החומר של el m.
-
@shimix-dj יש פורום הרבה מוכשרים שלא מתפרסמים וחבל. כמוהו
-
נכון
בשביל מה יש את הפורום הזה אם לא בשביל זה -
@elazar-miller כתב בהחומר שלי:
וואוו, וואוו, מדהים, אחלה שימוש בכינורות וקונטרה בס, אני ממש אוהב את הכלים האלה.
זה ממש הסגנון של מוזיקה לסרטים בלי הרבה אלקטרוני וכדו', ויצא לך מטורף לגמרי...אני מתנצל מראש על התופים כי הם יצאו לא טוב עם בעיות בקצב
אבל אני מעלה את זה איך שזה כי יצא לא רע.זה נכון, אתה משתמש בקוונטייז?? כי אז זה בדרך כלל יוצא על הגריד, [אתה יכול גם להגדיר מראש אוטו קוונטייז בקיובייס כך שכבר בנגינה של הלופים או הMIDI זה יישב על הגריד].
-
פוסט זה נמחק!
-
אשמח שימחקו פוסטים שלא קשורים לשרשור זה מאחר וזה גורם לבלאגן תודה לכולם
@איש-אחד @מרים-מרים @המעבד-המתאבד @החושב -
אשמח שימחקו פוסטים שלא קשורים לשרשור זה מאחר וזה גורם לבלאגן תודה לכולם
@איש-אחד @מרים-מרים @המעבד-המתאבד @החושבבהתנצלות... מחקתי.
ולענייננו, הקשבתי לקטעים שהעלית. הכיוון מדהים!
אם היית שואל אותי, מלבד מה שכבר דיברנו אודות הקוונטייז, כדאי לפתח את הרידם עצמו, ואסביר:
ישנו סגנון מתחמם יותר, וישנו סגנון שכבר "נכנס לעסק". הסגנון המתחמם בדר"כ יהיה בלי משהו שנותן גרוב מלא, יותר עם הרגשה שעוד לא הגענו לשיא. (כמו שמקובל בבילד אפ באלקטרוני- שבדר"כ בארוכים יותר יהיה בלי קיק למשל, ואף אם בבית הקודם הוא היה- פעמים רבות יורידו אותו בבילד אפ כדי ליצור הרגשה שכל מה שהיה עד עכשיו עוד לא היה "זה".)
ולענייננו, למשל כאן אחרי 16-+ תיבות לא היה מזיק להכניס למשל בס (או קונטרה בס, במקרה שלך) שיתן גב בכל רבע או חצי, וכן טימפני שנותן דגש גם בפעמות ולא רק כחלק מהמלודיה.
אני מתכוון, בכללי יש רידם ויש תוספות על הרידם, כאן יש בעיקר תוספות אך רידם פחות. גם אם אפשר (ומומלץ) להתחיל כך, מכל מקום להישאר כך עד סוף הקטע לא כ"כ כדאי, לענ"ד.
סתם, זו דעתי, אך שוב- הכיוון בכללי מדהים, ואין מזרזין אלא למזורזין... -
ל''ג בעומר הגיע וכעת אפשר לשמוע מוזיקה אני משתף אתכם במשהו קטן מהיום
אני מתנצל מראש על התופים כי הם יצאו לא טוב עם בעיות בקצביצירה ממש יפה --מדהים --מה שגם אהבתי במיוחד זה את הרעיון המוזיקלי
של השילוב של 2 קטגוריות של כינורות
1-- מחזיקה לופ שחוזר על עצמו
2- כינורות שמנגנות את המנגינה עצמה
וההערה לגבי התופים נכונה אבל עצם זה שאתה מודע לכך זה כבר 99% פיתרון
ואולי במקום לנגן את תפקיד התופים -
אפשר לקחת איזה לופ קיים מובנה בתוכנה ולשלב אותו אם יש משהו מתאים -
@חכם_בלילה כתב בהחומר שלי:
זה MIDI? או שניגנת ידני?
ניגנתי ידנית כמה תיבות ראשונות ואז פשוט מכפיל
אולי באמת צריך פשוט לקצר את התווים במידיואולי במקום לנגן את תפקיד התופים
בעקרון העניין הוא שאני רוצה להשתמש בדברים שאני עושה ולכן אני פחות בקטע של לופ מוכן
אבל מה שנכון שהייתי צריך באמת לערוך מקצב במידי והתעצלתי וניגנתי עם השיר לאורכו בלי לעורך את זה