מעניין אתכם אתגרים??
-
@CUBASE כתב במעניין אתכם אתגרים??:
@Benaya בכל מקרה לא נראה לי הגיוני לעשות שתהיה אפ' להצביע מפתיחת האתגר כי מי שהעלה ברגע האחרון את הביצוע שלו יקבל הכי פחות חשיפה, כך שעדיף שיהיה ניתן להצביע רק אחרי שכל הביצועים עלו
אני חושב שהפוך, מי שמקדים מרוויח. אבל בכל מקרה אני חושב שכדאי לעשות הצבעה עד השבוע שאחרי ולא עד יום אחרי אבל לא עוד שבוע שלם אלא עד אמצע השבוע הבא כשבמקביל יוכלו גם להצביע כבר לאתגר החדש.
לדוגמא: ביום רביעי בלילה בשעה 12:00 עולה אתגר, נסגר בשלישי שאחריו ב12:00 וההצבעות נמשכות עד מוצ"ש ב12:00 כשבמקביל ביום רביעי ב12:00 כבר עלה אתגר חדש. ביום ראשון יוכרז הזוכה והוא יעלה את האתגר הבא ביום חמישי הבא. ובאופן הזה לדעתי נכסה טווח זמן ארוך יותר שבו כמה שיותר יוכלו להצביע וגם זה לא משפיע כל כך מי העלה מתי אבל במקביל אם העלו משהו טוב אני יכול כבר להצביע ולא צריך לחכות לסגירת האתגר.בהמשך למה שכתבתי:
@Yossile כתב במעניין אתכם אתגרים??:2 מכיון שההצבעות הם לא נקודות מוניטין אלא הצבעות מי ביצע את האתגר הכי טוב לדעתי או שההצבעות שנצברות באתגר לא יחשבו כנקודות מוניטין או שיעשו עוד סוג הצבעה בקטגורייה הספציפית הזאת שאז יוכלו להצביע לאתגר ויוכלו להצביע בעד ההודעה כנקודת מוניטין.
צריך בכל מקרה לפתח פלטפורמה שבאופן אוטומטי לא תיתן להצביע יותר לאחר שעת סגירת האתגר כי אם כן זה עלול לבלבל מאוד ואולי לגרום להכרזת זוכה בטעות.
לגבי הסקר נצטרך להכריע ברביעי בלילה (מוצאי שבועות) איך לעשות את האתגר על פי תוצאות הסקר נכון לאז בכדי שהאתגר יוכל לעלות ביום חמישי אלא אם כן @איציק רוצה להכריע כבר עכשיו אז תזדרזו להצביע ולהשפיע.
בכל אופן אשמח להתייחסות מ @איציק על כל הנושאים שהעליתי פה כי חייבים להסדיר הכול עד ליום רביעי בלילה. -
Let's go for it
-
@Yossile כתב במעניין אתכם אתגרים??:
אני חושב שהפוך, מי שמקדים מרוויח
זה מה שאמרתי, שזה לא הוגן שבגלל שמישהו הגיש מהראשונים יש לו יותר סיכויים לנצח
צריך בכל מקרה לפתח פלטפורמה שבאופן אוטומטי לא תיתן להצביע יותר לאחר שעת סגירת האתגר כי אם כן זה עלול לבלבל מאוד ואולי לגרום להכרזת זוכה בטעות.
צריך לשאול את @איציק אם יש אפ' לנעול פוסט
-
@איציק מה לגבי עניין ההצבעות? וכן לגבי תוכנית הזמנים שכתבתי, מה דעתך. בכלל האם יש מישהו שמתנגד? כי זה נשמע לי לו"ז מעולה לאתגר (כמעט שבוע להעלות ויותר משבוע להצביע).
@CUBASE כתב במעניין אתכם אתגרים??:
זה מה שאמרתי, זה לא הוגן שבגלל שמישהו הגיש מהראשונים יש לו יותר סיכויים לנצח
לפי תוכנית הזמנים שכתבתי לא באמת יהיה למקדימים יותר סיכויים לנצח כי ההצבעה תהיה פתוחה ליותר משבוע (חמישי עד מוצ"ש שאחרי).
-
חברה, דקות אחרונות להצביע ולהשפיע.
-
@Yossile בת'כלס יש ביקוש שגם שאר הכלים יכנסו לאתגר.
אני מעלה רעיון: מה אתם אומרים מכיוון שיש לנו עוד חודש עד י"ז בתמוז
אולי אפשר לנסות בחודש הזה שכולם יוכלו להשתתף באתגר ולראות איך זה ילך!!
כמובן שכל אחד שמעלה יצטרך לכתוב באיזה כלי זה נעשה ובאיזה דגם... -
לפי תוכנית הזמנים שכתבתי לא באמת יהיה למקדימים יותר סיכויים לנצח כי ההצבעה תהיה פתוחה ליותר משבוע (חמישי עד מוצ"ש שאחרי).
אבל מי שהצביע כבר בהתחלה - לרוב לא יצביע שוב למישהו אחר
-
@CUBASE אני חושב שאם יש עוד כמה ימים הצבעה אח"כ אז כן יכנסו לבדוק עוד ביצועים.
אבל בכלל אני חושב שההצבעה לא אמורה להיות בסקר אלא כמו הצבעות על פוסטים רגילים רק שצריך פיתרון של ההנהלה לכל הבעיות שכתבתי לעיל בעניין.
בכ"א הגיע הזמן של ההנהלה להכריע (או לדחות את האתגר בעוד שבוע). -
@חכם_בלילה כתב במעניין אתכם אתגרים??:
@CUBASE צריך לתת זמן קצוב להצביע אחרי שכולם מעלים את כל הביצועים שלו...
זה מה שאמרתי
-
הרעיון שלי הוא כזה: החודש הזה כן לתת אפשרות לכולם להשתתף באתגר.
האתגר יעלה ביום רביעי בערב וייסגר בשלישי בערב, לאחר מכן תפתח ההצבעה ותיסגר במוצ"ש שלאחריו.
(ההנהלה צריכה לעשות שיהיה אפשר להעלות סקר באמצע שרשור).- לגבי ההצבעה כ"א יוכל להצביע עד 3 הצבעות.
- חובה לכתוב כלי ודגם ע"מ שזה יכנס להצבעה.
- ללא טרנספוזיציה - בהתחלה הסולמות יהיו קלים ולאט לאט נתקדם...
- ביצוע עד דקה.
- ביצוע אחד לכל משתתף.
- לכל אתגר יהיה שרשור תגובות - באתגר עצמו יעלו רק ביצועים.
- צריך להעלות את הביצוע ב MP3 בכדי שהוא לא יצטרך להישלח לבדיקה...
- בעל האתגר לא יוכל להשתתף באתגר כדי שלא יווצר מצב שיהיה אותו בעל אתגר שבועיים ברצף...
אם יש רעיונות אחרים נשמח שתגיבו - כדאי שנתחיל!