אנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו
-
@י.פ הבעיה היא שאנשים לא טורחים לחפש נושא שרלוונטי להם, כמעט לכל שאלה יש נושא שכבר קיים בפורום ואנשים לא טורחים לחפש אותו
@מוזיקה-ללב כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
לדעתי הפיתרון צריך להיות אחר.
כנ"ל, פשוט להכניס חוק בעניין בחוקי הפורום ולהתחיל להחיל את קריאת חוקי הפורום כחלק מההרשמה
@לוי-ל כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
@י.פ הבעיה היא שאנשים לא טורחים לחפש נושא שרלוונטי להם, כמעט לכל שאלה יש נושא שכבר קיים בפורום ואנשים לא טורחים לחפש אותו
אבל זה בדיוק העניין אנשים לא טורחים לחפש אותו אז מה הרווחנו שישאלו בנושא הכללי כי למי באמת יש כוח לחפש
כנ"ל, פשוט להכניס חוק בעניין בחוקי הפורום ולהתחיל להחיל את קריאת חוקי הפורום כחלק מההרשמה
רפורמה משפטית
… אבל אח שלי לא צריך להיות מדי נוקשים פה זה בסך הכל פורום לאנשים מוזיקאים שרוצים להתייעץ לא מסדר צבאי שצריך להחיל חוקים -
@לוי-ל כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
אבל זה בדיוק העניין אנשים לא טורחים לחפש אותו אז מה הרווחנו שישאלו בנושא הכללי כי למי באמת יש כוח לחפש
רפורמה משפטית
… אבל אח שלי לא צריך להיות מדי נוקשים פה זה בסך הכל פורום לאנשים מוזיקאים שרוצים להתייעץ לא מסדר צבאי שצריך להחיל חוקים@י.פ כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
לא מסדר צבאי שצריך להחיל חוקים
אני לא מסכים, תסתכל על פורום מ***, פעם הוא היה פורום מקצועי וטוב, היום הוא פורום בלי טיפה של מוזיקה שכל כולו סובב סביב דיונים על זמרים, בקשות שירים, וספאם, נכון שזה קרה כתוצאה מחסימתו בנטפרי, אבל זה בעיקר קרה כי המשתמשים שם לא מקפידים על החוקים, ועם הזמן הקלו את האכיפה וכו’.
-
@י.פ כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
לא מסדר צבאי שצריך להחיל חוקים
אני לא מסכים, תסתכל על פורום מ***, פעם הוא היה פורום מקצועי וטוב, היום הוא פורום בלי טיפה של מוזיקה שכל כולו סובב סביב דיונים על זמרים, בקשות שירים, וספאם, נכון שזה קרה כתוצאה מחסימתו בנטפרי, אבל זה בעיקר קרה כי המשתמשים שם לא מקפידים על החוקים, ועם הזמן הקלו את האכיפה וכו’.
-
@לוי-ל מסכים עם כל מילה אבל כל הבקשה הייתה לפתוח נושא כללי
המחשבה שלך היא שיש מצב שזה יהפוך לחדר נייעס המסקנה שלך צריך להגביר את ה"אכיפה"… אתה יודע מה לא נפתח נושא כזה אבל בבקשה לא להגביר את ה"אכיפה"…
אבל בבקשה לא להגביר את ה"אכיפה
חח
אני רק אומר שצריך להשתדל לא לפתוח נושאים עם פוטנציאל לספאם, זה הכול -
אבל בבקשה לא להגביר את ה"אכיפה
חח
אני רק אומר שצריך להשתדל לא לפתוח נושאים עם פוטנציאל לספאם, זה הכול -
@המוזיקאי עוד בעיה
כשאני שולח פניה ביצירת קשר, ואני עושה את אני לא רובוט
זה נהיה וי כחול אבל כשאני לוחץ שלח קופצת ההודעה הזאת.
ניסיתי מלא פעמים

-
@המוזיקאי עוד בעיה
ניסיתי מלא פעמים

-
@המוזיקאי עוד בעיה
ניסיתי מלא פעמים

@מייבין-באקורדים כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
@המוזיקאי עוד בעיה
ניסיתי מלא פעמים

טופל עובד
-
@מייבין-באקורדים כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
הפעולה מצליחה, אבל זה מציק…
גם לי, זה ממש מעצבן
-
@המוזיקאי
(לא יודע אם העלו את זה בעבר)
לתועלת הנושאים, שגם אם יגרר באמצע לשיחות שסוטות מהנושא…
אפשר לעשות תתי תגובות
כמו שברדיט אפשר להשאיר תגובה על הנושא או תגובה על התגובה…בכל אופן תודה רבה על התפעול…
@benda מבחינתי ממש לא!!
זה גורם לכך ששעות ייקח לראות את ההודעות החדשות, ולדפדף אחורה כי היה בתחילת השרשור תת תגובה חדשה…