Steinberg SpectraLayers Pro 10.0.50.343 (x64) - תוכנה לחילוץ צלילים משיר קיים
-
@איש-אחד כתב בSteinberg SpectraLayers Pro 10.0.50.343 (x64) - תוכנה לחילוץ צלילים משיר קיים:
הם נמצאים ב-Other כבר מזמן, מה ששימש Non Unmixed זה לדברים שהתוכנה בכלל לא מזהה לאיזה ערוץ הם שייכים
אתה בטוח שאין כינורות ב-Sax & Brass? -
@CUBASE כתב בSteinberg SpectraLayers Pro 10.0.50.343 (x64) - תוכנה לחילוץ צלילים משיר קיים:
@איש-אחד כתב בSteinberg SpectraLayers Pro 10.0.50.343 (x64) - תוכנה לחילוץ צלילים משיר קיים:
הם נמצאים ב-Other כבר מזמן, מה ששימש Non Unmixed זה לדברים שהתוכנה בכלל לא מזהה לאיזה ערוץ הם שייכים
צודק, לא שמתי לב.
אתה בטוח שאין כינורות ב-Sax & Brass?למה, הם שייכים למשפחת כלי הנשיפה?
-
זה הכל עניין של אבחנה של הAI (האלגוריתם זה לא פיתוח של סטיינברג אלא רק התוכנה -שמתמשת באלגוריתם העולמי שהולך ומתפתח) כך שאי אפשר להתווכח עם מה שהוא חושב...
סטיינברג החליטו לפשט את העסק וכאילו אפשר להפריד גם כלי נשיפה למרות שזה לא תמיד מדויק. לדעתי הגיטרה והפסנתר אמורים להיות גם כן שכבה אחת.
בתכלס זה רק AI -
-
זה תמיד היה AI -לימוד מכונה איך נשמע כל סאונד כך שהוא יוכל "להבין" ולהפריד
-
-
תלוי בביקוש....
-
@Studio-Bit השארת אותי במתח לגבי העריכה של שאר הדברים ואני ממש מחכה להמשך. אם יש פה עוד מישהו שרוצה - שיגיב.
בכ"א תודה לך על ההשקעה שבצילום הסרטונים והעריכה שלהם, זה לא מובן מאליו. -
@Yossile כתב בSteinberg SpectraLayers Pro 10.0.50.343 (x64) - תוכנה לחילוץ צלילים משיר קיים:
@Studio-Bit השארת אותי במתח לגבי העריכה של שאר הדברים ואני ממש מחכה להמשך. אם יש פה עוד מישהו שרוצה - שיגיב.
בכ"א תודה לך על ההשקעה שבצילום הסרטונים והעריכה שלהם, זה לא מובן מאליו.מצטרף
-
@Studio-Bit גם אני מחכה כבר
-
@Studio-Bit וואלה, רק עכשיו שמתי לב שהעלת את זה (בזכות @Yossile),
לא יודע איך פספסתי את זה, רץ לראות, תודה אח יקר!!אתה תותח! אחלה מדריכים!!
-
@Studio-Bit מצטרף. מחכה לזה גם. אבל זה נראה שאתה מתכוון אלי ולא ל @CUBASE (בהתחלה לא הבנתי מה אתה רוצה ממני עד שראיתי לאיזה הודעה אתה מגיב) - תערוך.
-
אולי התבלבלתי מי כתב שהוא רוצה להעלות מדריכים ואז קפצתי בראש ותפסתי לו??? תתייג אותו פליז...
-
@Studio-Bit זה @CUBASE שאמר שהוא הולך להעלות מדריך לספקטרה ליירס 10 ואז אמרו שהולך לצאת 11 ואז אחרי שיצא אתה העלית את שלך והוא גנז את שלו.