי שם "שישו ושמחו" זה לא מילה נרדפת לבראס של מאייר אדלר ושיר מקפיץ לא מחייב נוכחות של דיטון.
-
אני אומר לגמור אם זה אף פעם לא הביאו פשיטות בנושא הזה אפילו בהקלידנים אם לא אמרו מה יותר טוב אם אמרו שבעיקרון כל אחד מחבב תכלי שלו אחד רוצה קורג כי הוא רגיל תמסך מגע וכל הקטע האחר של קורג מייאמה, ויש אחד שרגיל תכפתורים בצד כמו טיירוס ויהיה לו קשה להתרגל לקורג
(נגיד לי יש A3000 שזה מעוצב כמו טיירוס ואני בעזרת ה' בחופש יקנה טיירוס אחרי שחשבתי המון האם לקנות טיירוס או קורג אמרתי לעצמי שמבחינת אכות אני לא יצליח לפשוט, ולכן קניתי מה שאני רגיל להשתמש שזה טיירוס , אני חושב שהכול קשור למתכנת האם הוא טוב או לא -
-
@קלידן כתב בימאהה או קורג - סקר - Yamaha or Korg:
אבל אני מחפש בסביבה של 12000 שח והגנוס אן במחיר כזה ,
אני לא חושב שהטירוס יעלם הוא מצליח ברמה מעל כולם,
אבל מי אמר שעדיף אתת הSX900 מטירוס?יש גנוס במחירים האלו